Εάν ψάχνεις για θέσεις εργασίας, τότε αυτές οι επιλογές είναι ιδανικές για εσένα!

Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε στην φάση που κανονίζουμε τις διακοπές μας. (Για όσους ήδη βρίσκονται σε διακοπές με τέτοιο καιρό, ας κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή να τους συμπονέσουμε). Κάποιοι έχουν ήδη κλείσει δωμάτια κλπ. (μεταξύ μας, και πολύ καλά κάνουν γιατί πλέον δύσκολα βρίσκεις κάτι, ειδικά για Αύγουστο) και κάποιοι ακόμα yolάρουμε.  

Είναι, βέβαια, και εκείνοι που, ενώ έχουν χρόνο για διακοπές, δεν έχουν την κατάλληλη παρέα αφού οι φίλοι τους είναι σε σχέση και όπως καταλαβαίνεις (εφόσον πολύ ρευστό δεν υπάρχει) επιλέγουν να περάσουν τις διακοπές τους με την σχέση τους.

Εσύ φίλε/η μου, όμως, τί θα κάνεις για να πάρεις το αίμα σου πίσω; Θα τους πάρεις την θέση! Παρακάτω θα βρεις πάρα πολλές επιλογές για τις οποίες δεν χρειάζεται να ξοδέψεις ώρες αναζήτησης όπως θα έκανες για ένα δωμάτιο. Για δες τι παίζει!

1. Full stack developer, ASP.NET Core @ INDICE

 

 

Η INDICE είναι μία software development & cloud computing εταιρία, βραβευμένη για τις υπηρεσίες της. Διαγράφει επιτυχημένη πορεία τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Βόρεια Αμερική. Αν θες να γίνεις μέλος της έμπειρης ομάδας της και να βοηθήσεις στην χάραξη μιας ακόμη πιο επιτυχειμένης σταδιοδρομίας, τότε δες τί χρειάζεται να έχεις και κάνε την αίτησή σου!

2. Junior Security Engineer @ Uni Systems

Αν δεν γνωρίζεις ήδη την εταιρία αυτή μπες να την ψάξεις και να πάθεις πλάκα! Πρόκειται για την πρώτη ελληνική ICT εταιρία με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας και πλέον μέλος και της Quest Group. Αν έχεις σπουδάσει Computer Science, IT ή κάποιο παρεμφερή τομέα, (έχεις ολοκληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις) και γουστάρεις να κάνεις και επαγγελματικά ταξίδι, κάνε την αίτησή σου και πες γεια στην νέα σου δουλειά!

3. Junior Sales Assistant @ Interamerican

Αν είσαι φοιτητής ή πρόσφατα απόφοιτος, σε ενδιαφέρει ο κόσμος της Finance – Insurance βιομηχανίας και ψάχνεις να κάνεις την πρακτική σου, η Interamerican (ναι, καλά διάβασες) εταιρία κορυφαία στον τομέα της ασφάλισης, θα αναλάβει την εκπαίδευσή σου και θα σου προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια ώστε να γίνεις ένας/μία από τους/τις καλύτερους/ες Sales Assistant. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις διάθεση για μάθηση και εξέλιξη και να είσαι επικοινωνιακός/ή. Κάνε την αίτησή σου!

 

4. Recruitment Executive/Business Developer (Training Provided) @ Archer IT Recruitment

 

Οι Reqruiters πετυχαίνουν συμφωνίες οπότε όπως καταλαβαίνεις η φύση της θέση αυτής είναι προσανατολισμένη στις Πωλήσεις. Ακόμα κι αν δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία, δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς η εταιρία παρέχει πρόγραμμα εκπαίδευσης. Αν λοιπόν φαντάζεσαι τον εαυτό σου να ανταπεξέρχεται καλά σε αυτήν την θέση, κάνε την αίτησή σου και ετοίμασε βαλίτσες για Μάλτα!

5. Sales and promotion @ RoadCube

Η RoadCube χρειάζεται ένα άτομο που να το έχει πολύ με την επικοινωνία και να μπορεί να παρουσιάσει προϊόντα με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι δύσκολο στους άλλους να αρνηθούν ότι τα χρειάζονται. Μην σε αγχώνει πάντως, γιατί η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα της εταιρίας θα κάνει την δουλειά σου παιχνιδάκι! Δες περισσότερες λεπτομέρειες και κάνε την αίτησή σου!

6. DEVELOPER @ ROADCUBE

Η RoadCube είναι μία εταιρία που αλλάζει τα δεδομένα στον τρόπο πληρωμής της βενζίνης για τα οχήματα. Η εταιρία αναζητά Developer που έχει γνώσεις είτε πάνε σε IOS development (swift), είτε σε PHP/MySQL/HTML/CSS, προκειμένου να συνεργαστούν στην πραγματοποίηση του στόχου τους για επέκταση στην Ευρώπη. Προσφέρουν ανταγωνιστικό μισθό, πολύ καλά bonus και όμορφο εργασιακό περιβάλλον. Έχεις αυτό που χρειάζονται; Κάνε την αίτησή σου!

7. Call Center Agent @ Skybridge Partners Outsourcing Services

Αν το έχεις με την επικοινωνία και είσαι από τα «τσακάλια» που μέσα από την διαπραγματευτική τους ικανότητα μπορούν να καταφέρουν αυτό που έχουν στο νου τους, τότε είσαι ιδανικός/ή γι’ αυτήν την θέση. Τα πλεονεκτήματα της θέσης είναι πολλά για όσους βάζουν στόχο να φέρουν αποτελέσματα. Δες και μόνος/η σου και κάνε την αίτησή σου!

8. HR Back Officer @ Skybridge Partners Outsourcing Services

Αν είσαι τελειόφοιτος σε ΤΕΙ, διακρίνεσαι από υπευθυνότητα και μεθοδικότητα, αν το έχεις με την επικοινωνία και έχεις καλή γνώση αγγλικών και χρήσης Η/Υ, τότε είσαι ιδανικός/ή γι’ αυτήν την θέση. Τα πλεονεκτήματα της θέσης είναι πολλά για όσους βάζουν στόχο να φέρουν αποτελέσματα. Δες και μόνος/η σου και κάνε την αίτησή σου!

9. PHP, WordPress Developer @ iBS LTD

Αν θεωρείς τον εαυτό σου φιλόδοξο άτομο που μπορεί να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά σε κάθε πρόκληση και να αναλάβει την ξεκάθαρη επικοινωνία οποιουδήποτε web development project τότε η θέση αυτή στην IBS είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για σένα. Είναι μία εταιρία ειδήμων στο Software Development γεγονός που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Κάνε την αίτησή σου!

10. E-COMMERCE LEADER @ DECATHLON

H Decathlon είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες αθλητικών ειδών στον κόσμο και τώρα έρχεται και στην Ελλάδα. Η κουλτούρα της περιστρέφεται γύρω από την ελευθερία και την υπευθυνότητα, δύο στοιχεία που επιτρέπουν στον κάθε εργαζόμενο να χαράξει την δική του πορεία. Αν είσαι γνώστης του Digital κόσμου και έχεις μία τρέλα με τον αθλητισμό τότε αυτός ο ρόλος είναι ότι πρέπει για σένα! Κάνε την αίτησή σου!

11. Junior developer @ DATAWISE Software

H Datawise είναι μία μοντέρνα ειταιρία με νέους ανθρώπους που αντιλαμβάνονται τις ανάγκες της αγοράς και βάζουν τα δυνατά τους προκειμένου να παρέχουν αξιόλογες υπηρεσίες. Αν ενδιαφέρεσαι να εργαστείς και να εξελιχθείς σε ένα περιβάλλον που ειδικεύεται στον τομέα σου και δίνει μεγάλη έμφαση στην συνεργατικότητα και στο ομαδικό πνεύμα, τότε κάνε την αίτησή σου!

12. MARKETING/HR/SALES POSITIONS @DELTA GROUP

Αν θες να εργαστείς σε ένα δημιουργικό, οργανωμένο και φιλικό περιβάλλον στον τομέα του Marketing, HR ή Πωλήσεων, αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εσένα, ακόμα και αν δεν έχεις σπουδάσει πάνω σε αυτά τα αντικείμενα, αρκεί να έχεις διάθεση να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι. Η Delta Group θα σου παρέχει την εκπαίδευση που χρειάζεσαι. Κάνε την αίτησή σου!

13. Customer Service Employee @ ARGOS SA

Η Άργος Α.Ε εξελίχθηκε ως το μεγαλύτερο Πρακτορείο Διανομής Τύπου καθώς εξυπηρετεί καθημερινά και σε πανελλαδικό επίπεδο χιλιάδες σημεία πώλησης. Για την υποστήριξη και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της, αναζητά ένα νέο ταλαντούχο Customer Service Employee να απασχολείται στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Παιανία. Προσφέρει εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και συνεχή προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Κάνε την αίτησή σου!

14. Brand Ambassadors @ PROGRESSIVE ORGANISATION

Βλέπεις όλες τους/ις διάσημους/ες να λένε στα stories τους και στα ποστάκια τους «Brand Ambassador της τάδε μάρκας». Σίγα κουκλίτσε/α μου! Και εμείς μπορούμε να γίνουμε Brand Ambassadors και πολλά παραπάνω! Ε λοιπόν, αυτή είναι η ευκαιρία που περίμενες να αποδείξεις ότι εσύ μπορείς να το κάνεις καλύτερα από αυτούς/ές! Μην την χάσεις! Κάνε την αίτησή σου!

15. CUSTOMER CARE & TECH SUPPORT ROLES @TELEPERFORMANCE GREECE

Μιλάς άριστα κάποια ξένη γλώσσα και λατρεύεις να εξυπηρετείς; Τότε σε περιμένει μία θέση στην Teleperformance Greece, εταιρία βραβευμένη ως Best Workplace για το 2017 στην Ελλάδα! Κάνε την αίτησή σου!

16. Full Stack Developer @TicketSeller.gr

Η TicketSeller.gr έχει σκοπό να αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύουν οι άνθρωποι και χρειάζεται Web Developer που θα ταιριάξει με την κουλτούρα της και θα την βοηθήσει να βελτιώσει την πλατφόρμα της. Η TicketSeller.gr δεν κάνει διακρίσεις! Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να είσαι ωραίος χαρακτήρας και καλός/ή σε αυτό που κάνεις. Κάνε την αίτησή σου και είμαστε σίγουροι πως θα τα περίφημα!

17. Digital Marketing Associate @ E-Commerce Hellas

Σε αυτήν την θέση θα αναλάβεις τις προωθητικές ενέργειες τόσο της ίδιας εταιρίας όσο και των πελατών της, χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία. Αν είσαι άνθρωπος που βαριέται την στασιμότητα και ψάχνει συνεχώς τρόπους να βελτιώσει τις καταστάσεις τότε να είσαι σίγουρος/η πως σε αυτή την θέση δεν θα βαρεθείς ποτέ. Αξίζει να δεις αν είσαι το κατάλληλο άτομο για την θέση και να αποδείξεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Κάνε την αίτησή σου!

18. Software Engineer – Web Development @ SignedBlock

Μία ομάδα «φιλοπερίεργων» ανθρώπων, που αγαπάνε το hacking και την εξερεύνηση και επιθυμούν να δημιουργούν projects με αντίκτυπο στην διεθνή αγορά, αναζητούν έναν ακόμη περίεργο να συμπεριληφθεί στην ομάδα τους. Η δυνατότητα εξέλιξης είναι πολύ μεγάλη οπότε, αν έχεις εμπειρία σε αυτό το κομμάτι και θεωρείς ότι ταιριάζεις με την κουλτούρα της εταιρίας, κάνε την αίτησή σου!

19. Social Media Manager @ attp

Αν θες να εργαστείς δίπλα σε μία καταξιωμένη ομάδα στο χώρο του advertising, αυτή είναι η ευκαιρία σου! H attp αναζητά ένα άτομo με πάθος και ενθουσιασμό για το Digital Marketing και με διάθεση να αναπτύξει την στρατηγική του σκέψη και την ικανότητά του για δημιουργία. Αν είσαι εσύ ένας/μία από αυτούς κάνε την αίτησή σου!

20. Frontend Software Engineer @ Ziggy Creative Colony AE

H Ziggy Creative Colony είναι μία πολυεθνική digital innovation agency με ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών για τους εργαζομένους της. Προσπαθεί συνεχώς να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και παρέχοντας συνεχή εκπαίδευση στους υπαλλήλους της. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνει την παροχή εξαιρετικών ευκαιριών εξέλιξης καριέρας. Εσύ θα χάσεις την ευκαιρία σου να εργαστείς σε μία εταιρία σαν αυτή; Κάνε την αίτησή σου!

21. Digital Marketer @ DigitalUp

Η DigitalUp, αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο του Digital Marketing, επιθυμεί να προσλάβει άμεσα Digital Marketer με στόχο την ανάληψη των αρμοδιοτήτων όλου του φάσματος του Digital Marketing. Πρόκειται για μία θέση στην οποία θα εξελιχθείς σε Specialist. Αν λοιπόν έχεις όρεξη για δουλειά, δημιουργικό πνεύμα, βρίσκεις ευρηματικές λύσεις και ενημερώνεσαι συνεχώς για τις νέες τάσεις τότε σίγουρα αυτή η θέση είναι για σένα! Κάνε την αίτηση σου!

22. Junior Web Developer @ COMMA

Η Comma είναι μία διαφημιστική εταιρία που αποτελείται από μία δυναμική ομάδα και έχει στόχο να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της. Αν θες και εσύ να συμμετέχεις σε αυτή την ομάδα, αν έχεις εμπειρία στο Web Development, πάθος για το αντικείμενό σου και θες να εξελίξεις το ταλέντο σου τότε κάνε αίτηση στη θέση. Κάνε την αίτησή σου!

23. Office Administration @ PROGRESSIVE ORGANISATION

Καταξιωμένη εταιρεία στο κέντρο της Αθήνας, κατέχοντας ενεργή θέση στο χώρο του Marketing και των Πωλήσεων, επιθυμεί να καλύψει την ειδικότητα του Office Administrator. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ξεκινήσεις την επαγγελματική σου πορεία καθώς θα εξελίξεις skills οργανωτικότητας και επικοινωνίας καθώς και έρευνας και διαχείρισης καταστάσεων. Κάνε την αίτησή σου!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ!

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

 

Σχόλια