Αν και δεν τις λες και πολύ φθηνές κάποιες- μάλλον το αντίθετο- αυτές είναι οι καλύτερες πισίνες στην Αττική!

Το καλοκαίρι ήρθε για τα καλά και είναι καιρός για μπάνια, θάλασσα και στιγμές χαλάρωσης… Μια πισίνα είναι πάντα μια καλή επιλογή! Φυσικά, οι επιλογές είναι πολλές εδώ όμως σου έχουμε τις καλύτερες πισίνες στην Αττική!

Και που κατά πάσα πιθανότητα τα αξίζουν τα λεφτά τους…

1. Astir Palace

Σε αυτή την πισίνα θα ζήσεις μια μοναδική εμπειρία με θέα τον Αργοσαρωνικό. Μάλιστα, με το ίδιο εισιτήριο μπορείτε να κατεβείτε και στην πλαζ!

Διεύθυνση: Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη

2. Divani Caravel

Ένα πανέμορφο roof garden φιλοξενεί μια πανέμορφη πισίνα που θυμίζει εξοχικό! Παρότι δεν την λες και φθηνή την είσοδο είναι υπέροχη και λειτουργεί από πολύ νωρίς το πρωί τις καθημερινές.

Διεύθυνση: Divani Caravel, Βασ. Αλεξάνδρου 2

Δες εδώ: Οι 10 καλύτερες παραλίες στην Αττική

3. Hilton

Μια 25άρα πισίνα με μέγιστο βάθος τα 4 μέτρα σε περιμένει! Σε ένα σκηνικό που θυμίζει ταινία μπορείς να απολαύσεις κάποιο από τα τέλεια δροσιστικά smoothies και τα Hilton classics. Επιπλέον, η lounge μουσική της πισίνας σε μεταφέρει σε κάποιο άλλο μέρος μακριά από τους ρυθμούς της πόλης!

Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας 46, Αθήνα

4. Poseidon

Μια όμορφη και καθαρή πισίνα μια ανάσα από τον Σαρωνικό! Βρίσκεται στον 8ο όροφο του ομώνυμου ξενοδοχείου και σε περιμένει να την επισκεφτείς. Λειτουργεί καθημερινά ενώ η είσοδος στην πισίνα είναι πολύ οικονομική.

Διεύθυνση: Λεωφ. Ποσειδώνος 72, Π. Φάληρο

5. Fresh Hotel

Βρίσκεται στην «καρδιά» της Αθήνας αποτελώντας μια όαση! Απόλαυσε ένα δροσιστικό κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα, η οποία λειτουργεί καθημερινές και Σαββατοκύριακα από τις 10:00 το πρωί!

Διεύθυνση: Σοφοκλέους 26, Αθήνα

Σχόλια