Καλοκαίριασε για τα καλά και καλοκαίρι στην Αθήνα χωρίς θερινό σινεμά δεν γίνεται!

Ρομαντικά και κάποια ιστορικά τα θερινά σινεμά της πόλης είναι από τα καλύτερα μέρη για να δεις μια ταινία το καλοκαίρι. Αυτά, λοιπόν, είναι πέντε αγαπημένα μας θερινά σινεμά στην Αθήνα!

1. Δεξαμενή

Ένα πολύ αγαπημένο θερινό σινεμά λόγω της τοποθεσίας του, αλλά και των επιλογών που κάνουν στις ταινίες. Συγκεκριμένα, εκτός από εμπορικές ταινίες κατά καιρούς προβάλλονται και ταινίες από τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο.

Πληροφορίες: Πλ. Δεξαμενής, Κολωνάκι

Τιμή εισιτηρίου: 7,50 ευρώ

2. Σινέ Θησείο

Το συγκεκριμένο θερινό σινεμά ψηφίστηκε ως μία από τις καλύτερες κινηματογραφικές αίθουσες του κόσμου. Η θέαση μιας ταινίας εκεί είναι μια εκπληκτική εμπειρία υπό το φως της Ακρόπολης.

Πληροφορίες: Απ. Παύλου 7

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

Δες εδώ: Θερινά σινεμά με 3 έως 6 ευρώ!

3. Λαϊς

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη στα οποία προβάλλονται συγκεκριμένες ταινίες. Αξίζει σίγουρα να πας και να παρακολουθήσεις κάποια, ενώ υπάρχουν και χαμηλότερες τιμές για φοιτητές, παιδιά, ανέργους και άτομα άνω των 65.

Πληροφορίες: Ταινιοθήκη της Ελλάδος, Ιερά Οδός 48 και Μ. Αλεξάνδρου 134-136

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ

4. Ριβιέρα

Ένα θερινό σινεμά πνιγμένο στα γιασεμιά! Παίζει αγαπημένες κλασικές ταινίες, ενώ συχνά κάνει και αφιερώματα σε αξιόλογους δημιουργούς. Εκεί, θα δεις ταινίες και από τον ευρωπαϊκό και από τον παγκόσμιο κινηματογράφο!

Πληροφορίες: Βαλτετσίου 46

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

5. Εκράν

Ένας αγαπημένος θερινός στην Αθήνα που συνδυάζει υπέροχα το αστικό σκηνικό με τον θερινό κινηματογράφο! Οι ταινίες που παίζει είναι αρκετά διαφορετικές… Μερικές από αυτές είναι από τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο και άλλες από τον παγκόσμιο!

Πληροφορίες: Ζωναρά και Αγαθίου, Νεάπολη

Τιμή εισιτηρίου: 7,5 ευρώ

Σχόλια