Σίγουρα ξέρεις ποια βρίσκεται στην πρώτη θέση!

Κάποιες σειρές όσο προχωρούν οι σεζόν γίνονται όλο και χειρότερες, άλλες πάλι γίνονται όλο και καλύτερες και σε αυτή τη λίστα σου έχουμε 4 σειρές που πραγματικά κάθε σεζόν γίνονται όλο και καλύτερες!

4. Westworld

Έχουν ακουστεί πολλά για την δεύτερη σεζόν, η οποία αν και κάπως μπερδεμένη πραγματικά είναι καλύτερη κατά τη γνώμη μου από την πρώτη, και σίγουρα αξίζει να την δεις προσεκτικά. Μάλιστα, τα ζητήματα που τίθενται είναι πολύ σημαντικά και αν και κάποιες φορές η Dolores είναι κάπως εκνευριστική σίγουρα η δεύτερη σεζόν είναι καλύτερη από την πρώτη.

3. Archer

Μια από τις αγαπημένες μου σειρές κινουμένων σχεδίων που όσο προχωρούν η σεζόν γίνεται όλο και καλύτερη! Η σειρά θυμίζει λίγο James Bond αλλά σε πολύ πιο σκοτεινό κατά τη δική μου άποψη επίπεδο. Πιο σκοτεινό γιατί διαφαίνονται στη σειρά πολλά ψυχολογικά προβλήματα που έχει ο πρωταγωνιστής. H τελευταία σεζόν είναι από τις καλύτερες της σειράς και σύμφωνα με τον δημιουργό έχουμε ακόμα πολλά να δούμε!

2. Breaking Bad

Από την αρχή το Breaking Bad ήταν μια πολύ δυνατή σειρά με μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία! H τελευταία σεζόν ψηφίστηκε ως η καλύτερη τηλεοπτική σεζόν όλων των εποχών και όσοι την έχουμε δει γνωρίζουμε ακριβώς γιατί. Δεν θα σου κάνω spoil απλώς θα σου πω ότι αν δεν την έχεις δει πρέπει να τη δεις!

1. Game of Thrones

Οι πρώτες σεζόν με κούρασαν αρκετά σε σημείο που σκεφτόμουν να τη σταματήσω… Από ένα συγκεκριμένο γεγονός (στην τρίτη σεζόν) και μετά με έπεισε ότι πρέπει να τη συνεχίσω. Ο ρυθμός στις τελευταίες σεζόν είναι πολύ πιο γρήγορος και η τελευταία σεζόν θα είναι μια από τις καλύτερες όλων των εποχών. Δεν είναι μόνο η πλοκή, αλλά και το γεγονός ότι λόγω της μείωσης των επεισοδίων οι μάχες και τα γραφικά της τελευταίας σεζόν θα είναι καλύτερα από ποτέ!

Σχόλια