Υπάρχουν αρκετές ταινίες τρόμου που είναι καλές τι γίνεται όμως αν προτιμάς τις σειρές;

Αν προτιμάς τις σειρές αλλά θες σειρές τρόμου τότε σου έχουμε τη λύση, αφού ψάξαμε και βρήκαμε πέντε σειρές που αξίζουν τον χρόνο σου και που δεν θα σε κάνουν σε καμία περίπτωση να βαρεθείς!

5. The Exorcist

Μια σειρά που δεν είναι για άλλους, για πολύ ευνόητους λόγους… Εδώ έχουμε την τηλεοπτική μεταφορά της γνωστής ταινίας του Εξορκιστή από το δίκτυο FOX.

Ουσιαστικά είναι η τηλεοπτική προσαρμογή του βιβλίου του William Peter Blatti, στο οποίο βασίστηκε η ταινία του 1973 και ακολουθεί δύο πολύ διαφορετικούς ιερείς που έρχονται αντιμέτωποι με την υπόθεση μιας οικογένειας, που βρίσκεται σε τρομερή «δαιμονική κατοχή».

4. Outcast

Το Outcast ακολουθεί τον Kyle Barnes, η ζωή του οποίου έχει κυριευθεί από δαίμονες. Με τη βοήθεια του αιδεσιμότατου Anderson, ενός ιεροκήρυκα που μάχεται με τους δικούς του δαίμονες…

Συγκεκριμένα, ο Kyle θα ξεκινήσει ένα ταξίδι για να βρει απαντήσεις και να αποκτήσει κάτι που δεν είχε ποτέ, μια φυσιολογική ζωή. Μια φυσιολογική ζωή με όλους εκείνους που αγαπά, αλλά έχει απομακρύνει, από φόβο μήπως τους προκαλέσει μεγαλύτερο κακό.

Βέβαια τελικά όλα όσα θα ανακαλύψει θα αλλάξουν και τη δική του ζωή και όλων όσων τον περιτριγυρίζουν!

3. Slasher

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές τρόμου/θρίλερ που έχω δει ως τώρα. Στην σειρά βλέπουμε την Sarah Bennett, μια νεαρή γυναίκα που επιστρέφει στη μικρή πόλη όπου γεννήθηκε.

Εκεί, θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας σειράς από τρομακτικές δολοφονίες που μιμούνται την ευρέως γνωστή αποτρόπαια δολοφονία των γονιών της. Καθώς οι δολοφονίες κλιμακώνονται, τα θαμμένα μυστικά αρχίζουν να αποκαλύπτονται, δημιουργώντας υπόπτους και θύματα.

Η Sarah τότε θα αρχίσει να αμφισβητεί τους πάντες και τα πάντα γύρω της, συμπεριλαμβανομένου και του συζύγου της!

2. The Terror

Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία τρόμου που είναι αρκετά τρομακτική! H σειρά περιστρέφεται γύρω από το ριψοκίνδυνο ταξίδι μιας εξερευνητικής αποστολής του Βασιλικού Ναυτικού σε αχαρτογράφητες περιοχές, καθώς προσπαθεί να ανακαλύψει το Βορειοδυτικό Πέρασμα.

Το πλήρωμα είναι αντιμέτωπο με απάνθρωπες συνθήκες, περιορισμένους πόρους, καταρρακωμένο ηθικό και τον φόβο για το άγνωστο, ενώ βρίσκεται στο χείλος του αφανισμού.

Καθώς παραμένουν παγωμένοι, απομονωμένοι και παγιδευμένοι στην άκρη του κόσμου, η σειρά αναδεικνύει όλα όσα θα μπορούσαν να πάνε λάθος όταν μια ομάδα ανδρών, απεγνωσμένων να επιβιώσουν, παλεύουν όχι μόνο με τα στοιχεία της φύσης αλλά και ο ένας με τον άλλον.

1. Channel Zero

Μια από τις καλύτερες σειρές τρόμου που αν δεν έχεις δει ήδη πρέπει να το κάνεις!

H πρώτη season βασίστηκε στη σύντομη ιστορία “Candle Cove” που έγραψε ο Kris Straub και εστιάζει στο φαινόμενο του creepypasta, τις ιστορίες-μύθους τρόμου που διακινούνται μέσα από το Internet με σκοπό να τρομοκρατήσουν τους χρήστες του διαδικτύου.

Η σειρά έχει ήδη τρεις σεζόν, ενώ πήρε το πράσινο φως και για μία ακόμα!

+ Castle Rock

Όταν άκουσα γι’ αυτή τη σειρά ενθουσιάστηκα και αυτό γιατί η σειρά αφορμάται από το πολύπτυχο σύμπαν των ιστοριών του Stephen King. Παρότι η σειρά ξεκινά στις 25 Ιουλίου νομίζω ότι θα μπει στην καρδιά μας!

Η υπόθεση διαδραματίζεται στην ομώνυμη φανταστική κωμόπολη του Maine. Το μέρος αυτό έχει μια τρομακτική αύρα και οι ήρωες από αγαπημένα βιβλία όπως τα Cujo, It, The Dark Half κ.ά. βρίσκονται στην σειρά!

Σχόλια