Πώς καταλαβαίνεις ότι ο φίλος σου δεν είναι μόνο “φίλος” τελικά;

Επιμέλεια: Κική Φωτοπούλου

Πολλές φορές οι φίλοι μας είναι οι πιο κοντινοί μας άνθρωποι στον κόσμο. Είναι όμως πολύ πιθανόν να τύχει να ερωτευτούμε τον κολλητό μας, κάτι που θεωρούμε ότι δεν είναι πολύ ωραίο. Ίσως όμως να τύχει να ερωτευτεί εκείνος εμάς! Και τι κάνουμε τότε για να μην χαλάσει η φιλία μας;

  10. Βοήθεια!

φιλία

Ο φίλος σου πάντα θα σε βοηθήσει και πάντα θα είναι δίπλα σου σε ό,τι τον χρειαστείς. Αν όμως αφήσει την κοπέλα του, τη δουλειά του ή τους κολλητούς του για να είναι μαζί σου, τότε θα πρέπει να υποψιαστείς ότι κάτι άλλο συμβαίνει.

 9. Δώρα

φιλία-έρωτας

Ο φίλος μπορεί να σου κάνει ένα μικρό δώρο ακόμη κι αν δεν έχεις γενέθλια. Ο ερωτευμένος, όμως, θέλει να σε εντυπωσιάσει με ωραία και ακριβά δώρα που θα σου μείνουν αξέχαστα.

 8. Ψώνια

φιλία-έρωτας

Εάν κάποιος είναι διατεθειμένος να πάει μαζί σου για ψώνια όλη μέρα, τότε μάλλον προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει με την αφοσίωσή του. Ο φίλος είναι πάντα κουρασμένος!

  7. Μιλάς για άλλους άντρες!

φιλία-έρωτας

Ο φίλος πάντα θα σου συμπαρασταθεί σε μια δύσκολη στιγμή σου. Αλλά θα μείνει ουδέτερος. Ο ερωτευμένος άντρας θα πάρει το μέρος σου.

6. Δίνει ιδιαίτερη προσοχή!

φιλία-έρωτας

Ο φίλος σου έχει κι άλλους φίλους ή και φίλες και θέλει να περνάει χρόνο μαζί τους. Ο ερωτευμένος μπορεί να τα αναβάλλει όλα για να βγει μαζί σου.

  5. Απολογείται!

φιλία-έρωτας

Ένας καλός φίλος θα ζητήσει συγγνώμη για κάτι που έκανε και σε πλήγωσε. Ένας ερωτευμένος όμως, θα πέσει στα γόνατά σου παρακαλώντας, επειδή φοβάται μη χάσει την εμπιστοσύνη σου.

 4. Η συμπεριφορά του όταν έχει πιει!

φιλία-έρωτας

Το ποτό σε χαλαρώνει και σε κάνει να τα βλέπεις όλα πιο εύκολα. Έτσι κι ένας ερωτευμένος άντρας μπορεί εκείνη την ώρα να σου εξομολογηθεί κάτι!

 3. Βγαίνει με άλλες κοπέλες!

φιλία-έρωτας

Όταν κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σου, αποφεύγει συνεχώς τις προσπάθειές σου να του γνωρίσεις άλλη γυναίκα.

  2. Σχόλια για τον σύντροφό σου!

φιλία-έρωτας

Αν σε προσελκύσει κάποιος άλλος, προσπαθεί να τονίσει τα μειονεκτήματά του, για να τον ξεφορτωθεί και να τον αντικαταστήσει, κάτι που δεν ισχύει στην κλασική φιλία.

 1. Μνήμη!

φιλία-έρωτας

Ο καθένας μπορεί να ξεχάσει κάτι που του έχεις πει για εσένα. Ο ένας και μοναδικός όμως θυμάται οτιδήποτε σε αφορά!

Σου έχει τύχει ποτέ να ξεφύγεις από την “ζώνη” της φιλίας ή να αντιληφθείς ότι ένας φίλος σου είναι ερωτευμένος μαζί σου; Διάβασε τα παραπάνω και ξανασκέψου το!

Πηγή: Bright Side

 

Σχόλια