Και οι τέσσερις είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες…

Ουκ ολίγες τανίες κυκλοφορούν κάθε χρόνο με πολλές από αυτές να είναι αυτό που λέμε mainstream… Κλασικές ιστορίες, με κλασικούς πρωταγωνιστές που πλέον έχουν κουράσει. Πόλλες ταινίες μάλιστα καταφέρνουν πολύ εύκολα να μας απογοητεύουν και να περιμένουμε να βγει μια ταινία που να μην μας κάνει να πεθαίνουμε απ’ τη βαρεμάρα.

Σου βρήκαμε, λοιπόν, τέσσερις ταινίες που σίγουρα δεν είναι mainstream και που όλο και κάποια από αυτές δεν έχεις δει!

1. The Nice Guys

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία με ένα εκπληκτικό ντούο που δεν μπορείς να χάσεις. Έξυπνες ατάκες και αστεία μπερδέματα συνθέτουν αυτή την ταινία που τοποθετείται στα τέλη της δεκαετίας του ’70!

Συγκεκριμένα, η ιστορία λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες του 1977 δύο δευτεροκλασάτοι ντετέκτιβ ερευνούν την εξαφάνιση μιας κοπέλας, η οποία φαίνεται πως συνδέεται με το θάνατο μιας πορνοστάρ.

2. Captain Fantastic

Μια ταινία που είδα εντελώς τυχαία και που πραγματικά αξίζει να την δεις! Θέτει αρκετά ζητήματα που αφορούν την κοινωνία, αλλά και πιο φιλοσοφικά ζητήματα.

Στην ταινία βλέπουμε έναν πατέρα, που είναι αφοσιωμένος στο να μεγαλώσει τα έξι παιδιά του με σωματικά και πνευματικά αντισυμβατικό, αλλά απαιτητικό τρόπο αναγκάζεται να εγκαταλείψει τον απομονωμένο μέσα στην άγρια φύση παράδεισό του και να επιστρέψει οικογενειακώς στην κοινωνία.

3. A Man Called Ove

Αυτή η ταινία μου θύμισε λιγάκι τον ηλικιωμένο κύριο από την ταινία Up. Βλέπετε ο κύριος Όβε είναι ένας εσωστρεφής και στριμμένος μισάνθρωπος ο οποίος έχει μόλις χάσει τη γυναίκα του.

Ο σκοπός του είναι «να πάει να τη συναντήσει» άμεσα, πράγμα όμως που δύσκολα θα γίνει αφού δίπλα στο σπίτι του θα μετακομίσει μια φασαριόζικη οικογένεια, η οποία και θα αλλάξει με πολύ απρόοπτο τρόπο τα σχέδιά του!

4. Demolition

Ο Ντέιβις Μίτσελ, ένας πετυχημένος επενδυτικός τραπεζίτης, βρίσκεται σε κρίση όταν χάνει τη σύζυγο του σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Παρά την πίεση από τον πατέρα της χαμένης του συζύγου να συνεχίσει τη ζωή του, αυτός δεν μπορεί να κοιμηθεί ήσυχος. Αυτό που ξεκινάει ως γράμμα σε εταιρία αυτόματων πωλητών, καταλήγει σε μια σειρά από γράμματα.

Μια ταινία που δείχνει πόσο δύσκολο είναι να ξεκινήσεις από την αρχή τη ζωή σου ειδικά όταν πρώτα πρέπει να κατεδαφίσεις τη ζωή που ζούσες…

Σχόλια