Το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ελλάδας επιστρέφει για 10η επετειακή χρονιά, στην πιο ολοκληρωμένη μορφή του!

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ελλάδας επιστρέφει για 10η επετειακή χρονιά, στην πιο ολοκληρωμένη μορφή του, με πάνω από 100 συναυλίες και όλες τις δράσεις της street κουλτούρας, συνιστώντας την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία της χρονιάς!

Aς κάνουμε λοιπόν, μια ιστορική αναδρόμηση στο πιο hot & urban φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, από την αρχή μέχρι και το σήμερα, το Street Mode 2018.

2009

To πρώτο Street Mode έδωσε για πρώτη φορά την ευκαιρία στους λάτρεις της urban κουλτούρας, ένα φεστιβάλ αποκλειστικά για αυτούς. Skateboards, Bmx και graffiti, σε συνδυασμό με τα DJ sets και τους Vodka Juniors ήταν αυτό που οι Street Moders χρειάζονταν.

2010

Στο δεύτερο Street Mode οι παρευρισκόμενοι  είχαν την ευκαιρία να απολάυσουν ζωντανά από το μεσημέρι την δημιουργία μίας τεράστιας τοιχογραφίας graffiti μήκους 70 μέτρων, από 30 κορυφαίους καλλιτέχνες του χώρου.

Επιπλέον διεξάχθηκε και breakdance show, καθώς είναι και αυτό ένα σημαντικό στοιχείο της urban κουλτούρας. Στο stage βρέθηκαν οι 63 High και ο πολυαγαπημένος στο Θεσσαλονικίτικο κοινό, 12ος Πίθηκος.

2011

Οι επισκέπτες του τρίτου Street Mode είχαν την ευκαιρία  να απολαύσουν δωρεάν και από το πρωί ένα συνεχές πρόγραμμα που περιελάμβανε επιδείξεις και διαγωνισμούς graffiti, breakdance, hip hop χορού και bmx το οποίο ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ με συναυλίες rap και punk μουσικής.

Πέρα από το εντυπωσιακό graffiti 70 μέτρων και τους διαγωνισμούς breakdance, bmx και skate, οι street moders έζησαν τις συναυλίες από τον Μικρό Κλέφτη και τους Χατ Τρικ, δύο από τα κορυφαία ονόματα στον χώρο της hip hop και punk μουσικής αντίστοιχα, με το κοινό να κατακλύζει τον χώρο των συναυλιών για να δει από κοντά τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

2012

Το μεγαλύτερο street culture φεστιβάλ στην Ελλάδα συνέχισε δυναμικά και το 2012, με ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε επιδείξεις και διαγωνισμούς graffiti, breakdance, street dance, skateboarding και συναυλίες rap, reggae, funk και punk μουσικής.

Το βράδυ ακολούθησαν συναυλίες από τους: Long3 από τους Αντίθεση, Ζήνων και Mondi από τα Βόρεια Αστέρια, The Allergics, Anima Nation και Χατ Τρικ με το κοινό να κατακλύζει τον χώρο των συναυλιών για να δει από κοντά τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

2013

Με πολύ μεγάλη επιτυχία σημειώθηκε και το 5o «Street Mode Festival», η μεγαλύτερη γιορτή νεολαίας στην Ελλάδα με επίκεντρο την street κουλτούρα. Το 2013.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν και από το πρωί ένα πρόγραμμα με συνεχή δράση που περιελάμβανε επιδείξεις και διαγωνισμούς graffiti, breakdance, street dance αλλά και parkour από κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες και αθλητές ενώ ακολούθησαν συναυλίες από τους Hatemost, 12ος Πίθηκος, Anima Nation και Bad Movies. με το κοινό να κατακλύζει τον χώρο των συναυλιών για να δει από κοντά τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

2014

Tο 6ο «Street Mode Festival» ήταν ακόμα πιο δυνατό από τα προηγούμενα και μάζεψε συνολικά παραπάνω από 10.000 λάτρεις του street culture.

Με ένα πρόγραμμα γεμάτο διαγωνισμούς graffiti, breakdance, street dance, parkour, καθώς και στα 2 stages (Hip Hop Stage & Live Stage) από τους: Ημισκούμπρια, Bad Movies, Anima Nation, Jaw Bones, Allergic και Banksters μπορείτε να καταλάβετε πως έγινε απλά χαμός!

2015

Το τριήμερο 4-5-6 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη μπορεί να χαρακτηρίζεται ιστορικό, τόσο για την πολιτισμική εικόνα της πόλης όσο και για τα “Street Mode Festival”!
Το φεστιβάλ της street κουλτούρας συνάντησε το διεθνές συνέδριο τατουάζ  “Thessalonink Tattoo Convention” και ο συνδυασμός αυτός είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το μεγαλύτερο φεστιβάλ της πόλης για το 2015!

Κάθε ημέρα έκλεινε με συναυλίες στο live stage με το κοινό να κατακλύζει τον χώρο για να δει από κοντά τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Εμφανίστηκαν αλφαβητικά οι: 12os Πίθηκος, Anima Nation, Βήτα Πεις, Bad Movies, Ημισκούμπρια, Jaw Bones, NightStalker, Planet of Zeus, Project Theory και Στέλιος Σαλβαδόρ – Μωρά στην Φωτιά.

2016

Το 8ο κατά σειρά Street Mode Festival πραγματοποιήθηκε στις 2-3-4 Σεπτεμβρίου στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, χαρίζοντας για άλλη μια χρόνια στους επισκέπτες του αξέχαστες στιγμές, αλλά και τον καλύτερο τρόπο για να κλείσει το καλοκαίρι!

Από το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 8ου Street Mode Festival πέρασε ένα πλήθος Ελλήνων και ξένων καταξιωμένων καλλιτεχνών και αθλητών, οι οποίοι τόνωσαν με θετική ενέργεια και αδρεναλίνη τον κόσμο. Τα συγκροτήματα που πέρασαν από τις τρεις σκηνές του 8ου Street Mode Festival ήταν τα εξής: Alpha Blondy & The Solar System, Sugar Hill Gang, Γιάννης Αγγελάκας & 100°C, NightStalker, Ημισκούμπρια, Vodka Juniors, 1000Mods, Εισβολέας & Tedd’s, 63High, Bad Movies, Ευθύμης, Στοίχημα, Χατζηφραγκέτα, Tuber, Naxatras & Κακό Συναπάντημα Soundsystem.

2017

Το 9ο Street Mode Festival ήταν το απόλυτο εβεντ της χρονιάς και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό!  3 ημέρες γεμάτες μουσική σε 4 παράλληλα stages, shows και διαγωνισμοί graffiti, street art, breaking, street dance, parkour, freerunning, bmx, skateboarding, longboard, κλπ. , φέρανε χαμό στη Θεσσαλονίκη!

Με πάνω από 50 συναυλίες, μεταξύ άλλων οι Rumjacks, Skints, Dubioza Kolektiv κλπ. δημιούργησαν ένα πολυσυλλεκτικό και πολυπολιτισμικό χωνευτήρι, που δεν άφησε δυσαρεστημένο κανέναν εκ των παρευρισκομένων!

2018

Φέτος το Street Mode Festival κλείνει τα 10 χρόνια και το γιορτάζει με πάνω από 100 συναυλίες και όλες τις δράσεις της street κουλτούρας, συνιστώντας την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία της χρονιάς! Εσύ, γίνεται να λείπεις;

Info

30 & 31 Αυγούστου – 1 & 2 Σεπτεμβρίου 2018

Λιμάνι Θεσσαλονίκης (Fix OpenAir Multiplex)

Street Mode Facebook Page

Προπώληση

Μπες από τώρα στο κλίμα του φεστιβάλ αγοράζοντας εισιτήρια σε προνομιακές / εκπτωτικές τιμές:

  • 4ήμερο: 30€ (μέχρι εξαντλήσεως)
  • 3ήμερο: 24€ (μέχρι εξαντλήσεως)
  • 2ήμερο: 20€ (μέχρι εξαντλήσεως)
  • 1ήμερο: 10€ (περιορισμένη διάθεση)

Ηλεκτρονικά στις ιστοσελίδες:

Πανελλαδικά στα καταστήματα:
Germanos, Seven Spots & Media Markt.

Toπικά στα συνεργαζόμενα σημεία:
Rover Bar, WE, Ticket House Thessaloniki, Stereodisc Record Shop, The Nephilim Metal Musicstore, Tattooligans, Nico Tattoo Crew Thessaloniki, Vida Pirata Tattoo, Snuff (Λάρισα), Syd Records (Αθήνα), Reload Stores (Αθήνα), Viva Kiosks (Σύνταγμα & Τεχνόπολις / Αθήνα), Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης (Αθήνα).

Σχόλια