Η συναυλία του Κωστή Μαραβέγια ήταν γεμάτη μουσική, χορό και εκπλήξεις!

Πάνω από 12.000 άτομα μαζεύτηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη συναυλία του καλοκαιριού στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο. Από τις 18:30 αρχισε να μαζεύεται ο κόσμος και να αναμένει δίπλα στη θάλασσα να χορέψει και να διασκεδάσει περιμένοντας τον Κωστή Μαραβέγια. Λίγο πριν τις 21:00 άνοιξε η συναυλία με την Ρένα Μόρφη( Σούλη Ανατολή) βασική τραγουδίστρια του γνωστού συγκροτήματος Imam Baldi.

Η τραγουδίστρια απαστράπτουσα χόρεψε και τραγούδησε παλιές και νέες επιτυχίες όπως το Αmando mio, μία διασκευή που τραγούδησε στο Madwalk 2018. Φυσικά, τραγούδησε και μεγάλες επιτυχίες των Imam Baldi. Η ανεβασμένη διάθεση και η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα προετοίμασαν το κλίμα για τον Κωστή Μαραβέγια.

Ο κόσμος ενθουσιάστηκε με την είσοδό του και δε σταμάτησε το χειροκρότημα. Με πλάνα με ροδοπέταλα και ευχές όπως ” Καλοκαίρι στην καρδιά μας” δημιούργησε θερμή ατμόσφαιρα στους fan του. Ο Κωστής Μαραβέγιας μάλιστα δήλωσε ότι κλείνει 8 χρόνια με την μπάντα του και ότι είναι η μεγαλύτερη συναυλία της καριέρας του. Μέσω του χιούμορ και των ιστοριών παρουσίασε την μπάντα του και φάνηκε συγκινημένος με την μέχρι τώρα κοινή πορεία τους.

Το πρόγραμμα ήταν πλούσιο με τραγούδια δικά του παλιά και καινούργια αλλά και με τραγούδια που τον έχουν αγγίξει. Είναι ένας τραγουδοποιός- τραγουδιστής χωρίς ταμπού και κόμπλεξ. Αυτό του έδωσε το δικαίωμα να τραγουδήσει βαθιά συναισθηματικά τραγούδια και από την άλλη τραγούδια όπως η Λόλα που προκαλούν χαρά. Οι μελωδίες του σε συνδυασμό με την μουσικότητα της φωνής του έκαναν το βράδυ των fan του ξεχωριστό.

Το Φάληρο γέμισε από αγάπη, χαρά, λύπη, χορό και πάνω από όλα συναισθήματα. Είναι ένας τραγουδιστής που ξέρει ότι με το ακορντεόν ή με τα πλήκτρα του πιάνου μπορεί να μιλήσει στις καρδιές των ανθρώπων.

Η βραδιά, όμως, είχε και εκπλήξεις, το συγκρότημα Imam Baldi αλλά και τον καρδιακό του φίλο Πάνο Μουζουράκη. Τραγούδησε με τους Imam Baldi το νέο τους ντουέτο ” Tα ζηλιάρικά σου μάτια” και με τον Πάνο Μουζουράκη τη μεγάλη τους επιτυχία “Φίλα με ακόμα”.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάνος Μουζουράκης ήρθε κατευθείαν από το Λος Άντζελες μόνο για τη συναυλία του φίλου του. Μη χάσεις ευκαιρία να δεις μια συναυλία του και να ταξιδέψεις σε νησιά και καλοκαίρια γεμάτα αγάπη.

Σχόλια