Η Toyota Material Handling Greece A.E., η μεγαλύτερη εταιρία στον χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα αναζητά άτομο για πρακτική άσκηση ως Τεχνικός Ανυψωτικών Μηχανημάτων στην περιοχή του Μαρκόπουλου.

Τι καθήκοντα έχει η πρακτική άσκηση Τεχνικού Ανυψωτικών Μηχανημάτων

Ως Πρακτικά Ασκούμενος θα εκπαιδευτείτε στη καθημερινή επισκευή και συντήρηση μηχανημάτων, στην διάγνωση βλαβών με τη χρήση ειδικών εργαλείων καθώς σε νέες τεχνολογίες αυτοματισμού. Καθημερινά θα έρχεστε σε άμεση επικοινωνία με τους συναδέλφους σας οι οποίοι θα σας καθοδηγούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης σας.

Τα κύρια καθήκοντά σας θα περιλαμβάνουν Καθημερινή επισκευή και συντήρηση περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων υπό την επίβλεψη & καθοδήγηση των υπεύθυνων τεχνικών μας, στην έδρα μας στο Μαρκόπουλο Αττικής

Επικοινωνία με τους υπόλοιπους τεχνικούς για την επίτευξη των καθημερινών αναγκών της εταιρείας

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

Η Toyota Material Handling παρέχει ανταγωνιστικό πακέτο παροχών σε συνδυασμό με τις μηνιαίες αποδοχές.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ

Ο ιδανικός υποψήφιος θα κατέχει: Απόφοιτος ή τελειόφοιτος Μηχανοτρονικής – Τεχνικός Αυτοματισμού – Μηχανικός Αυτοκινήτων – Ηλεκτρολόγος Οχημάτων

Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας

Καλή γνώση χειρισμού υπολογιστών

Μεθοδικότητα και ομαδικότητα

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο e-mail: hr@gr.toyota-industries.eu με την ένδειξη “Πρακτική Άσκηση – Τεχνικός Ανυψωτικών Μηχανημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο http://www.toyota-forklifts.gr

Σημαντική ειδοποίηση από την Toyota Material Handling: Στη διαχείριση των Βιογραφικών θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια. Αν επιθυμείτε να μην κρατήσουμε το βιογραφικό σας στην βάση δεδομένων μας, παρακαλούμε να το σημειώσετε στο email με ένδειξη: «Επιθυμώ την διαγραφή του βιογραφικού μου, μετά την στελέχωση της αιτούμενης θέσης».

Σχόλια