Ο Power of love ΤΕΛΙΚΟΣ είχε πολλές εκπλήξεις! Η ψηφοφορία ήταν 50% από τις ψήφους των παικτών για κάθε ημέρα της εβδομάδας και 50% από τη ψηφοφορία του κοινού. Ποιοι παίκτες ξεχώρισαν από τη μεταξύ τους ψηφοφορία;

Οι γυναίκες που ξεχώρισαν από τη ψηφοφορία των παικτών ήταν οι Τζούλια, Στέλλα και Κυριακή.

Τελικά οι νικήτριες του σπιτιού ήταν με ισοψηφία Τζούλια – Στέλλα και για τους άντρες ο Πάνος. 

Power of love ΤΕΛΙΚΟΣ – Δες εδω τα ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τι ψήφισε το κοινό!

για τους άντρες

για τις γυναίκες

Συγκεκριμένα οι ψήφοι είχαν ως εξής:

Στέλλα: 24
Τζούλια: 24
Κυριακή: 12

Όπου ο Power of love ΤΕΛΙΚΟΣ θα κριθεί από τη ψηφοφορία του κοινού για τις γυναίκες!

Από τους άντρες ήταν ο Μιχάλης, ο Πάνος, Παναγιώτης και Σωκράτης.

Μιχάλης: 20
Πάνος: 21
Σωκράτης: 9
Παναγιώτης: 10

Ο νικητής του σπιτιού είναι ο Πάνος Ζάρλας

Το προφίλ κάθε παίκτη – Power of love ΤΕΛΙΚΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΝΟΣ
Καρκίνος στο ζώδιο. Κατάγεται από την Πάτρα από μια αγαπημένη οικογένεια. Ο Ανδρέας έχει δουλέψει ως τραγουδιστής. Προτέρημά του η ειλικρίνεια ενώ στα ελαττώματά του συγκαταλέγει την τελειομανία. Δεν του αρέσει να λέει ψέματα. Σε μια γυναίκα κοιτάει το χαμόγελο και τα μάτια της ενώ τον γοητεύει πολύ όταν μια γυναίκα τον φλερτάρει πρώτη. Αιτία χωρισμού σε μια σχέση θεωρεί τη ζήλια.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΛ
Σκορπιός στο ζώδιο. Κατάγεται από το Ιράκ και δουλεύει σαν μπάρμαν. Παράλληλα σπουδάζει αθλητικό μάνατζμεντ στο πανεπιστήμιο της Πελοποννήσου. Θέλει να είναι πρότυπο για τους άλλους και στα προτερήματά του πιστεύει ότι είναι δίκαιος και καλός άνθρωπος. Το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε μια γυναίκα είναι το πρόσωπό της. Αιτία χωρισμού σε μια σχέση είναι η καταπάτηση της ελευθερίας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΡΛΑΣ
Ενας δίδυμος που γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη. Σε μια σχέση είναι ρομαντικός, τρυφερός και προστατευτικός. Στα προτερήματά του είναι ότι είναι αυθόρμητος και εύστροφος. Στα ελαττώματα του είναι το υπερβολικό άγχος και η διακριτικότητα. Το πρώτο που κοιτάει στην εμφάνιση μιας γυναίκας είναι τα ρούχα, τα άκρα και η αύρα της. Αιτία χωρισμού είναι για εκείνον το να χαθεί το πάθος.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
Λέων στο ζώδιο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο Παναγιώτης έχει σπουδάσει Τεχνικός Δικτύου και Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές. Πιστεύει στον έρωτα από την πρώτη ματιά. Του αρέσουν πολύ οι αθλητικές δραστηριότητες και θα τον ευχαριστούσε ιδιαίτερα αν η σύντροφός τους ήταν αθλητικός τύπος. Στα προτερήματά του είναι η αισιοδοξία του ενώ στα μειονεκτήματά του η μεγάλη του υπομονή. Του αρέσει όταν η γυναίκα κάνει το πρώτο βήμα για να τον φλερτάρει, θεωρεί όμως ότι και ο ίδιος είναι άντρας κυνηγός.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ
Ο Μιχάλης κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης και εργάζεται ως Personal trainer. Σε μια σχέση χαρακτηρίζει τον εαυτό του κτητικό και θέλει να κυριαρχεί το πάθος. Δεν ζηλεύει παρά μόνο αν η σύντροφος του, του δώσει το δικαίωμα. Είναι φιλότιμος αλλά και εγωιστής. Το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε μια γυναίκα είναι το σώμα της και οι καμπύλες της. Δεν συγχωρεί την απιστία παρόλο που ο ίδιος θέλει να τον συγχωρούν όταν εκείνος είναι άπιστος.

ΣΑΚΗΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ

ΣΑΚΗΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ
Ο Σάκης Μαστοράκης είναι ένα γνήσιο Λιοντάρι στο ζώδιο. Σε μια ερωτική σχέση χαρακτηρίζει τον εαυτό του εγωιστή, δοτικό και ονειροπόλο. Στα προτερήματα του θεωρεί τη θετική διάθεση ενώ στα μειονεκτήματά του συγκαταλέγει τη νευρικότητά του. Αιτία χωρισμού για εκείνον είναι η απιστία και η ασυνεννοησία ανάμεσα στο ζευγάρι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΑΤΣΑΚΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΑΤΣΑΚΟΣ
Ο Αλέξανδρος έχει γεννηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης και είναι Παρθένος. Σε μια ερωτική σχέση χαρακτηρίζει τον εαυτό του κτητικό. Στα προτερήματά του συγκαταλέγει το ότι είναι δοτικός και ότι σέβεται. Αντίθετα στα μειονεκτήματα του συγκαταλέγει τον εγωισμό. Το πρώτο που κοιτάει σε μια γυναίκα είναι τα μάτια της. Αιτία χωρισμού όπως λέει είναι η ζήλια, η γκρίνια και η μιζέρια. Την απιστία μπορεί να την συγχωρέσει.

ΔΩΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΔΗΣ
Ταύρος στο ζώδιο. Κατάγεται από την Κύπρο. Ο Δώρος έχει σπουδάσει βιβλιοθηκονομία στην Κέρκυρα, κομμωτική στη Γαλλία και έχει παίξει ως ηθοποιός σε σίριαλ. Στα χόμπι του είναι η γυμναστική και οι πολεμικές τέχνες. Στα προτερήματά του είναι η ειλικρίνεια και στα ελαττώματα ότι είναι ευέξαπτος. Πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά και όταν βρίσκεται σε σχέση είναι δοτικός, ρομαντικός αλλά μπορεί να γίνει και αναίσθητος. Αιτία χωρισμού για εκείνον ο εγωισμός ενώ την απιστία την συγχωρεί όταν υπάρχει μετάνοια.

Power of love ΤΕΛΙΚΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Κυριάκος κατάγεται από τη Βέροια και εργάζεται ως Αρχιτέκτονας- Διακοσμητή. Ιχθύς στο ζώδιο και στα προτερήματά του συγκαταλέγεται το ότι είναι ανοιχτός στο διάλογο. Αντίθετα, η αφέλειά του θεωρεί ότι είναι ένα από τα μειονεκτήματά του. Σε μια ερωτική σχέση χαρακτηρίζει τον εαυτό του υπομονετικό. Το πρώτο που κοιτάει σε μια γυναίκα είναι το πρόσωπο και τα μαλλιά της. Αιτία Χωρισμού θεωρεί τη ζήλια και την απιστία.

ΙΣΑΑΚ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ
Ο Ισαάκ Σεμερτζίδης κατάγεται από την Κοζάνη και είναι γυμναστής. Ως Ψαράκι στο ζώδιο χαρακτηρίζει τον εαυτό του δοτικό. Δεν ζηλεύει, ενώ έχει υποστεί παράφορη ζήλια από πρώην σύντροφό του. Στα προτέρηματά του συγκαταλέγεται το ότι είναι καλοπροαίρετος ενώ μειονέκτημα θεωρεί την κυκλοθυμικότητά του. Για τον Ισαάκ η εξωτερική εμφάνιση δεν αποτελεί κριτήριο για να προσεγγίσει μια γυναίκα. Αιτία χωρισμού είναι η απιστία και όπως χαρακτηριστικά λέει «όλα τα άλλα διορθώνονται».

ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
Σκορπιός στο ζώδιο. Κατάγεται από την Κρήτη. Εργάζεται σε νυχτερινό μαγαζί της παραλίας ως τεχνικός φωτισμού. Από το χόμπι του αρέσει το θαλάσσιο flyboard και αν η σύντροφός του τον ακολουθούσε σε αυτή την αθλητική δραστηριότητα, θα την ερωτευόταν περισσότερο. Πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα για αυτό και είναι ρομαντικός αλλά και εγωιστής. Στα προτερήματά του συγκαταλέγει τη διακριτικότητά του ενώ θεωρεί σαν ελάττωμά του το ότι είναι απρόβλεπτος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ζώδιο Παρθένος. Κατάγεται από την Πελοπόννησο αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στα προτερήματά του συγκαταλέγεται το χιούμορ ενώ στα μειονεκτήματά του η νευρικότητά. Ο Γιάννης σε μια σχέση χαρακτηρίζει τον εαυτό του δοτικό και τρυφερό. Όταν αγαπάει πολύ όμως είναι ζηλιάρης και κτητικός. Το πρώτο που κοιτάει στην εμφάνιση μιας γυναίκας είναι να έχει όμορφο πρόσωπο.

Power of love ΤΕΛΙΚΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΡΑΧΑΝΗΣ
Ο Σωτήρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Εργάζεται ως Ιδιωτικός υπάλληλος και είναι ένας ευαίσθητος Καρκίνος. Σε μια ερωτική σχέση χαρακτηρίζει τον εαυτό του ζηλιάρη. Η διεκδικητικότητά του συγκαταλέγεται στα προτερήματά του ενώ ως μειονέκτημα θεωρεί τη γκρίνια του. Ο Σωτήρης ενδιαφέρεται για την εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας και το πρώτο πράγμα που κοιτάει είναι τα μάτια της. Δεν συγχωρεί την απιστία και είναι για εκείνον αιτία χωρισμού.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ
Ιχθύς στο ζώδιο. Κατάγεται από την Κέρκυρα. Ο Κωνσταντίνος έχει σπουδάσει ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Του αρέσουν τα extreme σπορ, πτώση με αλεξίπτωτο, bungeejumping. ιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα, είναι αθεράπευτα ζηλιάρης και μέσα σε μια σχέση θεωρεί ότι είναι ρομαντικός αλλά και κτητικός. Το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε μια γυναίκα είναι το βλέμμα. Αιτία χωρισμού θεωρεί την έλλειψη επικοινωνίας και την απιστία.

ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΑΖΟΓΛΟΥ
Η Μαρίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά κατάγεται από την όμορφη Ξάνθη. Ψαράκι στο ζώδιο και αυτό σημαίνει επικοινωνιακή για αυτό και επέλεξε να εργαστεί ως barwoman. Η αυθεντικότητα και η ειλικρίνειά της είναι κάποια από τα προτερήματά της ενώ στα μειονεκτήματά της συγκαταλέγει το γεγονός ότι είναι οξύθυμη και παρορμητική. Σε μια σχέση η Μαρίνα είναι δοτική, ρομαντική και αυθόρμητη. Δεν είναι ζηλιάρα. Το πρώτο που κοιτάει στην εμφάνιση ενός άντρα είναι το βλέμμα του. Αιτία χωρισμού είναι η απιστία.

ΕΥΑ ΚΑΛΤΣΗ
Η Εύα Καλτσή ως Ιχθύς στο ζώδιο χαρακτηρίζει τον εαυτό της “Αγαπησιάρα” όταν βρίσκεται σε σχέση. Στα προτερήματα της συμπληρώνει ότι θέλει να κάνει τους άλλους να γελάνε. Σαν μειονέκτημα όμως θεωρεί το γεγονός ότι είναι ευαίσθητη. Στην εξωτερική εμφάνιση ενός άνδρα κοιτάει τα μάτια και τα παπούτσια ενώ ζηλεύει μόνο αν ο σύντροφος της, της δώσει δικαίωμα. Αιτία χωρισμού για εκείνη είναι η απιστία και να της θίξουν την αξιοπρέπειά της.

Power of love ΤΕΛΙΚΟΣ

ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
Ζυγός στο ζώδιο. Η καταγωγή της είναι από τη Θεσσαλονίκη αλλά έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Η Τζούλια έχει σπουδάσει τουριστικά επαγγέλματα και κομμωτική. Εδώ και 4 χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ και έχει δουλέψει και ως παρουσιάστρια σε τηλεοπτικό κανάλι. Πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα και σε μια σχέση είναι ρομαντική. Δεν είναι καθόλου εγωίστρια και θέλει να φροντίζει τον σύντροφό της. Το βλέμμα ενός άντρα είναι εκείνο που την ιντριγκάρει.

ΛΙΒΑΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
Η Λίβαη Κοκκίνου είναι Τοξοτίνα στο ζώδιο. Σε μια σχέση χαρακτηρίζει τον εαυτό της συναισθηματική και ναζιάρα. Ανάμεσα στα προτερήματά της, συγκαταλέγει το στοιχείο της δοτικότητας ενώ θεωρεί μειονέκτημα της το γεγονός ότι συγχωρεί εύκολα. Αιτία Χωρισμού για εκείνη είναι η απιστία, τα ψέματα και η έλλειψη σεβασμού.

ΑΝΝΑ ΛΟΡΕΝΗ
Παρθένος στο ζώδιο. Κατάγεται από την Αλβανία και στην Ελλάδα ήρθε στην ηλικία των 10 ετών. Η Άννα είναι στυλίστρια Μόδας στο Ντουμπάι. Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια, η μουσική, η μόδα και η γυμναστική. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της δυναμική, δοτική και προστατευτική, ούσα σε μια σχέση. Στον έρωτα δεν αποκλείει τίποτα. Είναι ζηλιάρα αλλά δεν το δείχνει στον σύντροφό της. Δεν έχει παντρευτεί ποτέ αλλά έχει φτάσει πολύ κοντά στον γάμο. Αιτία χωρισμού είναι η έλλειψη σεβασμού.

ΣΤΕΛΛΑ ΜΙΖΕΡΑΚΗ
Τοξοτίνα στο ζώδιο. Κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης. Στην Αθήνα ήρθε πριν δύο χρόνια για να πάρει μέρος σε διοργάνωση Καλλιστείων. Κέρδισε τον τίτλο της Μις Ελλάς. Η Στέλλα ασχολείται με το μόντελινγκ και εργάζεται ως γραμματέας σε ένα δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα. Δεν πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα. Θέλει πρώτα να μιλήσει με τον άλλον, να τον καταλάβει και μετά να τον ερωτευτεί. Στα προτερήματα της είναι ότι είναι δυναμική, καλόκαρδη και με φιλότιμο. Στα μειονεκτήματά της είναι ότι είναι πεισματάρα και ανυπόμονη.

Power of love ΤΕΛΙΚΟΣ

ΟΛΓΑ ΝΙΚΟΛΑΕΒΝΑ
Η Όλγα κατάγεται από τη Ρωσία και είναι Παρθένος. Έχει σπουδάσει κομμωτική και έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling. Της αρέσει η γυμναστική και τα ταξίδια. Στα προτερήματα του χαρακτήρα της είναι η απλότητα και το χιούμορ. Μεγάλο της μειονέκτημα είναι ο εγωισμός της. Σε μια σχέση δεν ανέχεται το ψέμα και την απιστία. Στην εμφάνιση ενός άντρα προσέχει τα μάτια του.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΟΡΦΑΝΟΥ
Η Αλεξάνδρα έρχεται από το Κιλκίς και φωτιά και λαύρα σαν γνήσιο Κριάρι. Σπουδάζει Φυσικοθεραπεύτρια αλλά ασχολείται με την γυμναστική. Σε μια σχέση χαρακτηρίζει τον εαυτό της δοτική και ειλικρινής. Στα προτερήματα της συγκαταλέγει τον αυθορμητισμό της ενώ στα μειονεκτήματά την έλλειψη υπομονής. Δίπλα της δεν θέλει να έχει έναν άντρα «γλάστρα», αλλά θέλει έναν έξυπνο άνδρα. Έχει συγχωρέσει την απιστία αλλά για την ίδια αιτία χωρισμού είναι το ψέμα.

ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΠΑΣΚΟΥΑΛΙΝΙ
Ταύρος στο ζώδιο. Κατάγεται από την Ιταλία και πιο συγκεκριμένα από τη Ρώμη. Εξασκεί το επάγγελμα της μακιγιέζ σε μεγάλη εταιρία καλλυντικών. Η Κλαούντια είναι χαμογελαστή και αυτό είναι και το προτέρημά της. Αντίθετα η ξεροκεφαλιά της – όπως λέει και η ίδια – είναι το μειονέκτημά της. Θεωρεί ότι ο κεραυνοβόλος έρωτας υπάρχει αλλά διαρκεί για πολύ λίγο. Δεν της αρέσει να περνάει 24ωρες το 24ωρο με τον σύντροφό της. Θέλει να κάνει πράγματα και μόνη της, γιατί έτσι τονώνεται το ενδιαφέρον σε μια σχέση.

ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΑΣΧΑΛΑ
ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΑΣΧΑΛΑ
Η Ανατολή Πασχάλα είναι μια ξανθιά Λιονταρίνα που έρχεται στο σπίτι της Αγάπης. Σε μια ερωτική σχέση χαρακτηρίζει τον εαυτό της ζηλιάρα και ρομαντική. Πολλά τα προτερήματά τη, ανάμεσά σε αυτά ξεχωρίζει ότι είναι καλόκαρδη και με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Μειονέκτημα της, η γκρίνια της. Αιτία χωρισμού για την Ανατολή είναι η απιστία.

ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΑΚΑΛΙΔΟΥ
Η Ειρήνη κατάγεται από τις Σέρρες και είναι Παρθένος. Εργάζεται ως Φυσικοθεραπεύτρια αλλά και ως Barwoman. Όπως δηλώνει και η ίδια, σε μια σχέση χαρακτηρίζει τον εαυτό της επιπόλαιη και ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ζηλιάρα, γιατί όπως λέει η ζήλια σημαίνει έλλειψη εμπιστοσύνης. Στα προτερήματα της συγκαταλέγεται ότι είναι φιλότιμη ενώ στα μειονεκτήματα της ότι είναι αναποφάσιστη. Σε ένα άντρα προσέχει πολύ τα χέρια του. Αιτία χωρισμού θεωρεί την έλλειψη εμπιστοσύνης.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΣΑΝΙΚΙΔΗ
Φωτιά στο ζώδιο ως Κριός και κατάγεται από τον Πόντο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα ωστόσο. Έχει σπουδάσει Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Είναι πεισματάρα που η ίδια το θεωρεί προτέρημα ενώ στα μειονεκτήματά εντοπίζει την αναβλητικότητά της. Η Κυριακή είναι κτητική, δυναμική και ευάλωτη σε μια σχέση. Δεν την ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση σε έναν άντρα γιατί εστιάζει μόνο στο βλέμμα του. Αιτία χωρισμού θεωρεί την απιστία και την ασέβεια.

ΒΙΒΙΑΝ ΤΣΙΜΙΛΑ
Η Βίβιαν Τσίμιλα κατάγεται από τη Χίο και είναι Αιγόκερως. Έχει σπουδάσει Οικονομικά ενώ εργάζεται και στο χώρο του Modeling. Σε μια σχέση χαρακτηρίζει τον εαυτό της δοτική και ζηλιάρα. Ωστόσο, στα προτερήματά της συγκαταλέγεται ότι είναι ήσυχη και καλοσυνάτη. Ενώ στα μειονεκτήματα ότι δεν έχει υπομονή. Το πρώτο που προσέχει στην εξωτερική εμφάνιση ενός άντρα είναι τα χέρια του. Αιτία χωρισμού θεωρεί το ψέμα και δεν συγχωρεί την απιστία.

ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΑ ΤΣΟΛΑΚΟΒΑ
Ζυγός στο ζώδιο. Κατάγεται από τη Βουλγαρία και στην Ελλάδα ήρθε 5 χρονών. Σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών και την κέρδισε η ζωγραφική και η διακόσμηση. Πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα αλλά θέλει να πράττει σε όλα με τη λογική. Και η λογική της λέει ότι ο κεραυνοβόλος έρωτας δεν κρατάει πολύ. Στα προτερήματά της είναι η ειλικρίνεια και στα ελαττώματά της ότι είναι ζηλιάρα και κτητική. Αιτία χωρισμού θεωρεί την καταπίεση και το ψέμα.

ΑΘΗΝΑ ΧΡΥΣΑΝΤΙΔΟΥ
Ιχθύς στο ζώδιο. Η καταγωγή της είναι μισή Ελληνίδα και μισή Ρωσίδα. Η Αθηνά ήρθε στην Ελλάδα στην ηλικία των 6 ετών. Eίναι μοναχοπαίδι και είχε πάντα ό,τι ήθελε. Είναι ζηλιάρα και δεν της αρέσουν καθόλου τα ψέματα. Σε έναν άντρα κοιτάει επίμονα τα χείλη του. Βασική αιτία χωρισμού είναι η απιστία.

Σχόλια