O Power of love ΤΕΛΙΚΟΣ είχε πολλές εκπλήξεις! Πώς ψήφισε το κοινό και ποια είναι η μεγάλη ΝΙΚΗΤΡΙΑ; Οι παίκτες τι ψήφισαν;

Η Στέλλα Μιζεράκη με τη Τζούλια ισοψήφισαν στη ψηφοφορία του σπιτιού.

Η Τζούλια ψηφίστηκε λιγότερο από τον κόσμο, μετά ψηφίστηκε η Κυριακή και τέλος η Στέλλα όπου ήταν και η μεγάλη νικήτρια!

Δες εδώ ποιος είναι ο μεγάλος νικητής για τους άντρες!

Power of love ΤΕΛΙΚΟΣ

ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
Ζυγός στο ζώδιο. Η καταγωγή της είναι από τη Θεσσαλονίκη αλλά έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Η Τζούλια έχει σπουδάσει τουριστικά επαγγέλματα και κομμωτική. Εδώ και 4 χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ και έχει δουλέψει και ως παρουσιάστρια σε τηλεοπτικό κανάλι. Πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα και σε μια σχέση είναι ρομαντική. Δεν είναι καθόλου εγωίστρια και θέλει να φροντίζει τον σύντροφό της. Το βλέμμα ενός άντρα είναι εκείνο που την ιντριγκάρει.

ΛΙΒΑΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
Η Λίβαη Κοκκίνου είναι Τοξοτίνα στο ζώδιο. Σε μια σχέση χαρακτηρίζει τον εαυτό της συναισθηματική και ναζιάρα. Ανάμεσα στα προτερήματά της, συγκαταλέγει το στοιχείο της δοτικότητας ενώ θεωρεί μειονέκτημα της το γεγονός ότι συγχωρεί εύκολα. Αιτία Χωρισμού για εκείνη είναι η απιστία, τα ψέματα και η έλλειψη σεβασμού.

ΑΝΝΑ ΛΟΡΕΝΗ
Παρθένος στο ζώδιο. Κατάγεται από την Αλβανία και στην Ελλάδα ήρθε στην ηλικία των 10 ετών. Η Άννα είναι στυλίστρια Μόδας στο Ντουμπάι. Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια, η μουσική, η μόδα και η γυμναστική. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της δυναμική, δοτική και προστατευτική, ούσα σε μια σχέση. Στον έρωτα δεν αποκλείει τίποτα. Είναι ζηλιάρα αλλά δεν το δείχνει στον σύντροφό της. Δεν έχει παντρευτεί ποτέ αλλά έχει φτάσει πολύ κοντά στον γάμο. Αιτία χωρισμού είναι η έλλειψη σεβασμού.

ΣΤΕΛΛΑ ΜΙΖΕΡΑΚΗ
Τοξοτίνα στο ζώδιο. Κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης. Στην Αθήνα ήρθε πριν δύο χρόνια για να πάρει μέρος σε διοργάνωση Καλλιστείων. Κέρδισε τον τίτλο της Μις Ελλάς. Η Στέλλα ασχολείται με το μόντελινγκ και εργάζεται ως γραμματέας σε ένα δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα. Δεν πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα. Θέλει πρώτα να μιλήσει με τον άλλον, να τον καταλάβει και μετά να τον ερωτευτεί. Στα προτερήματα της είναι ότι είναι δυναμική, καλόκαρδη και με φιλότιμο. Στα μειονεκτήματά της είναι ότι είναι πεισματάρα και ανυπόμονη.

Power of love ΤΕΛΙΚΟΣ

ΟΛΓΑ ΝΙΚΟΛΑΕΒΝΑ
Η Όλγα κατάγεται από τη Ρωσία και είναι Παρθένος. Έχει σπουδάσει κομμωτική και έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling. Της αρέσει η γυμναστική και τα ταξίδια. Στα προτερήματα του χαρακτήρα της είναι η απλότητα και το χιούμορ. Μεγάλο της μειονέκτημα είναι ο εγωισμός της. Σε μια σχέση δεν ανέχεται το ψέμα και την απιστία. Στην εμφάνιση ενός άντρα προσέχει τα μάτια του.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΟΡΦΑΝΟΥ
Η Αλεξάνδρα έρχεται από το Κιλκίς και φωτιά και λαύρα σαν γνήσιο Κριάρι. Σπουδάζει Φυσικοθεραπεύτρια αλλά ασχολείται με την γυμναστική. Σε μια σχέση χαρακτηρίζει τον εαυτό της δοτική και ειλικρινής. Στα προτερήματα της συγκαταλέγει τον αυθορμητισμό της ενώ στα μειονεκτήματά την έλλειψη υπομονής. Δίπλα της δεν θέλει να έχει έναν άντρα «γλάστρα», αλλά θέλει έναν έξυπνο άνδρα. Έχει συγχωρέσει την απιστία αλλά για την ίδια αιτία χωρισμού είναι το ψέμα.

ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΠΑΣΚΟΥΑΛΙΝΙ
Ταύρος στο ζώδιο. Κατάγεται από την Ιταλία και πιο συγκεκριμένα από τη Ρώμη. Εξασκεί το επάγγελμα της μακιγιέζ σε μεγάλη εταιρία καλλυντικών. Η Κλαούντια είναι χαμογελαστή και αυτό είναι και το προτέρημά της. Αντίθετα η ξεροκεφαλιά της – όπως λέει και η ίδια – είναι το μειονέκτημά της. Θεωρεί ότι ο κεραυνοβόλος έρωτας υπάρχει αλλά διαρκεί για πολύ λίγο. Δεν της αρέσει να περνάει 24ωρες το 24ωρο με τον σύντροφό της. Θέλει να κάνει πράγματα και μόνη της, γιατί έτσι τονώνεται το ενδιαφέρον σε μια σχέση.

ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΑΣΧΑΛΑ
ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΑΣΧΑΛΑ
Η Ανατολή Πασχάλα είναι μια ξανθιά Λιονταρίνα που έρχεται στο σπίτι της Αγάπης. Σε μια ερωτική σχέση χαρακτηρίζει τον εαυτό της ζηλιάρα και ρομαντική. Πολλά τα προτερήματά τη, ανάμεσά σε αυτά ξεχωρίζει ότι είναι καλόκαρδη και με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Μειονέκτημα της, η γκρίνια της. Αιτία χωρισμού για την Ανατολή είναι η απιστία.

ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΑΚΑΛΙΔΟΥ
Η Ειρήνη κατάγεται από τις Σέρρες και είναι Παρθένος. Εργάζεται ως Φυσικοθεραπεύτρια αλλά και ως Barwoman. Όπως δηλώνει και η ίδια, σε μια σχέση χαρακτηρίζει τον εαυτό της επιπόλαιη και ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ζηλιάρα, γιατί όπως λέει η ζήλια σημαίνει έλλειψη εμπιστοσύνης. Στα προτερήματα της συγκαταλέγεται ότι είναι φιλότιμη ενώ στα μειονεκτήματα της ότι είναι αναποφάσιστη. Σε ένα άντρα προσέχει πολύ τα χέρια του. Αιτία χωρισμού θεωρεί την έλλειψη εμπιστοσύνης.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΣΑΝΙΚΙΔΗ
Φωτιά στο ζώδιο ως Κριός και κατάγεται από τον Πόντο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα ωστόσο. Έχει σπουδάσει Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Είναι πεισματάρα που η ίδια το θεωρεί προτέρημα ενώ στα μειονεκτήματά εντοπίζει την αναβλητικότητά της. Η Κυριακή είναι κτητική, δυναμική και ευάλωτη σε μια σχέση. Δεν την ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση σε έναν άντρα γιατί εστιάζει μόνο στο βλέμμα του. Αιτία χωρισμού θεωρεί την απιστία και την ασέβεια.

ΒΙΒΙΑΝ ΤΣΙΜΙΛΑ
Η Βίβιαν Τσίμιλα κατάγεται από τη Χίο και είναι Αιγόκερως. Έχει σπουδάσει Οικονομικά ενώ εργάζεται και στο χώρο του Modeling. Σε μια σχέση χαρακτηρίζει τον εαυτό της δοτική και ζηλιάρα. Ωστόσο, στα προτερήματά της συγκαταλέγεται ότι είναι ήσυχη και καλοσυνάτη. Ενώ στα μειονεκτήματα ότι δεν έχει υπομονή. Το πρώτο που προσέχει στην εξωτερική εμφάνιση ενός άντρα είναι τα χέρια του. Αιτία χωρισμού θεωρεί το ψέμα και δεν συγχωρεί την απιστία.

ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΑ ΤΣΟΛΑΚΟΒΑ
Ζυγός στο ζώδιο. Κατάγεται από τη Βουλγαρία και στην Ελλάδα ήρθε 5 χρονών. Σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών και την κέρδισε η ζωγραφική και η διακόσμηση. Πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα αλλά θέλει να πράττει σε όλα με τη λογική. Και η λογική της λέει ότι ο κεραυνοβόλος έρωτας δεν κρατάει πολύ. Στα προτερήματά της είναι η ειλικρίνεια και στα ελαττώματά της ότι είναι ζηλιάρα και κτητική. Αιτία χωρισμού θεωρεί την καταπίεση και το ψέμα.

ΑΘΗΝΑ ΧΡΥΣΑΝΤΙΔΟΥ
Ιχθύς στο ζώδιο. Η καταγωγή της είναι μισή Ελληνίδα και μισή Ρωσίδα. Η Αθηνά ήρθε στην Ελλάδα στην ηλικία των 6 ετών. Eίναι μοναχοπαίδι και είχε πάντα ό,τι ήθελε. Είναι ζηλιάρα και δεν της αρέσουν καθόλου τα ψέματα. Σε έναν άντρα κοιτάει επίμονα τα χείλη του. Βασική αιτία χωρισμού είναι η απιστία.

Σχόλια