Ο ιντερνάσιοναλ, αισθησιακός, ανατρεπτικός, εκθαμβωτικός, υπεργαλαξιακός Tonis Sfinos θα είναι στο Summer Sound Festival!

Σε μια ανατρεπτική κίνηση το Summer Sound Festival εξασφάλισε την παρουσία του, χαρακτηρισμένου διεθνώς ως international showman, Tonis Sfinos ως headliner για την τελευταία μέρα του festival. Μαζί του όπως πάντα οι Playmates.

Μπορεί να έχει μόλις γυρίσει από το Αμέρικα, μπορεί ακόμη να φοράει τα ρούχα της δεκαετίας των 60’ς και 70’ς αλλά ο Τόνις Σφήνος παραμένει επίκαιρος, φρέσκος και ολοζώντανος με φούλ διασκεδαστική διάθεση. Θα παρουσιάσει ένα ανατρεπτικό χορευτικό σόου εξτραβαγκάντζα, το οποίο θα περιέχει στοιχεία έκπληξη ειδικά για την βραδιά αυτή!

Ετοιμαστείτε λοιπόν να απαντήσετε στο κρίσιμο ερώτημα του καλλιτέχνη: «Είστε μάγκες ρέι?»

Tην βραδιά θα ανοίξουν οι πάντοτε διασκεδαστικοί Bejeezus. Αν ψάχνεις μια μπάντα που να συνδυάζει απόλυτα την acoustic feel good διάθεση σε απόλυτα up tempo και χορευτικό στυλ τότε οι Bejeezus είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Μοναδικές διασκευές των μεγαλύτερων mainstream hits από τα 80’s, 90’s αλλά και το σήμερα σε swing, latin και rock ‘n’ roll ύφος με την προσωπική και ιδιαίτερη σφραγίδα των Bejeezus. Πώς μπορεί να ακουστεί το ‘YMCA’ σε swing, το ‘Careless whispers’ σε flamenco και μια acoustic version του ‘All that she wants’?

Φόρεσε χαμηλά παπούτσια, την καλύτερη σου διάθεση και οι Bejeezus θα σου δείξουν ακριβώς πώς γίνεται.

SSF Day 4 Facebook Event: Εδώ

Που θα παιχτεί η φάση: Mythos Experience Station, Ερμού 1 (Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.)

Σχόλια