Αν βαρέθηκες τις ΚΛΑΣΙΚΕΣ αμερικάνικες σειρές τότε πρέπει να δεις κάποια από τις παρακάτω…

Λίγο η εξεταστική- αν είσαι φοιτητής- λίγο η ζέστη είναι ώρα να ξεκινήσεις μια νέα σειρά. Εάν ψάχνεις μία σειρά που να μην είναι το κλασικό αμερικανικό ρομάντζο ή η κλασική περιπέτεια ή sci-fi σειρά τότε θα βρεις σίγουρα ενδιαφέρουσα κάποια από τις παρακάτω σειρές!

1. Ark

Σ’ αυτή τη σειρά επιστημονικής φαντασίας βλέπουμε δύο άγνωστους. Μια γυναίκα και έναν άντρα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές να ξυπνάνε χωρίς καμία μνήμη. Για να μπορέσουν να καταλάβουν τι συμβαίνει πρέπει να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ και αυτό θα γίνει μόνο αν συνεργαστούν…

2. Umbre

Ο Relu είναι οικογενειάρχης και με τη γυναίκα του έχει δύο παιδιά. Το πρόβλημα είναι όμως ότι ζει μια διπλή ζωή και παρότι όλοι νομίζουν ότι είναι ένας απλός οδηγός ταξί η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική…

3. Gomorra

O Ciro προσπαθεί να γίνει το επόμενο μεγάλο αφεντικό, ωστόσο ο αγώνας που γίνεται βάζει σε μεγάλο κίνδυνο και αυτόν και ολόκληρη την οικογένειά του!

4. La Casa de Papel

Οκτώ κλέφτες κλείνονται στο Νομισματοκοπείο της Μαδρίτης και κρατούν όμηρους το προσωπικό και μια ομάδα επισκεπτών μαθητών με σκοπό να παραμείνουν για 11 ημέρες και να τυπώσουν 2.4 δισεκατομμύρια ευρώ!

Σχόλια