Αυτά είναι μερικά από τα πιο ρομαντικά μέρη στον κόσμο!

Αυτό που πάντα θέλω να βλέπω στις διακοπές μου είναι όμορφα τοπία. Ο λόγος είναι ότι μου μένουν χαραγμένα στην μνήμη μου και δεν τα ξεχνάω ποτέ! Όσο πιο όμορφο ένα τοπίο τόσο το καλύτερο. Σου βρήκα, λοιπόν, ρομαντικά μέρη δηλαδή μέρη που με την ομορφιά τους και την ρομαντική αίσθηση που σου μεταφέρουν θα σε συναρπάσουν!

1. Πλάσα ντε Άρμας

Η συγκεκριμένη πλατεία περιτριγυρίζεται από πανέμορφα αρχιτεκτονικά κτήρια και είναι το τέλειο μέρος για να κάνεις μια στάση και να απολαύσεις τον καφέ σου.

Περιοχή: Κούσκο, Περού

2. Εθνικό Παλάτι Πένα

Αυτό το παλάτι συνδυάζει υπέροχα τα τρία βασικά χρώματα: το κόκκινο, το κίτρινο και το μπλε και είναι πραγματικά εκπληκτικό. Αυτά τα χρώματα σε συνδυασμό με όλους τους υπόλοιπους χρωματισμούς σου μένουν πραγματικά αξέχαστα!

Περιοχή: Σίντρα, Πορτογαλία

3. Γέφυρα Ριάλτο

Η Βενετία είναι σίγουρα ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη στον κόσμο! Η Γέφυρα Ριάλτο πρόκειται για μία από τις τέσσερις πιο παλιές γέφυρες στη Βενετία και είναι πραγματικά πολύ όμορφη! Δεν είναι, όμως, μόνο η γέφυρα που σε μαγεύει αλλά ολόκληρη η ατμόσφαιρα της περιοχής!

Περιοχή: Βενετία, Ιταλία

4. Εθνικό Πάρκο Γκόλντεν Γκέιτ Χάιλαντς

Αυτό το πάρκο είναι πραγματικά πανέμορφο και είναι το τέλειο μέρος για να κάνεις μια απογευματινή βόλτα! Θα σε εκπλήξουν οι κήποι του Σέξπηρ και τον παλαιότερο κήπο από τεϊόδεντρα στις ΗΠΑ.

Περιοχή: Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια

5. Monument Valley

Αυτό το μέρος πραγματικά μοιάζει σαν ψεύτικο, αλλά δεν είναι! Σίγουρα το γνώριζες πριν καν στο αναφέρω και είναι πολύ πιθανό να ήταν και στη δική σου λίστα με όμορφα μέρη που σου βγάζουν ένα περίεργο συναίσθημα. Το συναίσθημα του άγνωστου που όμως ταυτόχρονα έχουν και έναν ρομαντισμό. Αυτή η ηρεμία και η ομορφιά του τοπίου σε κάνει να νιώθεις τελικά τόσο όμορφα και σίγουρα αν έχεις επισκεφτεί την περιοχή από κοντά σου έχει μένει αξέχαστη!

Περιοχή: Σύνορα Αριζόνα και Γιούτα

Σχόλια