Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Frapress.gr σε συνεργασία με το College Link και κέρδισε 1 δωρεάν εισιτήριο για το απόλυτο Digital Media Academy 2018!

Πώς παίρνεις μέρος;

1. Κάνεις like στο Facebook page του Frapress.gr (μπες εδώ)

2. Κάνεις like στο Facebook page του College Link (μπες εδώ)

2. Σχολιάζεις σε αυτό το post! (βρες το εδώ)

Ο διαγωνισμός λήγει στις 22 Ιουνίου στις 17:00, ο νικητής θα ενημερωθεί από το Frapress.gr!

Τι είναι το Digital Media Academy 2018;

To CollegeLink σε συνεργασία με το Frapress.gr διοργανώνει το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 το δεύτερο Digital Media Academy με πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε αφενός να συνδυάσει σύγχρονες γνώσεις, μεθοδολογικά εργαλεία και ερευνητικούς προσανατολισμούς που θα σε καταστήσουν ικανό/ή για συνεχή εκπαίδευση, καινοτομία και δημιουργική εφαρμογή των σύγχρονων τεχνολογιών για Digital Media, και αφετέρου να σου καλλιεργήσει τις αντιλήψεις και τις κριτικές δεξιότητες που απαιτεί η αρθρογραφία.

Θυμήσου εδώ τι έγινε στο 1ο Digital Media Academy!

Που θα γίνει;

Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν στο Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin) από καταξιωμένα ονόματα του χώρου με εμπειρία σε εταιρίες όπως Frapress.gr, Fight Hoax, Eurohoops και itspossible.gr. Πληροφορίες για τους εκπαιδευτές θα βρεις παρακάτω.

Κόστος Συμμετοχής:

Το κόστος συμμετοχής για τους εκπαιδευόμενους είναι 12€ κανονικό και 8€ για φοιτητές/ανέργους και Early Bird  και αυτό χάρη στην ευγενική χορηγία των εκπαιδευτών, του ACEin για την παροχή του χώρου αλλά και το Spitiko.gr για την παροχή του φαγητού της εκδήλωσης!

Υπάρχουν Προϋποθέσεις; ΝΑΙ! Μόνο μία, να ψάχνεις αυτό το διάστημα για εργασία!

Αν θέλεις να συμμετέχεις στις εκπαιδεύσεις οι μόνες προϋποθέσεις που χρειάζονται είναι να ψάχνεις για εργασία αυτόν τον καιρό , να έχεις όρεξη για μάθηση , να σου αρέσει ο κλάδος των Digital Media ή της αρθρογραφίας καθώς και να έχεις πλήρες συμπληρωμένο προφίλ στην πλατφόρμα του CollegeLink.gr, την μεγαλύτερη πλατφόρμα διασύνδεσης φοιτητών και πρόσφατα πτυχιούχων με εταιρίες στα πλαίσια entry level job και internship.

Όλοι οι τελικοί συμμετέχοντες θα επιλεχθούν μετά από ένα σύντομο screening όλων των υποψηφίων σχετικά με τις ανωτέρω προϋποθέσεις.

*Σε περίπτωση που περισσότεροι των 50 υποψηφίων πληρούν τις προϋποθέσεις θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής και το profile σου στο CollegeLink.gr και διεκδίκησε τη θέση σου!

*Η κατάθεση του ποσού γίνεται αφότου επιλεχτείς να συμμετέχεις στις εκπαιδεύσεις.

Πρόγραμμα Digital Media Academy:

Σάββατο 23 Ιουνίου

10:30-11:00 Προσέλευση

11:00-12:15 «Η φωτογραφία ως μέσο αφήγησης» by Dimitrios Bouras

12:15-13:00 «Digital Media: 360 View» by Antonis Mantzavinos

13:00-14:00 «CMSs & Content Development» by Evita Gorgorini

14:00-14:30 Lunch Break

14:30-15:15 «Αθλητική δημοσιογραφία: Από το χαρτί στην οθόνη, η νέα πραγματικότητα των social media και το παράδειγμα του Eurohoops» by Eleftherios Moutis

15:15-16:15 «From a News Article to a Media Landscape» by Valantis Zotos

16:15-17:00 «Πως μπορείς να κάνεις μια πραγματική συνέντευξη» by Giannis Belegrinis

Εκπαιδευτές Digital Media Academy:

Dimitrios Bouras, Photojournalist & Anthropologist

Dimitrios Bouras has been a photojournalist since 1980, working as a freelance researcher and reporter on humanitarian issues, social injustice, poverty, and war around the globe. His awards include Amnesty International, a Prix Pictet Commission, and honors from Pictures of the Year International. You can see his work here.

Αντώνης Μαντζαβίνος, Co-founder @ Frapress.gr

Ξεκίνησε να σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά επειδή η γνώση δεν είναι ποτέ αρκετή, συνέχισε τις σπουδές του στο Πα.Πει. στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, για να καταλήξει να ασχολείται με το Digital Marketing και το Web Design. Λατρεύει τα ταξίδια, τη γυμναστική και οτιδήποτε σχετίζεται με νέες τεχνολογίες. Είναι συναισθηματικά δεμένος με το κινητό του, το οποίο δε μπορεί να αποχωριστεί εύκολα και η σχέση του με το internet χαρακτηρίζεται ως ανυπέρβλητη.

Εβίτα Γοργορίνη, Co-founder @ Frapress.gr

Με σπουδές στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και προϋπηρεσία στην αρχισυνταξία ενημερωτικών portals, εξειδικεύεται στην δημιουργία, ανάλυση και επιμέλεια ψηφιακού περιεχομένου. Μιλάει γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά και ρώσικα, ενώ στην hangover media έχει αναλάβει και το R&D εναλλακτικών τρόπων δημιουργίας και κατανάλωσης περιεχομένου στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Λευτέρης Μούτης (Eleftherios Moutis) @ Eurohoops 

Ο υπεύθυνος των έξι εκδόσεων του Eurohoops είναι εκ των ιδρυτικών μελών του κορυφαίου μπασκετικού site στην Ευρώπη. Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του καριέρα στη SportDay κάνοντας αρκετά συχνά και ραδιοφωνικές μεταδόσεις στον ΣΠΟΡFM. Από το 2009 και για έξι χρόνια αποτέλεσε μέλος του αθλητικού τμήματος του “Ελεύθερου τύπου” και των “Προβλέψεων”. Παράλληλα με την έντυπη δημοσιογραφία ασχολήθηκε και με το διαδίκτυo, όπου έκανε τα πρώτα του βήματα εκεί στο gazzetta.gr για τρία χρόνια. Λίγο αργότερα δούλεψε και στο “katimagiko.gr”, μέχρι να ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2012 το ταξίδι με το Eurohoops, το οποίο τον έφερε σε θέση να κατευθύνει τις έξι εκδόσεις σε δημοσιογραφικό επίπεδο και να είναι υπεύθυνος επικοινωνίας για το Eurohoops Dome και τη Eurohoops Academy.

Βαλάντης Ζώτος (Valandis Zotos), Head of Product @ FightHoax

Με ένα ακόρεστο ενδιαφέρον για νέες τεχνολογίες και trends, ο Βαλάντης είναι ο άνθρωπος που τρέχει το όραμα, την κατεύθυνση και την συνεχόμενη εξέλιξη της robust τεχνολογίας του FightHoax, φέρνοντας την πολυετή εμπειρία του και ένα ουσιαστικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο στην ομάδα του FightHoax.

Giannis Belegrinis, Journalist & Co-founder @ itspossible.gr

Ο Γιάννης Μπελεγρίνης είναι δημοσιογράφος και ιδρυτής του itspossible.gr. Πρόκειται για ένα ενημερωτικό site που εστιάζει στην επιχειρηματικότητα και τις startups. Εκεί έχουν δημοσιευτεί μέχρι σήμερα πάνω από 150 συνεντεύξεις. Ο ίδιος έχει εργαστεί στο παρελθόν σε διάφορα ελληνικά media όπως την Huffington Post Greece, την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», τον Όμιλο του ANT1, και το startup.gr. Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του διαδρομή πριν από περίπου 9 χρόνια, κάνοντας την πρακτική του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Σχόλια