Φι Βήτα Σίγμα, Χι Ταφ Πι, Mastigo και Άρρωστο Πνεύμα απέδειξαν πως το Βong da City είναι πιο ζωντανό από ποτέ!

Μια μικρή αναβίωση του Bong Da City ζήσαμε όλοι όσοι βρεθήκαμε στο Summer Sound Festival 2018 μέσα στο παλιό αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. Οι ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ (Rio, Mani, Dj Mode), οι Χάσε τη πίστη σου (Κακό, Έψιλον Πι, Jessy Blue), ο Mastigo και το Άρρωστο Πνεύμα έφεραν τον πανικό στο χάος της Αθήνας και φωνάξανε “Bong όλη η πόλη”.

Με το άνοιγμα των θυρών, η Lefaset και το υπέροχο hip-hop DJ set της ζέσταναν το κοινό που περίμενε με μια μικρή καθυστέρηση (χαλάλι δεν βιαζόμασταν κιόλας), τους Mastigo & Άρρωστο Πνεύμα, οι οποίοι μπήκαν δυναμικά και ρίξανε τα πρώτα Bong Da City στο νεανικό κοινό. Με δικά τους κομμάτια, από τον δίσκο των Bdc “Arkham Asylum” αλλά και πιο πρόσφατα, οι δύο MCs δώσανε πάσα στους ΧΙ ΤΑΦ ΠΙ για να γίνει χαμούλης.Summer Sound Festival 2018Οι ΧΙ ΤΑΦ ΠΙ, βγήκαν ετοιμοπόλεμοι και προσπάθησαν να απογειώσουν το κοινό που είχε μαζευτεί στο Summer Sound.

Και πράγματι, τα κατάφεραν και με το παραπάνω, με τραγούδια από τους δίσκους τους, από Bong Da City και μαζί με τους ΦΒΣ βάλανε φωτιά στο stage του Summer Sound. Μεταξύ άλλων, τραγούδια όπως “Ο Χειμώνας για μας”, το αγαπημένο “Saturn”, αλλά και το “Παγετός στο Ποτάμι” μαζί με το κλασικό πλέον “Είναι το Bong”.

Ο Kako και ο Έψιλον Πι ήταν άψογοι στο μικρόφωνο, κοντρόλαραν το κοινό με άψογο τρόπο, και χώσανε ρίμες όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Φυσικά, μαζί με τον Jessy Blue, ο οποίος έριχνε τη μια κομματάρα μετά την άλλη, σκράτσαρε σαν να μην υπάρχει αύριο και έκανε το κοινό να φωνάζει σε κάθε intro τραγουδιού που έβαζε.Summer Sound Festival 2018

Και μετά από τους ΧΙ ΤΑΦ ΠΙ, οι Φι Βητα Σιγμα πήραν τα ηνία και έφεραν τον χαμό στο Summer Sound Festival 2018 παίζοντας πολλές από τις επιτυχίες τους. Ριο, Μανι και DJ Mode τα δώσανε όλα μέχρι τις δώδεκα, με ένα setlist φωτιά, με κομμάτια από τα άλμπουμ τους “Τόσο Κοντά στο Τέλος”, “Cosmos” αλλά και από singles τους, και προφανώς Bong Da City.Summer Sound Festival 2018

Οι ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ δεν τσιγκουνεύτηκαν με τα τραγούδια και δώσανε τις καλύτερες κομματάρες για το κοινό του Summer Sound, όπως τα “Καθώς απομακρύνομαι απ’τη γη”, “Και άμα ξεχάσω το ρεφρέν”, “Μια νύχτα που πονάς και εγκαταλείπεις”, “Ναρκοτέστ”, “Κόβω Χαμόγελα” , “Βήματα Χαμένα”, “Μια νύχτα που τ’αστέρι μας λάμπει όσο κανένα” “Χάνω Μέρες” και “Σιωπή”. Η τριάδα ήταν άψογη σε όλα,

Παρά τα θέματα με τα μικρόφωνα, και ίσως το στατικό σε πολλές φάσεις κοινό, τα μέλη του BDC έκοψαν χαμόγελα στους δύσπιστους και τα έδωσαν όλα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι ΧΤΠ και οι ΦΒΣ απέδειξαν πως εν έτι 2018 το BDC crew όχι απλά υπάρχει, αλλά είναι πιο δυνατό από ποτέ!

Ευχαριστούμε πολύ τη σελίδα Greek Hip Hop Events για τη παραχώρηση των βίντεο.

Σχόλια