Δωρεάν online μαθήματα σε 26 θέματα του Digital Marketing!

Το Grow Greek Tourism Online είναι μία πρωτοβουλία της Google σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, προσφέρονται δωρεάν μαθήματα online σε 26 θέματα του digital marketing.

Τα δωρεάν μαθήματα αφορούν φοιτητές και απόφοιτους των τμημάτων τουριστικών σπουδών, διοίκησης επιχειρήσεων, marketing και πληροφορικής που θα είναι οι μελλοντικοί επαγγελματίες τουρισμού, αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν σε βασικά εργαλεία του digital marketing.

Είτε είστε φοιτητής είτε επιχειρηματίας, είτε βρίσκεστε στην αρχή είτε στη μέση της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας, εδώ μπορείτε να επιλέξετε τα μαθήματα που είναι κατάλληλα για εσάς, και να δημιουργήσετε το δικό σας πλάνο μάθησης στον υπολογιστή, στο smartphone ή στο tablet σας.

Παρακολουθήστε την πρόοδό σας και λάβετε ένα αναγνωρισμένο πιστοποιητικό ολοκλήρωσης που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε το προφίλ σας στο LinkedIn και το βιογραφικό σας!

Δείτε περισσότερα εδώ!

Πηγή: e-dimosio.gr

Σχόλια