Επικίνδυνα ακροβατικά, απίθανα ζογκλερικά, ισορροπίες που κόβουν την ανάσα, άφθονο γέλιο και πολλές μουσικές Cirko Cachivache! 

Το φετινό καλοκαίρι το Cirko Cachivache παρουσιάζει την παράσταση “JokeR”! Ένα τσίρκο-μουσικό-θεατρικό θέαμα που υπόσχεται να σας δροσίσει αλλά και να φρεσκάρει την διάθεση σας. Θα βρίσκεται κοντά σας από τις 11 Ιουνίου σε υπαίθρια θέατρα.

Το Cirko Cachivache είναι η αντιπροσωπευτικότερη ομάδα σύγχρονου τσίρκου στην Ελλάδα. Το «Νέο τσίρκο» (New Circus, Nouveau Cirque) συνδυάζει την παραδοσιακή μορφή του  τσίρκου με νέες αισθητικές επιρροές, οι οποίες έχουν ανανεώσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Το Cirko Cachivache  έχει υιοθετήσει τα σημαντικότερα συστατικά του New Circus: ακροβατικά νούμερα, θεατρική πρόζα, ζογκλέρ, εναέρια ακροβατικά, κωμική αλλά και δραματική δράση, ζωντανή μουσική κ.α.

Οι καλλιτέχνες του Cirko Cachivache,  έγιναν γνωστοί στο ελληνικό κοινό από την επιτυχημένη παράσταση «Το όνειρο της Μόλυ», που γέμισε για μια ολόκληρη σεζόν πέρσι το θέατρο Πάλλας  η οποία υπήρξε η πρώτη παιδική παράσταση με καλλιτέχνες τσίρκου στην Ελλάδα και κέρδισε την αγάπη χιλιάδων θεατών!

Cirko Cachivache

Cachivache στα ισπανικά είναι τα αντικείμενα που μας ξυπνάνε μνήμες από ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας και παρόλο που δεν τα χρησιμοποιούμε πια τα έχουμε καλά φυλαγμένα έχοντας κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Η παράσταση “JokeR” είναι για όλη την οικογένεια, μικρούς και μεγάλους, για όσους αγαπούν αυτήν την μοναδική τέχνη και ήρθε για να χαραχθεί στη μνήμη μας! Γιατί το τσίρκο απευθύνεται σε όλους! Γιατί μας ξυπνά μνήμες και συναισθήματα, γιατί είναι ένα γλυκό  κομμάτι της παιδικής μας ηλικίας.

Η ομάδα αυτών των υπέροχων καλλιτεχνών δημιουργεί ένα “cachivache” στο κοινό, ένα είδος δηλαδή υπόμνησης. Με την ελπίδα αυτή η υπόμνηση να διατηρηθεί ανέπαφη στο υποσυνείδητο του θεατή και να τον  ευεργετήσει απρόσμενα, σαν μια ανέλπιστη έκπληξη.

Έτσι, λοιπόν, αυτοί οι δημιουργοί δεσμεύονται να σας καταπλήξουν, αλλά και να σας συγκινήσουν. Τρομπέτες, τρομπόνια, κοντραμπάσα και άλλα μουσικά όργανα συνοδεύουν τους ζογκλέρ, τους ακροβάτες  και τους κλόουν σ’ ένα μαγικό ταξίδι στην σκηνή. Μια διαδραστική παράσταση, δοσμένη με αστείρευτο κέφι, για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.

Ακροβατικά κόλπα, ζογκλερικά, ζωντανή μουσική και άφθονο γέλιο!

Το Cirko Cachivache με ένα show variete για πρώτη φορά σε υπαίθρια θέατρα!

Συντελεστές:

Ακροβάτες – ζογκλέρ:

  • Μανώλης Καρυωτάκης
  • Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
  • Αγγελική Μερεντίτη
  • Alvaro Ramirez Marquez
  • Αντωνία Σωτηροπούλου
  • Πολυχρόνης Τόμπορης
  • Χρύσα Τραϊκοπούλου.

Μουσικοί:

  • Βαγγέλης Κρητικός κρουστά
  • Σπύρος Μάστοραςκοντραμπάσο, τρομπόνι
  • Μιχάλης Στεφανίδηςκιθάρα, τρομπέτα, μεταλλόφωνο
  • Φώτης Αθανασίου – τρομπόνι

Γενική είσοδος 10 ευρώ

Προπώληση: 2109213310, www.viva.gr, artinfo.gr

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Περιοδεία:

Βεάκειο Θέατρο, Πειραιάς                                        ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ, στις 21:00

Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο,  Νέα Μάκρη       ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 21:00

Θέατρο Ορέστη Μακρή, Χαλκίδα                             ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 21:00

Ανοιχτό Θέατρο Γυμνασίου-Λυκείου, Ραφήνα         ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 21:00

Cine Alex, Πόρτο Ράφτη                                           ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 21:00

Σχόλια