Και όμως η ατυχία αυτών των ανθρώπων χτυπάει κόκκινο!

Πόσες φορές δεν σου έχει τύχει να σου συμβαίνουν συνεχώς πράγματα και να αναρωτιέσαι τι ακριβώς πάει λάθος; Αυτοί οι τρεις άνθρωποι ήταν τόσο πολύ άτυχοι που αναρωτιέσαι τι μπορεί να πήγε τόσο πολύ στραβά!

Ας δούμε, λοιπόν, αναλυτικά τι έπαθαν.

1. Major Summerford: Τον χτύπησε κεραυνός 4 φορές!

Όχι μία. Όχι δύο, αλλά τέσσερις φορές τον χτύπησε κεραυνός! Ο Βρετανός Major Summerford χτυπήθηκε πρώτη φορά από κεραυνό στα 1918 και παρέλυσε από τη μέση και κάτω. Έπειτα μετακόμισε στο Vancourver όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Στα 1924 μια μέρα ένας κεραυνός χτύπησε το δέντρο, που από κάτω καθόταν και παρέλυσε η δεξιά του πλευρά. Δύο χρόνια αργότερα κατάφερε με πολλές θεραπείες να μπορεί να βγαίνει και να κάνει βόλτες στο πάρκο…

Το καλοκαίρι 1930 χτυπήθηκε ξανά και παρέλυσε τελείως. Δύο χρόνια μετά πέθανε, ωστόσο «χτυπήθηκε» άλλη μια φορά από κεραυνό! Βλέπεις, τέσσερα χρόνια μετά το θάνατό του στη διάρκεια μιας καταιγίδας ένας κεραυνός χτύπησε και κατέστρεψε έναν τάφο… Τον δικό του.

2. John Lyne: Επέζησε από 16 σοβαρά ατυχήματα

Άλλος ένας Βρετανός που δεν είναι και αυτό που λέμε τυχερός… Επέζησε από 16- ναι 16!- σοβαρά ατυχήματα όπως χτυπήματα από κεραυνούς, αλλά και μια πτώση βράχων που προκάλεσαν ατύχημα με νεκρούς.

Μάλιστα, ο John Lyne έχει μείνει γνωστός ως το άτομο που ενεπλάκη σε δύο ατυχήματα την ίδια στιγμή. Συγκεκριμένα, όταν ήταν παιδί έπεσε από ένα άλογο και την ίδια στιγμή τον χτύπησε αυτοκίνητο που έκανε διανομές.

Επιπλέον, όταν ήταν έφηβος έσπασε το χέρι του, επειδή έπεσε από ένα δέντρο και μετά από χρόνια σ’ ένα σοβαρό ατύχημα έσπασε το ίδιο χέρι σε άλλο σημείο. Η ημέρα του ατυχήματος ήταν φυσικά Τρίτη και 13!

3. William “Bud” Post: Κέρδισε το λαχείο, αλλά του έκαναν τόσες πολλές μηνύσεις που έχασε όλα του τα χρήματα.

Ο William κέρδισε 16.2 εκατομμύρια δολάρια το 1988 και επειδή δεν μοιράστηκε τα κέρδη του με την τότε κοπέλα του αυτή του έκανε μήνυση. Ταυτόχρονα, έδινε συνεχώς χρήματα σε συγγενείς και φίλους με αποτέλεσμα να ζήσει για κάποια χρόνια μέχρι και το θάνατό του με 450 δολάρια το μήνα…

Σχόλια