Μπορεί να υπάρχουν και άλλες ταινίες τρόμου που δεν μπορεί το κοινό να τελειώσει αλλά αυτή είναι μία από τις πιο τρομακτικές!

Αυτή η ταινία θεωρείται από πολλούς η πιο τρομακτική ταινία που έχουν δει ποτέ ας δούμε, όμως, πρώτα το trailer:

Εντάξει το trailer δεν την κάνει να φαίνεται και πολύ τρομακτική, εδώ όμως ακολουθεί ένα μεγάλο αλλά!

Πρόκειται για μα ταινία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην οποία μια έφηβη κοπέλα στη δεκαετία του ’90 κατά τη διάρκεια μιας ηλιακής έκλειψης αποφάσισε να επικοινωνήσει με ένα αγαπημένο της πρόσωπο που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Για να επικοινωνήσει μαζί του χρησιμοποίησε τον πίνακα Ouija.

Και ενώ η υπόθεση φαίνεται αρκετά κλασική διάφορες περίεργες καταστάσεις και τα τρομακτικά ηχητικά εφέ της ταινίας δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις.

Δεν είναι όμως μόνο τα τρομακτικά ηχητικά εφέ και η μουσική που σε κρατά σε αγωνία, αλλά και τα κινούμενα αντικείμενα σε συνδυασμό με την creepy καλόγρια.

To τρομακτικό της ταινίας είναι ότι σε βάζει σε σκέψεις για το εάν όσα βλέπεις είναι πραγματικότητα ή είναι απλώς στην φαντασία της Veronica!

Το θέμα είναι ότι μια τόσο μικρή λεπτομέρεια μπορεί να σε βάλει σε τόσες σκέψεις και να επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό το μυαλό σου που να μην μπορείς να τελειώσεις την ταινία!

Μάλιστα, η ταινία Veronica στο Rotten Tomatoes αλλά και σε πολλά forum θεωρείται η πιο τρομακτική ταινία τρόμου που έχει κυκλοφορήσει ποτέ με πολύ μεγάλο ποσοστό του κοινού να μην μπορεί να φτάσει καν στην τελευταία σκηνή!

Αν την βρήκα τρομακτική;

Ναι όπως καταλαβαίνεις την βρήκα αρκετά τρομακτική! Όχι τόσο για να μην την τελειώσω αλλά την θεωρώ μία από τις πιο τρομακτικές ταινίες που έχω δει!

Δες εδώ θρίλερ που το κοινό δεν μπορεί να τελειώσει!

Στην πραγματική ιστορία η αστυνομία της Μαδρίτης στα 1992 προσπάθησε να διερευνήσει το θάνατο μιας νεαρής κοπέλας, της Estefania Gutierrez Lazaro, χωρίς όμως αποτέλεσμα βάζοντας την υπόθεση στο αρχείο.

Μετά το θάνατό της οι γονείς της υποστήριξαν ότι το σπίτι τους ήταν στοιχειωμένο γεγονός που επαληθεύτηκε και από την αστυνομία!

Πάντως σύμφωνα με το πολυαγαπημένο Twitter δεν την βρήκαν όλοι τόσο τρομακτική… Αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι έχει μερικά jump scares και αρκετούς creepy δαίμονες…

Εσύ την έχεις δει; Πες μας τη γνώμη σου στα σχόλια!

Σχόλια