8 σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη παρέα μέσα στο καλοκαίρι!

Σου βρήκαμε 8 σειρές για όλα τα γούστα για να παρακολουθήσεις φέτος…

1. Pose

Η πλοκή της σειρά εκτυλίσσεται στη Νέα Υόρκη στη δεκαετία του ’80 και κεντρικοί ήρωες είναι ο Stan και η Patty ένα νεαρό ζευγάρι που μπαίνει βαθιά μέσα στο γκλάμουρ και τη δόξα της αμερικανικής μεγαλούπολης.

2. Dear White People

Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα Αφροαμερικανών φοιτητών και την ζωή τους σε ένα κολέγιο της Αμερικής. Η ιστορία καταγράφει τις προσπάθειες των πρωταγωνιστικών χαρακτήρων που επιχειρούν να χαράξουν το δικό τους μονοπάτι στην Αμερική, όπου οι φυλετικές εντάσεις εξακολουθούν να υπάρχουν, όμως τις περισσότερες φορές αγνοούνται.

3. Sweetbitter

H σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του 2016 από την Stephanie Danler. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Stu Zicherman (The Americans) και η υπόθεση ακολουθεί την 22χρονη Tess, που φτάνει στη Νέα Υόρκη έτοιμη να ακολουθήσει μια νέα ζωή. Όταν βρίσκει τον εαυτό της σε μια θέση σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, πιστεύει ότι βρήκε ένα σταθερό εισόδημα και ένα ασφαλές μέρος να περιμένει.

4. Safe

Σύντροφοι, παιδιά, εραστές, γονείς και φίλοι, πόσο καλά γνωρίζει κανείς αυτούς που αγαπά; H ιστορία ξεκινά, όταν ο Tom, ένας χειρουργός και μοναχικός πατέρας δυο έφηβων κοριτσιών, προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από τον θάνατο της αγαπημένης συζύγου του. Τώρα πλέον προσπαθεί να συνηθίσει την νέα ζωή του, μεγαλώνοντας τις κόρες του και πασχίζοντας με την θλίψη από τον θάνατο της Rachel…

5. Patrick Melrose

Η μίνι σειρά ασχολείται με τη ζωή του Patrick Melrose, ο οποίος παρόλο που φαίνεται να είναι ένας αριστοκράτης playboy, στην πραγματικότητα έχει περάσει πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, με συνεχείς κακοποιήσεις από τον πατέρα του. Το αποτέλεσμα ήταν να στραφεί σε διάφορες καταχρήσεις ως ενήλικας, τις οποίες όμως, κάποια στιγμή, αποφασίζει να αφήσει πίσω του.

6. Glow

Η σειρά ακολουθεί τις προσωπικές και επαγγελματικές ζωές μια ομάδας γυναικών που αγωνίζονται σε μια γυναικεία εταιρεία επαγγελματικής πάλης που εδρεύει στο Λος Άντζελες.

7. Succession

O Logan Roy, ένας σκληρός, ισχυρός και διεθνώς αναγνωρισμένος μεγαλοεπιχειρηματίας στον χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η σκληρότητα και η φιλοδοξία του έχει επηρεάσει άμεσα και τα πέντε παιδιά του, που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν ο καθένας με τον τρόπο του, τον αυταρχικό πατέρα τους. Οι σχέσεις μεταξύ τους ταράζονται περισσότερο όταν θα τεθεί το ζήτημα της απόσυρσης του Logan από τη δυναστεία.

8. 13 Reasons Why

H Hannah Baker είναι μια δεκαεπτάχρονη έφηβη που αυτοκτονεί. Δυο βδομάδες μετά, ο συμμαθητής της Clay βρίσκει στην είσοδο του σπιτιού του ένα κουτί που περιέχει ηχογραφημένες κασέτες, μέσα στις οποίες εξηγεί τους 13 λόγους για τους οποίους αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της…

Σχόλια