1.Hugh Jackman

Θες ο σύντροφός σου να είναι καλός στο να κρίνει και να ψυχολογεί τους άλλους ανθρώπους και τις καταστάσεις, ώστε να χρησιμοποιεί όλες αυτές τις λεπτομερείς πληροφορίες για να παίρνει τις σωστές αποφάσεις. Σου αρέσει επίσης να ασχολείται με φιλανθρωπίες και να βοηθά έμπρακτα στην καταπολέμηση σημαντικών κοινωνικών προβλημάτων.

2. Leonardo DiCaprio

Σου αρέσει ένας άντρας που αγαπά να είναι το κέντρο της προσοχής και συνεχώς θέλει να ψυχαγωγεί και να κάνει χαρούμενους τους άλλους.

3.Vladimir Putin

Αν διάλεξες έναν άντρα όπως τον Πούτιν ή τον Στιβ Τζομπς, τότε φαίνεται να σου αρέσουν οι δυναμικοί άντρες που υποστηρίζουν όσα πιστεύουν. Θες κάποιον που να ξέρει γρήγορους τρόπους για να ολοκληρώνει καθήκοντα και δεν σπαταλά τον χρόνο του σε προσπάθειες για ανούσια πράγματα, ενώ έχει και ικανότητα στην επίλυση προβλημάτων.

4. Brad Pitt

O Brad Pitt είναι ένας άντρας με εξαιρετικό γούστο και αισθητική. Κάτι που δεν ξέρεις είναι ότι του αρέσει πολύ η αρχιτεκτονική. Θες λοιπόν κι εσύ έναν δημιουργικό άνθρωπο που ξέρει από αισθητική και είναι και ονειροπόλος.

5. George Clooney

Oνειρεύεσαι τον Prince Charming που μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο που υπάρχει. Θες έναν άνθρωπο που όχι μόνο πετυχαίνει τους στόχους που θέτει, αλλά είναι και ένθερμος ακτιβιστής.

 6. Barack Obama

Θες ο σύντροφός σου να είναι αισιόδοξος και γεμάτος ενθουσιασμό για το μέλλον, όπως ο Ομπάμα. Συγκεκριμένα ποθείς τους ανθρώπους που βλέπουν δυνατότητες σε όλα τα πράγματα και τις καταστάσεις, που ενθουσιάζονται με νέες ιδέες και θέλουν να μοιράζονται τον ενθουσιασμό τους με τους άλλους.

 7.Mark Zuckerberg

Δεν είναι μυστικό ότι ο ιδιοκτήτης του Facebook είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, που ακόμα όμως ντρέπεται μπροστά στις κάμερες και είναι αγχωμένος και ντροπαλός κατά τις συνεντεύξεις. Αν σου αρέσει κάποιος  όπως ο Μαρκ, φαίνεται να σου αρέσουν οι άντρες με ηγετικές ικανότητες που δεν θέλουν όμως να βγαίνουν στα φώτα. Σου αρέσει να σκέφτεται ο άλλος στρατηγικά, πάντα ελέγχοντας και τσεκάροντας νέες ιδέες και καταστάσεις.

8. Daniel Radcliff


Έχεις ανάγκη έναν άνθρωπο που είναι τρυφερός, ζεστός, ενθουσιώδης, ευχάριστος και γεμάτος διάθεση και ικανότητες. Θέλεις ο άλλος να παθιάζεται με αυτά που κάνει και που είναι σημαντικά για εκείνον.

Σελίδες: 1 2

Σχόλια

1 2