Θαυμάσια ή απλώς πανέμορφα και τα 10 νησιά έχουν αυτό το κοινό αξίζει να τα εξερευνήσεις!

Σε ολόκληρο τον κόσμο υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες νησιά, κάποια από αυτά είναι γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο για την ομορφιά τους. Μέσα σ’ αυτή τη λίστα θα βρεις τα ομορφότερα νησιά, που όμως έχουν και δραστηριότητες να κάνεις και έχουν και αρκετά αξιοθέατα. Σ’ αυτά τα νησιά θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε έναν άλλο κόσμο, αφού κάποια από αυτά έχουν κρυμμένες λιμνοθάλασσες, πολυτελή θέρετρα, ενώ μερικά θα σε συγκλονίσουν με τον πολιτισμό τους!

1. Μπαλί, Ινδονησία

τα ομορφότερα νησιά

2. Χβαρ, Νησιά της Δαλματίας

τα ομορφότερα νησιά

3. Ίσκια, Ιταλία

τα ομορφότερα νησιά

Shutterstock

4. Καουάι, Χαβάη

τα ομορφότερα νησιά

Shutterstock

5. Μάουι, Χαβάη

τα ομορφότερα νησιά

6. Σαντορίνη, Ελλάδα

τα ομορφότερα νησιά

7. Νησιά Γκαλαπάγκος, Εκουαδόρ

8. Μπορακάι, Φιλιππίνες

9. Χίλτον Χεντ Άιλαντ, Νότια Καρολίνα

10. Παλαουάν, Φιλιππίνες

Γιατί; Γιατί είναι ένας επίγειος παράδεισος, που όλοι θα θέλαμε να επισκεφθούμε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας! Ερημικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά, παρθένα τροπική φύση είναι μόλις λίγα από τα στοιχεία που την καθιστούν παράδεισο για τους ταξιδιώτες. Μάλιστα, ο υπόγειος ποταμός «Puerto Princesa» είναι το στολίδι της και θεωρείτε ένα από τα κορυφαία φυσικά θαύματα του κόσμου.

Τι αξίζει να επισκεφτείς:  Το Sabang, έναν πολύ μικρό οικισμό με καλύβες απλωμένες γύρω από μια αμμώδη παραλία. Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τις τοπικές νοστιμιές και να περπατήσεις στην πρωτεύουσα Πουέρτο Πρινσέσα!

Σχόλια