Δεν τίθεται θέμα. ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ!

Είναι η ταινία που συγκεντρώνει τα πάντα. Το Avengers: Infinity War είναι πραγματικά από τις καλύτερες ταινίες του είδους, αφού έχει περιπέτεια, συγκίνηση, χιούμορ και αγγίζει όλα τα είδη θεατών!

Σημ.: Το άρθρο εμπεριέχει spoiler!

1. Ο κακός είναι ένας από τους πιο περίεργους χαρακτήρες που έχουμε δει!

Πολλοί από τους προηγούμενους κακούς δεν είχαν καλή ιστορία ή ήταν ξεχασμένοι από προσώπου γης. Αυτή τη φορά η Marvel είχε τον τέλειο κακό.

Ο Thanos από την αρχή ήταν διαφορετικός. Εκτός από το γεγονός ότι είναι από τους πιο δυνατούς κακούς και μπορεί να δημιουργήσει ενεργειακά πεδία καταστρέφοντας τα πάντα. Είναι ταυτόχρονα και πάρα πολύ έξυπνος!

2. Υπέροχη πλοκή και γραφικά

Όταν πας να παρακολουθήσεις μια σειρά με υπερήρωες δεν γίνεται να μην περιμένεις να έχει υπέροχα γραφικά. Ο συνδυασμός γραφικών και πλοκής- παρότι το μισό cast πεθαίνει- δημιουργούν μια εξαιρετική ταινία.

Δεν είναι πολλές οι ταινίες που το έχουν καταφέρει αυτό και πραγματικά το Avengers: Infinity War είναι ένα διαμάντι, στο οποίο έχουν χρησιμοποιηθεί τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ CGI γραφικά που έχουμε δει!

3. Φτιάχτηκε για τους φαν

Και όταν λέμε για τους φαν, αναφερόμαστε σε όλους τους φαν των ταινιών με σούπερ ήρωες. Ακόμη και μετά την κυκλοφορία της ταινίας οι Joe και Anthony Russo απαντούσαν σε ερωτήσεις και έδιναν πληροφορίες για την ταινία. Μάλιστα, οι σκηνές για τα τρέιλερ γυρίστηκαν ξεχωριστά, ώστε να μην αποκαλυφθούν λεπτομέρειες (αν και όλοι ξέραμε ότι ο Loki θα πεθάνει…)

Με λίγα λόγια μέσα από σωστή διαφήμιση κατάφεραν να δημιουργήσουν μια ταινία, που σκοπό είχε να «ικανοποιήσει» κυρίως τους φαν του είδους.

4. Έσπασε πολλά ρεκόρ

Και όταν λέμε πολλά το εννοούμε. Θα στα πάρω με τη σειρά:

  • Μεγαλύτερες πωλήσεις εισιτηρίων παγκοσμίως το Σαββατοκύριακο. Κατάφεραν να εκθρονίσουν μέχρι και την ταινία «Πόλεμος των Άστρων: Η Αφύπνιση της Δύναμης»
  • Μεγαλύτερες πωλήσεις εισιτηρίων παγκοσμίως τις καθημερινές
  • Ρεκόρ εισιτηρίων στην Κίνα
  • Ρεκόρ εισιτηρίων την πρώτη μέρα προβολής στην Ρωσία
  • Συνδυάζει τουλάχιστον 9 franchises
  • Παρουσιάζει περίπου 20 σούπερ ήρωες

Δεν τα λες και λίγα!

Σχόλια