Εάν και εσύ έμεινες άφωνος με το τέλος της νέας ταινίας των Avengers, το Infinity War, τότε πρέπει να δεις αυτό το βίντεο και θα καταλάβεις τι έγινε.

Έστω περίπου.

Γενικά πρόκειται για μέγιστα spoilers προφανώς, οπότε εάν δεν έχεις δει την ταινία μπορείς να αποχωρήσεις από το άρθρο, ευχαριστώ.

Λοιπόν, η κατάσταση έχει ως εξής.

Το βίντεο είναι πεντάλεπτο και δίνει διάφορες πληροφορίες, εγώ θα σου μεταφέρω δύο που με ηρέμησαν κάπως.

1.Ο Dr Strange ξέρει

Εάν θυμάσαι, ο Dr Strange είχε πει στον Stark ότι είδε κάτι εκατομμύρια σενάρια και κερδίζουν μόνο στο ένα. Λίγο πριν εξαφανιστεί από τον Θάνο γύρισε και είπε στον Stark ότι δεν υπήρχε άλλη λύση. Εμείς οι θετικοί άνθρωποι λοιπόν υποθέτουμε ότι ο αγαπημένος Dr Strange επέλεξε το σενάριο όπου κερδίζουν και απλά φαίνεται ότι έχει έρθει το τέλος.

Επιπλέον θα ήταν αρκετά λογικό ο Stark να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο επόμενο Avengers διότι είναι και το αγαπημένο παιδί της Marvel.

Το άβολο βέβαια της υπόθεσης είναι πως στα κομικ ο Dr Strange δεν εξαφανίζεται. Τώρα το πώς θα κερδίσουν τον Θάνο χωρίς αυτόν είναι ένα άλλο θέμα.

2. Η αδερφή της Γκαμόρα θα παίξει τρελό ρόλο στο επόμενο

Εκεί που νόμιζες ότι ήταν μια random τύπισσα που απλά αγαπούσε πολύ η συμπαθέστατη Γκαμόρα διότι ήταν η θετή αδερφή της, έρχεται η ιστορία των κόμικ της Marvel για να σε διαψεύσει.

Στα κόμικ η Νεμπούλα κλέβει το χέρι με τις πέτρες από τον Θάνο και το χρησιμοποιεί – ευτυχώς για εμάς – για καλό σκοπό. Μάλιστα επαναφέρει στη ζωή και όσους χάθηκαν με το “κλικ” του Θάνου.

Όπως και να έχει περιμένουμε την επόμενη ταινία και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή μας άρεσε πολύ! Εσάς;

Δείτε εδώ όλο το βίντεο που εξηγεί τι ακριβώς έγινε στο τέλος:

Σχόλια