Όχι μόνο είναι πανέμορφα τα συγκεκριμένα μέρη, αλλά είναι και πολύ οικονομικά!

Για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2018 (δες εδώ πότε είναι) σου προτείνουμε κάποιον από αυτούς τους πέντε πολύ οικονομικούς προορισμούς!

1. Εύβοια

Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και είναι ό,τι πρέπει αν δεν θες να ξοδέψεις μια περιουσία. Όπου και αν πας θα περάσεις πανέμορφα, αφού θα δεις ενδιαφέροντες οικισμούς, πόλεις, φυσικά τοπία και ακρογιαλιές. Εμείς προτείνουμε την Κύμη, την Αγία Άννα, τις Ροβιές, αλλά και την Αμάρυνθο.

2. Σύρος

Αγαπημένος προορισμός για τριήμερο, η Σύρος είναι ένα νησί που όχι μόνο δεν θα σε απογοητεύσει αλλά αν δεν έχεις μεγάλο budget είναι ιδανική για εσένα! Το νησί μοιάζει με λαβύρινθο και κινείται σε πολύ αργούς ρυθμούς που θα σε χαλαρώσουν από την ένταση. Μην ξεχάσεις πριν φύγεις να κάνεις μια βραδινή βόλτα στο μεσαιωνικό οικισμό της Άνω Σύρου!

Διάβασε εδώ ποια άλλα νησιά κοντά στην Αθήνα μπορείς να επισκεφτείς!

3. Γύθειο

Μια όμορφη περιοχή που συνδυάζει τα πάντα. Θα λατρέψεις τα παλιά νεοκλασικά του σπίτια, αλλά και τις τοπικές γεύσεις. Το Γύθειο αποτελεί τη μεγαλύτερη και μία από τις ομορφότερες πόλεις της Μάνης, που έχει έναν αέρα αρκετά τουριστικό, κρατώντας ταυτόχρονα τις παραδόσεις, που πρέπει να επισκεφτείς.

4. Πόρος

Αγίου Πνεύματος 2018

Το διαμάντι του Αργοσαρωνικού συνδυάζει τη φυσική ομορφιά του πράσινου με τη θάλασσα. Εκεί θα έχεις πολλές επιλογές διασκέδασης και η νεοκλασική του αισθητική συνδυάζεται εξαιρετικά με την παράδοση! Εκτός από οικονομικός προορισμός είναι και πολύ κοντά στην Αθήνα!

Θυμήσου εδώ του καλύτερους κοντινούς προορισμούς για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2018!

5. Νάξος

Ένα από τα μεγαλύτερα νησιά των Κυκλάδων προσφέρει πολλές και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις. Αν την επιλέξεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2018 μην ξεχάσεις να δεις την αρχαία πύλη Πορτάρα και το μεσαιωνικό οικισμό του κάστρου. Τέλος, επειδή το φαγητό εκεί είναι πεντανόστιμο μην παραλείψεις να το τιμήσεις!

Σχόλια