Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις τους μισούς απ’ αυτούς στη δουλειά!

Καθημερινά συνυπάρχουμε με διαφορετικούς ανθρώπους. Ειδικά στον τόπο εργασίας μας έχουμε πολλούς διαφορετικούς συνεργάτες. Ένας καλός συνεργάτης μπορεί να είναι ακόμη και ο λόγος που μένεις σε μια δουλειά, όταν όλα πάνε χάλια. Βέβαια, σε όλους μας έχει τύχει να έχουμε έναν κακό συνεργάτη, που το μόνο που κάνει είναι να δυσκολεύει τη ζωή μας έχοντας συνεχώς απαιτήσεις. Σου συγκεντρώσαμε, λοιπόν, πέντε διαφορετικά άτομα που σίγουρα έχεις στη δουλειά σου…

1. Ο κουτσομπόλης

Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά… Είναι το άτομο που ξέρει τα πάντα για ΟΛΟΥΣ- μεταξύ μας και να μην τα γνωρίζει έτσι όπως κάνεις θα τα μάθει-. Είναι κάτι σαν την παπαδιά από το «Καφέ της Χαράς» αλλά σε χειρότερο.

2. Ο περίεργος ΙΤ τύπος

Για να μην παρεξηγηθώ δεν είναι όλοι όσοι ασχολούνται  με την πληροφορική περίεργοι, ΑΛΛΑ σίγουρα θα έχεις έναν που θα είναι περίεργος. Είναι το άτομο, που τα ξέρει όλα είναι πολύ καλός στη δουλειά του, αλλά ταυτόχρονα φέρεται διαφορετικά από τους υπολοίπους.

3. Ο εργασιομανής

Ίσως είσαι και εσύ ένα τέτοιο άτομο και ελπίζω να καταλαβαίνεις πόσο εκνευριστικό μπορεί να αποβεί αυτό. Ο εργασιομανής, βλέπεις, ζει μόνο για τη δουλειά. Είναι φιλόδοξος, ανεξάρτητος και ασταμάτητος.

Είναι αυτό το άτομο που έρχεται πρώτο. Φεύγει τελευταίο. Και μιλά μόνο για τη δουλειά.

4. O φιλόδοξος ασκούμενος

Στην αρχή φαντάζει καλός μέχρι τη στιγμή που θα αρχίσει να μιλάει για τα πάντα. Το μέλλον του, τη ζωή του και το παρελθόν του. Όταν έχεις να κάνεις πολύ δουλειά αυτός ο τύπος είναι το λιγότερο εκνευριστικός.

Υ.Γ: Είναι πολύ πιθανόν να ασκεί κριτική και να σε διορθώνει κι όλας σαν τον φίλος μας παρακάτω…

5. Το «χαλαρό» αφεντικό

Θέλει να σε πείσει ότι είναι σαν και εσένα- μπορεί όντως να είναι- και σίγουρα θα τον συμπαθήσεις, αφού δεν θα κάνει τη ζωή σου κόλαση, όπως άλλα αφεντικά. Το κακό είναι ότι και πληρώνεται περισσότερο και μπορεί να κάνει όσα λάθη θέλει.

Σχόλια