Διάλεξε τον δικό σου, γιατί ακόμα προλαβαίνεις να κλείσεις!

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2018 έχει σχεδόν φτάσει και εμείς σου συγκεντρώσαμε τους καλύτερους προορισμούς στους οποίους θα περάσεις υπέροχα, αφού συνδυάζουν τα πάντα!

1. Σύρος

Αγίου Πνεύματος 2018

Αν θες να χαλαρώσεις σε μια ρετρό ατμόσφαιρα με φόντο το Αιγαίο, η Σύρος είναι το μέρος που πρέπει να επισκεφτείς! Σ’ αυτό το νησί οι αντιθέσεις ενώνονται και σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι στο σπίτι σου. Ακόμα και σήμερα μπορείς να κλείσεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2018 και να σου βγει αρκετά οικονομικά.

2. Ναύπλιο

Αγίου Πνεύματος 2018

Μέσα σε 48 ώρες προλαβαίνεις να κάνεις τα πάντα στο Ναύπλιο και όχι μόνο, αλλά είναι ένας προορισμός αρκετά κοντά στην Αθήνα και αρκετά οικονομικός με δωμάτια που ξεκινούν από 40 ευρώ. Εδώ, όχι μόνο θα χαλαρώσεις αλλά θα αισθανθείς σαν να βρίσκεσαι σε κάποια άλλη εποχή!

Θυμήσου εδώ προορισμούς για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που είναι κοντά στην Αθήνα!

3. Καρδαμύλη, Μεσσηνία

Αγίου Πνεύματος 2018

Αν έχεις ταξιδέψει ποτέ στη Μεσσηνία ίσως έχεις επισκεφτεί και τη Καρδαμύλη. Αν πάλι δεν έχεις πάει είναι η ευκαιρία σου να πας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2018, αφού πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα μέρη που έχω πάει ποτέ και στο συστήνω ανεπιφύλακτα. Βρίσκεται στην Έξω Μάνη και θα εκπλαγείς από την αρχιτεκτονική και τα γραφικά σοκάκια της, αλλά και τις πανέμορφες παραλίες της!

Διάβασε εδώ τους πιο οικονομικούς προορισμούς για το τριήμερο!

4. Κύμη, Εύβοια

Αγίου Πνεύματος 2018

Βρίσκεται αρκετά κοντά στην Αθήνα και φημίζεται για τα εξαιρετικά προϊόντα που παράγει. Υπάρχουν αρκετά αξιοθέατα που αξίζει να δεις, ωστόσο το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να χαλαρώσεις σε κάποιο ταβερνάκι και να απολαύσεις το τοπίο.

5. Τήνος

Αγίου Πνεύματος 2018

Σε μόλις λίγες ώρες από το λιμάνι της Ραφήνας θα βρεθείς στο νησί της Τήνου. Αν θες ένα χαλαρό και ήρεμο τριήμερο, η Τήνος είναι το μέρος που πρέπει να επισκεφτείς. Θα λατρέψεις τις ντόπιες γεύσεις που θα δοκιμάσεις, ενώ αν έχεις χρόνο επισκέψου κάποια από τα χωριά της αφού κάποια, όπως ο Πύργος και η Καρδιανή, αξίζουν να τα δεις από κοντά!

Δες εδώ τα καλύτερα νησιά για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

6. Σπέτσες

Αγίου Πνεύματος 2018

Κοσμοπολίτικο και πολύ κοντά στην Αθήνα θα σε συναρπάσει με την μοναδική του ατμόσφαιρα και δεν θα το ξεχάσεις ποτέ. Κάθισε για καφέ στη Ντάπια και δες μερικά από τα σπουδαιότερα αξιοθέατά της και σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστο το συγκεκριμένο ταξίδι!

7. Θεσσαλονίκη

Αγίου Πνεύματος 2018

@ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

Μπορεί να μην είναι κοντά στην Αθήνα, αλλά μπορείς να κλείσεις να πας με τρένο (υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις για φοιτητές) ή κάποια φτηνή πτήση και να φτάσεις αρκετά γρήγορα. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με πολλά πρόσωπα και σίγουρα θα περάσεις υπέροχα λόγω της φιλοξενίας της και της ζεστασιά της. Τέλος, μην ξεχνάμε το φαγητό, αλλά και τη νυχτερινή ζωή που δεν σταματούν ποτέ!

Σχόλια