Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι κακές ταινίες, απλώς λόγω της πλοκής ή καλύτερα του τρόπου που αξιοποιήθηκε το premise καταλήγουμε να τις μισούμε!

Δες ποιες είναι αυτές οι ταινίες…

1. Star Wars Επεισόδιο Ι: Η Αόρατη Απειλή

Δύο Τζεντάι, μια νεαρή πριγκίπισσα κι ένας εννιάχρονος που έχει το χάρισμα της δύναμης προσπαθούν να σταματήσουν τα σχέδια της Εμπορικής Ομοσπονδίας και του σκοτεινού άρχοντα των Σιθ για την κατάκτηση του σύμπαντος.

2. Ghostbuster (2016)

Δυο φιλενάδες, πιστές στην ύπαρξη του υπερφυσικού, οργανώνουν μια τετραμελή θηλυκή ομάδα κυνηγών φαντασμάτων, δεν φαντάζονται όμως πως η απειλή που καλούνται να αντιμετωπίσουν είναι πολύ μεγαλύτερη από τις δυνάμεις τους.

3. Movie 43

Δύο έφηβοι προσπαθούν να κάνουν πρωταπριλιάτικη φάρσα στον μικρότερο αδερφό του ενός, ο οποίος είναι διάνοια στους υπολογιστές. Για να τον κρατήσουν απασχολημένο θα του πουν ότι δήθεν ψάχνουν για μια απαγορευμένη ταινία ονόματι “Movie 43”, η οποία υποτίθεται είναι πολύ επικίνδυνη μεν αλλά αν κάποιος καταφέρει να την δει όλη μέχρι το τέλος κερδίζει ότι λαχταρά….πλούτη, γυναίκες, αυτοκίνητα κτλ

4. Gigli

Ένας εκτελεστής απάγει για λογαριασμό ενός μαφιόζου που έχει προβλήματα με τη δικαιοσύνη το διανοητικά καθυστερημένο αδελφό ενός δικαστή. Μην μπορώντας να κουμαντάρει την κατάσταση, δέχεται αναγκαστικά τη βοήθεια μιας συναδέλφου του, την οποία ερωτεύεται αν και εκείνη δηλώνει λεσβία.

Διάβασε εδώ πως θα καταλαβαίνεις αν μια ταινία είναι κακή!

5. Transformers 2: Η Εκδίκηση των ηττημένων

Ο Σαμ Γουιτγουίκι προσπαθεί να ξεκινήσει μια καινούργια, ήσυχη ζωή στο κολέγιο, οι Ντισέπτικονς, όμως, έχουν άλλα σχέδια γι’ αυτόν και τον βυθισμένο στον ωκεανό αρχηγό τους Μέγκατρον.

Σημ: Ψηφίστηκε η χειρότερη ταινία του 2009… Γιατί άραγε;

6. Μπάτμαν και Ρόμπιν

Ο Batman και ο Robin έρχονται αντιμέτωποι με τον Mr. Freeze και την Poison Ivy. Ο Mr. Freeze για να επιβιώσει πρέπει να διατηρεί τη θερμοκρασία του κάτω από το μηδέν, και έχει βάλει στόχο να μετατρέψει τη γη σε παγόβουνο. Η Poison IVy από την άλλη είναι μια βοτανολόγος που θέλει να αφανίσει το ανθρώπινο είδος για να κυριαρχήσουν τον κόσμο τα φυτά.

7. Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου

Οι περιπέτειες του Aang, ενός 10χρονου παιδιού, που τυχαίνει να είναι ο διάδοχος μιας μεγάλης αυτοκρατορίας. Ο Aang θα πρέπει να αφήσει την ξενοιασιά της παιδικής ηλικίας στην άκρη και να σταματήσει το Έθνος της Φωτιάς πριν υποδουλώσει τα Έθνη του Νερου της Γης και του Αέρα.

8. Jack και Jill

Ο Jack (Adam Sandler) είναι ένας επιτυχημένος διαφημιστής και καθωσπρέπει οικογενειάρχης από το Λος Αντζελες, ο οποίος δέχεται επίσκεψη από την Jill (Adam Sandler), τη δίδυμη αδερφή του με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών. Κι ενώ ο Jack προσπαθεί να συμβιβαστεί με την ιδέα της προσωρινής συγκατοίκησής τους, πολύ σύντομα βρίσκεται αντιμέτωπος με δύο αναπάντεχες καταστάσεις.

+1 The Room

Ο Johnny είναι ένας επιτυχημένος τραπεζίτης που ζει ευτυχισμένα στο Σαν Φρανσίσκο με την αρραβωνιαστικιά του την Λίζα. Μια μέρα η Λιζα ενω εχει βαρεθει τον Johnny αποφασίζει να αποπλανήσει τον καλύτερο φίλο του τον Mark. Από εκεί και περα τιποτα δεν θα ειναι οπως ηταν παλια.

Σχόλια