Ήταν χαμένος χρόνος και οι πέντε…

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολο να φτιάχνονται καλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Παρότι κατά καιρούς έχουν γυριστεί μερικές πολύ καλές υπάρχει πληθώρα κακών και αυτές είναι οι 5 χειρότερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας που δεν πρέπει ποτέ να δεις!

1. Battlefield Earth

Το έτος 3000 μ.Χ. βρίσκει σύμφωνα με την ταινία τη Γη να αποικείται από εξωγήινους. Ο πολιτισμός έχει καταστραφεί και οι εναπομείναντες άνθρωποι, όντας υποτελείς στους εξωγήινους Cyclons, έχουν επιστρέψει στη βαρβαρότητα. Η εξέγερση, της οποίας θα ηγηθεί ο Jonnie Goodboy Tyler, θα μετατρέψει τη Γη σε πεδίο μάχης.

2. Superbabies: Baby Geniuses 2

Η ταινία ξεκινά με μια ομάδα μωρών σε ένα βρεφοκομείο. Ο Archie λέει στους φίλους του Finkleman, Alex και Rosita, μια ιστορία για τον Kahuna, ένα σούπερ μωρό που δεν γερνάει και που έσωσε μια ομάδα παιδιών από ένα κακό ορφανοτροφείο στο τείχος του Βερολίνου…

3. Mac and Me

Ένα διαστημικό σκάφος της NASA έχει προσγειωθεί σε έναν άγνωστο πλανήτη και αρχίζει να παίρνει δείγματα βράχου και εδάφους. Τέσσερις εξωγήινοι το ανακαλύπτουν και επιστρέφουν στη Γη. Οι εξωγήινοι έχουν ειδικές δυνάμεις με τις οποίες μπορούν να καταστρέψουν ή να θεραπεύσουν οτιδήποτε αγγίζουν. Ο νεώτερος από αυτούς κρύβεται σε ένα διερχόμενο φορτηγό μιας οικογένειας που μετακινείται στην Καλιφόρνια.

4. Plan 9 from Outer Space

Στο Plan 9 From Outer Space εξωγήινοι προσπαθούν να αφανίσουν τον πληθυσμό της Γης, με τη βοήθεια των ζόμπι… Μερικοί υποστηρίζουν ότι είναι η χειρότερη ταινία που έχει γυριστεί ΠΟΤΕ και μάλλον έχουν δίκιο.

5. Ballistic: Ecks vs. Sever

Η Sever, αν και ήταν μια από τις καλύτερες πράκτορες της DIA, εγκατέλειψε την ενεργό δράση από τη στιγμή που υπήρξε μάρτυρας της δολοφονίας του γιου της από τον τρομοκράτη Grant. Όταν πληροφορείται πως ο Grant και η συμμορία του έχουν στην κατοχή τους ένα πρωτοποριακό όπλο -μια μικροσκοπική συσκευή που όταν περάσει στο αίμα του θύματος, επιφέρει τον θάνατο χωρίς να αφήσει ίχνη- και σκοπεύουν να το χρησιμοποιήσουν, η Sever αποφασίζει να τον εντοπίσει…

Σχόλια