Πανέμορφα μέρη στα οποία πρέπει να ταξιδέψεις κάποια στιγμή στη ζωή σου!

Σε μεγάλη μερίδα του κόσμου αρέσουν τα ταξίδια και σίγουρα θα θέλαμε όλοι να είχαμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε σε κάποιο από τα παρακάτω μέρη, αφού και τα πέντε είναι μοναδικές εμπειρίες!

1. Νησιά Γκαλαπάγκος

Τα νησιά Γκαλαπάγκος είναι ένας μακρινός προορισμός και ένα από τα ταξίδια που αξίζει κάποια στιγμή να κάνεις στη ζωή σου! Βρίσκεται στον ανατολικό Ειρηνικό Ωκεανό και εκεί θα δεις μοναδικά τοπία και θα ζήσεις σίγουρα μια απίστευτη περιπέτεια, αφού τα νησιά είναι ηφαιστειακής προέλευσης και το πρώτο μάλιστα σχηματίστηκε πριν από 5-10 εκατ. έτη!

2. Ανταρκτική

Ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια, που μπορεί να κάνεις κανείς είναι σίγουρα το συγκεκριμένο. Μια κρουαζιέρα στην Ανταρκτική, την πιο αυθεντική και ονειρική γωνιά του πλανήτη είναι μια απόλυτη εμπειρία. Θεόρατα παγόβουνα που η φύση τους έχει χαρίσει απίστευτη χάρη πλέουν τα ατάραχα νερά της χερσονήσου, ενώ αποικίες πιγκουίνων, θαλάσσιων ελεφάντων, φώκιες, πουλιά και μικροσκοπικά κρίλ παλεύουν για την επιβίωση! ‘Ενα ονειρικό και ήσυχο μέρος χωρίς θορύβους που αξίζει να το δεις από κοντά!

3. Clayoquot Sound, Καναδάς

Άλλο ένα πανέμορφο μέρος! Αποτελείται από καταπληκτικές παραλίες, λίμνες, φιόρδ, βουνά και δάση. Μάλιστα, ο βιότοποτα στο θέρετρο Clayoquot Wilderness Resort είναι από τα πιο όμορφα μέρη που θα αντικρίσεις ποτέ στη ζωή σου!

4. Ναμίμπια, Νότια Αφρική

Αυτός ο προορισμός στην Αφρική είναι μία από τις πιο αραιοκατοικημένες χώρες στον κόσμο. Αν επισκεφτείς τη Ναμίμπια θα δεις μερικά από τα ομορφότερα τοπία της ζωής σου, αφού έχει πανέμορφους καταρράκτες, γιγάντιους αμμόλοφους, αρχαία πετροφλυφικά, αλλά και κρατήρες!

5. Παπούα, Νέα Γουινέα

Η Νέα Γουινέα από τα μεγαλύτερα νησιά της Γης χαρακτηρίζεται από πυκνές ζούγκλες, ποτάμια, πρωτόγονες φυλές και μία άγνωστη ενδοχώρα.  Η Χώρα των Παραδείσιων Πτηνών είναι το μέρος που πρέπει να πας αν θέλεις να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον!

Σχόλια