Αν έχεις υπερβολικό στρες θα ταυτιστείς με αυτά τα κόμικς!

Ο Jacob Andrews, ιδρυτής του For Lack of a Better Comic, ζωγραφίζει κόμικς για ποικίλα θέματα και έχει αρκετές φορές καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που εντυπωσιάζει με την οπτική και την αντίληψη που έχει για τη ζωή. Αυτή τη φορά το θέμα των κόμικς του αφορά το άγχος.

Σίγουρα θα σου έχει τύχει κάποια περίοδο της ζωής σου να ήσουν αγχωμένος σε τέτοιο βαθμό, που να σκεφτόσουν ή να φερόσουν παράλογα. Το άγχος, ειδικά εάν δεν καταλαβαίνεις πότε είσαι αγχωμένος, έχει σημαντικές επιπτώσεις στη ζωή σου και τη ψυχική σου υγεία, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να σου προκαλέσει και σωματικά προβλήματα.

Ο Jacob Αndrews με αυτά τα 5 κόμικς θέλησε να δείξει πως αισθάνεται κάποιος άνθρωπος που έχει άγχος και πως στην πραγματικότητα είναι τα πράγματα. Έτσι, τονίζει το γεγονός ότι αρκετές φορές το στρες και κατ’ επέκταση οι φόβοι μας δεν έχουν υπόσταση και πηγάζουν από διαφορετικά προβλήματα από αυτά που νομίζουμε.

άγχος

Φοράει όντως αυτή την μπλούζα; Θα έπρεπε να μαυρίσει λιγάκι! Μοιάζει με κάποια που έχει απογοητεύσει τους γονείς της…

Πραγματικότητα: Έκανες πολύ καλή παρουσίαση σήμερα! Άγχος: Είναι θέμα χρόνου να αποδειχθεί ότι είσαι αποτυχημένη.

Πραγματικότητα: Με τι σου αρέσει να ασχολείσαι; Άγχος: Εεε με τι σου αρέσει να εεε ασχολείσαι;

Πραγματικότητα: Θες να συναντηθούμε; (Διαβάστηκε πριν από 3 ώρες) Άγχος: Θες να συναντηθούμε; (Διαβάστηκε πριν από 3 ώρες, αλλά δεν απάντησε ποτέ γιατί δεν ενδιαφέρεται)

Πηγή: boredpanda.com

Σχόλια