Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα…

Σίγουρα σου έχει συμβεί αυτή η περίεργη κατάσταση κατά την οποία τσεκάρεις το προφίλ κάποιου ατόμου στο Instagram και πατάς τυχαία like ή που διαβάζεις κάποιο παλιό μήνυμα στο Facebook και κάνεις reaction.

Στην περίπτωση του Instagram αν ακολουθείς το συγκεκριμένο άτομο δεν υπάρχει θέμα. Αν, όμως, δεν το ακολουθείς και είναι γνωστό σίγουρα θα σε είχε λούσει κρύος ιδρώτας και θα αναρωτιόσουν πώς ακριβώς θα κρύψεις το γεγονός ότι δεν ακολουθούσες το συγκεκριμένο άτομο, αλλά έκανες stalking στο προφίλ του.

Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση δεν σώζεται, αλλά τουλάχιστον αυτοί οι τρεις τρόποι θα εξασφαλίσουν τη ψυχική σου ηρεμία…

1. Πες ψέματα

«Αυτές οι εφαρμογές φταίνε για όλα! Τις χρησιμοποιείς για να βλέπεις ποιος σε κάνει unfollοw και καταλήγεις να σταματάς να ακολουθείς και εσύ άλλους! Δεν πάει άλλο θα την διαγράψω.»

Οι πιθανότητες να σε πιστέψει είναι αρκετές, αλλά έχεις γίνει ήδη αρκετά ρεζίλι οπότε ίσως και να μην έχει σημασία πλέον.

2. Πες την αλήθεια

Αν, όπως είπα και πριν, είναι φίλος/η είναι καλύτερο να πεις την αλήθεια, γιατί αν δεν το κάνεις μάλλον τα προσωπικά σου δεδομένα δεν θα είναι και πολύ ασφαλή- που ήδη δεν είναι αλλά τελοσπάντων-.

instagram

 

3. Μην πεις τίποτα

Δοκιμασμένος και σίγουρος τρόπος να περάσει απαρατήρητο το συγκεκριμένο like, follow, μήνυμα και είναι πολύ πιθανό ότι τη στιγμή που εσύ θα είχες αγχωθεί και θα είχες ντραπεί το άλλο άτομο θα ήταν χαλαρό. Τέλος καλό όλα καλά που λένε!

Σχόλια