Κλασσικά αρχές Μαΐου οι φοιτητικές εκλογές 2018!

Δεν έχει καθοριστεί ακόμη επίσημα η οριστική ημερομηνία πραγματοποίησης των φοιτητικών εκλογών 2018, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Foititikanea.gr.

Ο γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πανεπιστημίων, Μένιος Κορομηλάς, δήλωσε τα εξής: «Δεν έχει καθοριστεί ακόμη η οριστική ημερομηνία, καθώς δεν έχει υπογραφεί χαρτί με την ημερομηνία για τις φοιτητικές εκλογές 2018. Θεωρώ ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχει λήξει επίσημα».

Στο ερώτημα εάν έχει γίνει η κοινή συνάντηση των επικεφαλής των φοιτητικών παρατάξεων για τον καθορισμό της ημερομηνίας, ο Μένιος Κορομηλάς μας δήλωσε ότι έχουν γίνει αρκετές συναντήσεις για τις φοιτητικές εκλογές 2018 μέχρι τώρα.

Οι πιθανές ημερομηνίες οι οποίες έχουν συζητηθεί στις προηγούμενες συναντήσεις για την πραγματοποίηση των φοιτητικών εκλογών 2018 είναι η Τετάρτη 9 Μαΐου ή η Τετάρτη 16 Μαΐου.

Επικρατέστερη Ημερομηνία για τις φοιτητικές εκλογές 2018 φαίνεται να είναι η Τετάρτη 9 Μαΐου, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των φοιτητικών παρατάξεων μετά από τις συναντήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα συγκλίνουν για την συγκεκριμένη ημέρα εκτός από μια παράταξη.

Πηγή: Foititikanea.gr

Σχόλια