Σα να στηρίχτηκαν πολύ στις ερμηνευτικές ικανότητες και την διασημότητα του καστ οι παρακάτω ταινίες…

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε καλούς ηθοποιούς να πρωταγωνιστούν σε κάτι κάκιστες ταινίες και να είναι ξεκάθαρο ότι το έκαναν μόνο για τα λεφτά. Αντίστοιχα οι δημιουργοί τους ήθελαν 2 καλά ονόματα για να καταφέρουν να προσελκύσουν κόσμο. Ας δούμε, λοιπόν, 10 χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων ταινιών.

Δες εδώ και τις χειρότερες ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου!

1. Η συμμορία των 12

Ένα all star cast (George ClooneyBrad PittJulia Roberts) σε ένα sequel που απογοήτευσε και δεν περίμενε κανείς ότι θα βγει τόσο κακό.

2. Anaconda

Jennifer Lopez, Ice Cube, Jon Voight, Owen Wilson και Danny Trejo σε μια ταινία που το μόνο που ξετυλίγεται είναι το φίδι. Ούτε η πλοκή, ούτε ο χαρακτήρας των ηρώων.

3. Jonah Hex

John Malkovich, Michael Fassbender, Will Arnett, Michael Shannon και Megan Fox σε μια ταινία με κάκιστο σενάριο και ακόμη χειρότερα πλάνα.

4.Gangster Squad

Josh Brolin, Ryan Gosling, Emma Stone, Nick Nolte, Michael Pena, Sean Penn, Anthony Mackie και Giovanni Ribisi κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να σώσουν ένα ακραία χλιαρό σενάριο.

5.What to expect when you’re expecting

Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks, Anna Kendrick, Dennis Quaid, Chris Rock, Rebel Wilson και Ben Falcone σε μια κομεντί για εγκύους. Ίου. Για να πούμε τα πράγματα όπως είναι, τίποτα δεν είναι αρκετά καλό σε αυτή την ταινία.

6. Aloha

Emma Stone, Bradley Cooper, Bill Murray και Rachel McAdams σε μια ταινία του συγκεκριμένου σκηνοθέτη ακούγεται ονειρικό. Κι όμως όχι. Χαρακτήρες λες και είναι εξωγήινοι που υποδύονται ανθρώπους, σενάριο γεμάτο υπό-πλοκές που δεν καταλήγουν πουθενά και γενικά σκέτο δράμα το σενάριο.

7. Valentine’s Day

Από τις ταινίες που πρωταγωνιστούν τόσοι διάσημοι, λόγω των παράλληλων ιστοριών, που δεν χωράνε καν σε μια παράγραφο. Aston Kutcher, Emma Robberts, Jessica Alba, Anne Hathaway, Taylor Lautner είναι μόνο μερικοί. Θα ήταν γενναιόδωρο να την χαρακτηρίζαμε και μέτρια.

8. Fantastic Four (2015)

Miles Teller, Michael B. Jordan, Kate Mara, Jamie Bell, Toby Kebbell και Reg E. Cathey είχαν την ατυχία να πρωταγωνιστούν σε μια ταινία που πήρε 9% στο Rotten Tomatoes. Mόνο αυτό λέμε.

9. Collateral Beauty

Will Smith, Edward Norton, Helen Mirren, Kate Winslet, Keira Knightley, Michael Pena, Naomie Harris και Ann Dowd απορείς πώς διάβασαν αυτό το σενάριο και δέχτηκαν. Ρηχό και επιφανειακότατο.

10. Movie 43

Πάλι μια ταινία με καστ ολόκληρη παράγραφο και μάλιστα βραβευμένους με Όσκαρ ηθοποιούς και την αφρόκρεμα των κωμικών. Αστεία για κλανιές, κοπέλες με περίοδο και απορείς πραγματικά.

 

Σχόλια