Η μουσική πρόταση της εβδομάδας βρίσκεται στο Spinster!

Σάββατο 3 Μαρτίου
Spinster // μετά τις 22.00 // Είσοδος Ελεύθερη

ClubKid καλεί την Doc Sleep, μία δυναμική φιγούρα της underground σκηνής του Βερολίνου, για πρώτη φορά στην Αθήνα και το Spinster! Την παρέα συμπληρώνει με το δικό του μοναδικό στυλ ο Jose Amba, μέλος του Street Outdoors crew.

Doc Sleep

Η Doc Sleep, τρέχει το δικό της label, την Jacktone records κι επίσης είναι resident στο φημισμένο: //about blank του Βερολίνου με το πάρτι της Room 4 Resistance. Σαν dj έχει περάσει πάνω από 10 χρόνια στη ζωηρή σκηνή του Σαν Φρανσίσκο, αλλά πλέον η βάση της είναι το Βερολίνο. Ακόμη, έχει τη δική της εκπομπή στον Intergalactic Fm. Έχει εμφανιστεί σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική σε κορυφαία spot όπως Panorama Bar, Tresor, Saule, Coctail D’ Amore, Honey Soundsystem, Hot Mass, Under Bron, Aaniwalli, La Machine, Jack Dept. Τέλος, έχει κυκλοφορήσει δύο solo EP, με το τρίτο να είναι ήδη στο δρόμο εντός του 2018.

 Clubkid

Με αμέτρητα residencies σε όλα τα hot spot των τελευταίων 10 ετών (six d.o.g.s., Maze, Pixi, Terraza, Kitty Cat, Letom, Mamacas, Dybbuk και πολλά άλλα), ο ClubKid θεωρείται ένας από τους πιο ενεργούς house djs της Αθήνας!

Τον φετινό χειμώνα τον συναντάς κλασσικά στo six d.o.g.s. παρέα με σημαντικούς international guest djs (Cassy, Miss Kittin, Franck Roger, Tornado Wallace κ.ά.), στα υποψιασμένα dance στέκια της Αθήνας όπως Cantina Social και Spinster σε μηνιαία residencies αλλά θα τον δεις να κάνει και τα late night dj sets στα περιβόητα mobile πάρτυ των Banana Boys.

Jose Amba

Με αρχικές επιρροές από την House και την techno σκηνή ο Jose Amba συγκαταλέγεται στην νέα γενιά djs. Η μουσική έγινε μέρος της ζωής του από πολύ μικρή ηλικία, ξεκινώντας ως ένας απλός, αλλά παθιασμένος ακροατής και έπειτα κάνοντας τα πρώτα βήματα στο mixing. Σήμερα τρέχει δύο πολύ μεγάλα και μετακινούμενα project το “Street Outdoors” και το “Deltalfalamda” που παίρνουν μέρος σε όλη την Ελλάδα. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Jose έχει βγάλει μουσική σαν τραγουδιστής σε διάφορες εταιρίες όπως η One Records και η 1traxx.

Spinster

To Spinster bar, Ικτίνου 3 Αθήνα, είναι πλέον από τα τοπ clubοηδη bar της Αθήνας. Εστιάζει καθαρά στην μεταμεσονύκτια διασκέδαση και για πετύχει τον σκοπό του επιλέγει πάντα τους καλύτερους djs από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Κάντε like στην σελίδα Spinster  στο facebook για να μείνετε updated περί ονομάτων και ημερομηνιών.

Απολαύστε υπεύθυνα..

Σχόλια