Σπύρος Γούλας

“Τα κορίτσια του Frapress είναι κατά κύρια βάση η κινητήρια δύναμή του. Η πλειοψηφία των αρθρογράφων είναι κοπέλες και το ίδιο ισχύει και για την ομάδα αρχισυνταξίας. Το site είναι γεμάτο ενδιαφέροντα άρθρα και είναι το προϊόν της πολλής και σκληρής δουλειάς μεταξύ άλλων της Εβίτας και της Δήμητρας, που επιμελούνται όχι μόνο μεγάλου μέρους της θεματολογίας, αλλά εκπαιδεύουν και τα νέα μέλη. Τα κορίτσια αυτής της μικρής μας κοινότητας είναι έξυπνα, αεράτα πλάσματα, με έντονες ανησυχίες και διάθεση να περπατήσουν και να ανακαλύψουν την πόλη. Και όταν κάθε μέρα δουλεύεις και δουλεύεις, δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα χαρακτήρα.”

Νάσος Κρητικός

Τα κορίτσια του site είναι το ίδιο το site. Μπαίνοντας στο Frapress και μέσω του talkin2beauties διαπίστωσα κάτι που ψυλλιαζόμουν επί μακρόν. Η Αθήνα (όχι όλη η Ελλάδα –ακόμη) έχει γίνει μητριαρχική. Προσωπικά, κοπέλα με έφερε στο site (Εβίτα), κοπέλες με μύησαν και μου έδειξαν τα κατατόπια και κοπέλες (Εβίτα και Δήμητρα) με βοήθησαν να βελτιώσω την γραφή και την θεματολογία μου. Τις πίεσα με την αγαρμποσύνη μου κι αυτές αντί να με ξαποστείλουν, έκαναν το project μου project της χρονιάς. Τις ευχαριστώ και τους οφείλω ό τι έχω πετύχει στο site. Special thanks στην Δέσποινα Μπαράκη για τη βοήθειά της αυτό τον καιρό!

Πολέμαρχος

Γιορτή της γυναίκας σήμερα μου είπαν, γράψε κάτι για τις γυναίκες του site μας μου είπαν, μέσα σε 2 ώρες μου είπαν…
Αρχικά το 1πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι σε ένα site όπου θεωρείται γυναικοκρατούμενο (80% θηλυκότητα) κανονικά θα έπρεπε να γιορτάζουμε την ημέρα του άνδρα!
Το δεύτερο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι πρέπει να γράψω κάτι γενικά για όλα τα κορίτσια για να μην στοχοποιηθούμε ότι και καλά γουστάρουμε κάποια από δω μέσα κτλ… Πως λοιπόν μπορούμε να χωρέσουμε όλα αυτά τα γκομενάκια σε μια τόσο δα μικρή παράγραφο; Κάτσε να σκεφτώ λίγο… Αχα, το βρήκα!

Τα κορίτσια, λοιπόν, του Frapress αγαπητέ αναγνώστη μπορείς να πεις πως είναι μια Λερναία Ύδρα, η οποία έχει πάρα πολλά κεφάλια το καθένα με την δική του ιδιαίτερη προσωπικότητα.

Έχει κεφάλια καλά, συνεννοήσιμα, με τα οποία μπορείς να πιάσεις όμορφες συζητήσεις, απίστευτες συνεργασίες, να πιεις καφέ σαν άνθρωπος, να πιάσεις φιλίες κτλ-κτλ. Έχει και αποοοο τα άλλααααα κεφάλια… τα οποία θα σου γκρινιάξουν, θα σε δαγκώσουν, θα σου πάνε κόντρα από άποψη ή ακόμα και χωρίς άποψη, ενδεχομένως κάποια από αυτά να σου είναι και αδιάφορα.

Παρόλα αυτά το κάθε κεφάλι έχει την δική του ομορφιά, προσωπικότητα, χαρακτήρα κάτι που εδώ μέσα στην οικογένεια αυτή κρατάει την ζωή, τη διαφορετικότητα και την ποικιλομορφία των χρωμάτων στις διάφορες εσωτερικές και προσωπικές μας σχέσεις.

Την Λερναία Ύδρα αυτή την θέλουμε όπως είναι, να έχει υγεία και να περνάμε καλά είτε με τα καλά της κεφάλια είτε με τα κακά της… Άλλωστε για κάθε κεφάλι που κόβεις όπως γνωρίζεις αγαπητέ αναγνώστη, φυτρώνουν 2. Οπότε με ήδη 60 κεφάλια εδώ μέσα δεν χρειάζεται να παίζουμε με την τύχη μας 🙂

Χρόνια Πολλά σε όλες!

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Γιώργος Βέρδης

Το να γράψω για τις γυναίκες του Frapress είναι σαν να μου ζητάτε να γράψω για το ίδιο το Frapress. Εδώ, οι γυναίκες τα τρέχουν όλα. Από τα άρθρα και την προώθηση ως την αρχισυνταξία και τα πάρτι, οι γυναίκες είναι πίσω από όλα. Όμως πάντα θα έχω ένα μεγάλο παράπονο για τις γυναίκες του σάιτ: είναι συνεπέστατες. Γράφουν τα άρθρα που πρέπει την ώρα που πρέπει. Κάπως έτσι βγαίνω εγώ ο κακός που η ασυνέπεια είναι το μεσαίο μου όνομα. Απαράδεκτο.

Τάσος Κωλέτσης

Πρώτη μου μέρα στο Frapress και ανεβαίνω τα σκαλιά του Ρομάντσο για το βάπτισμα του πυρός. Έχω φτάσει σχετικά νωρίς οπότε έχω το προνόμιο να διαλέξω θέση. Και σαν ντροπαλός επιλέγω αυτή που βρίσκεται πίσω από μια τύπισσα με κόκκινο, κατσαρό μαλλί, σαν ματωμένο θάμνο. Ξέρω ότι οι παρδαλές τρίχες όλο και κάπως θα με κρύψουν! Κάθομαι και συνειδητοποιώ πως μπροστά μου βρίσκεται μια κοπέλα που την είχα τρακάρει στο προαύλιο του σχολείου ουκ ολίγες φορές. Ψάχνω τις μνήμες μου και τσουπ, να το: «Ειρήνη, και ‘συ εδώ;» και κάπως έτσι γίνεται ο πρώτος ψυχρός διάλογος ανάμεσα μας.

Ένας διάλογος που μετά από την πρώτη κρυάδα εξελίχθηκε σε μια τρίωρη συζήτηση στο καφέ του Ρομάντσο. Η τρίωρη συζήτηση έγινε φιλία και η φιλία έγινε πιο-κολλητή-παρέα-πεθαίνεις. Γιατί οι απρόβλεπτες συναντήσεις με τα πιο «άκυρα» άτομα στο σωστό συμπαντικό τάιμινγκ αυτά κάνουν!

Χρόνια πολλά Φα και χρόνια πολλά φανταστικά Φραποκορίτσια και κορίτσια και γυναίκες του σύμπαντος ολόκληρου!

Σελίδες: 1 2

Σχόλια

1 2