Η τραγική κινηματογραφική πορεία του Σάια ΛαΜπέφ…

Ναι είναι πλέον και επίσημο γεγονός, ο ΛαΜπέφ το έχασε εντελώς. Λίγο η υπερβολική δημοσιότητα από νεαρή ηλικία, λίγο η περσινή επικότατη μπαρούφα του τον οδήγησαν σε όλο και πιο λάθος αποφάσεις, για να καταλήξει να γυρίζει ταινία για τον εαυτό του, όπου θα παίζει τον πατέρα του…

Εντάξει το καταλαβαίνω πως σε οποιονδήποτε άνθρωπο και αν συμβεί κάτι τραγικά κακό του παίρνει καιρό να συνέλθει. Καλό είναι στην περίοδο αυτή, όμως, να μην παίρνει κάποιος γενναίες αποφάσεις. Φυσικά αναφερόμαστε στην παταγώδη αποτυχία που είχε το “Man Down” με χαρακτηριστικό πάτωμα στο opening στην Αγγλία, όπου πούλησε ένα (ναι 1) εισιτήριο των 9 δολαρίων.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα με μία αρχή. Ο Shia ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία την υποκριτική. Πήρε μέρος στο Even Stevens του Disney Chanel για τον οποίο (ρόλο του) βραβεύτηκε με κάποια παιδικά αμερικάνικα βραβεία. Εν συνεχεία κάνει μία μικρή κοιλία στην καρίερα του για να έρθουν τα Transformers να τον μετατρέψουν σε μεγάλο αστέρα. Ακολουθεί μία αξιόλογη πορεία με Indiana Jones και άλλα πολλά μέσα.

Πέρυσι όμως πάτωσε. Κακές ταινίες, άσχημες κριτικές, απαίσια σχόλια ενάντια όλων και γενικά μία ηλίθια εκκεντρικότητα. Ο πάτος αυτός είχε ως αποτέλεσμα να θυμηθεί όλα τα αρνητικά της ζωής του μαζί με αυτά τον αλκοολικό πατέρα του. Σαν να μην έφτανε που τον θυμήθηκε θέλησε να τον κάνει και ταινία και μάλιστα να παίξει ο ίδιος τον ρόλο του… Ναι, ο Σάια ΛαΜπαφ θα παίξει τον αλκοολικό πατέρα του στην ταινία, βασισμένη σε γεγονότα της παιδικής του ηλικίας με τίτλο “Honey Boy” που φυσικά ήταν το παρατσούκλι όντας παιδάκι (αηδίας). Τον ίδιο τον ΛαΜπαφ θα παίξει ο κατά 10 χρόνια νεότερος (μικρό το κακό) του Lucas Hedges (Manchester by the sea’s).  Η συνέχεια επί της οθόνης…

Υ.Γ Όποιος το δει παρακαλούμε ούτε μία κακή κριτική, το παιδάκι δεν είναι καλά.

Y.Γ2 Το μόνο θετικό σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι, λογικά, πιο κάτω δεν πάει.. Οπότε θα χούμε να περιμένουμε και κάτι θετικό από ΛαΜπαφ.

Σχόλια