Εσύ έχεις ακούσει για το Meet the Producers; Ετοιμαζόμαστε ήδη να κλείσουμε θέση!

Το Meet The Producers είναι ουσιαστικά μια κομβική συνάντηση ελλήνων παραγωγών με τους νέους κινηματογραφιστές που θα διεξαχθεί στο Impact Hub 14, 15 και 16 Απριλίου 2018.

Πιο συγκεκριμένα, πάνω από 20 εν ενεργεία κινηματογραφικοί παραγωγοί δίνουν το “παρών” για να συναντήσουν και να γνωριστούν με  την επόμενη γενιά του ελληνικού κινηματογράφου, να μοιραστούν την τεχνογνωσία τους και να παρουσιάσουν τις νέες τάσεις στη διεθνή αγορά.

Ένα τριήμερο εκδηλώσεων με διαλέξεις, συζητήσεις, ατομικές και ομαδικές συναντήσεις, όπου θα καλλιεργηθεί το έδαφος για συνεργασίες, ανταλλαγή γνώσης και εμπειρίας, με στόχο να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για mentoring ώστε οι νέοι δημιουργοί να ξεκινήσουν με υποστήριξη την προσωπική τους πορεία!

Ομιλητές

Αποστολίδη Ρέα, Αβέρωφ Γιούρι (Anemon Productions), Βόκαλη Φαίδρα (Marni Films), Βουγιούκαλου Ειρήνη/ Σταυριανού Κωνσταντίνα (Graal S.A.), Δρανδάκη Μαρία (HomeMade Films), Θεοδωράκη Στέλλα (Fantasia Audiovisual Productions), Κατσούφης Βασίλης (Stefi Films), Καρναβάς Γιώργος/ Κοντοβράκης Κωνσταντίνος (Heretic) Κεφάλας Κώστας (Faliro House), Κοσσυφίδου Ελένη (BlackBird Production), Μαυροϊδής Ηρακλής (Boo Productions), Μίχα Βίκυ (Heretic Asterisk), Μπερντέ Ελένη (Logline), Μπολομύτη Ιωάννα/ Παπαχατζής Πάνος (Argonauts Productions), Μπόταση Λιλέτ (Inkas Films), Παπαδουλάκης Θοδωρής/ Ιωάννα Δάβη (IndigoView), Σκρομπόλα Έφη (CL Production), Τσούργιαννης Γιώργος(Horsefly Productions) και άλλοι.

Θεματικές ενότητες

Ποιος είναι ο ρόλος του παραγωγού, ανάπτυξη σχεδίου παραγωγής για την πραγματοποίηση μιας ταινίας, κεφαλαιοποιήσεις, χρηματοδοτικοί πόροι εντός Ελλάδας, διεθνείς συμπαραγωγές, Eurimages, Media, νομικά ζητήματα που απασχολούν τον παραγωγό από την αρχή ως το τέλος της ταινίας, μάρκετινγκ του σχεδίου παραγωγής από το στάδιο της ανάπτυξης, ντοκιμαντέρ και παραγωγή, παραγωγή εκτός Αθήνας και άλλα.

Ετοιμάστε τις επαγγελματικές σας κάρτες και ελάτε να γνωριστούμε, να κουβεντιάσουμε και να δημιουργήσουμε δίκτυα συνεργασίας. Κάθε βράδυ θα κλείνει με ένα ωραίο ποτήρι κρασί!

Ας μιλήσουμε λοιπόν για την παραγωγή!

Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, από τις 10.30 έως τις 19.00, στο Impact Hub στο Μοναστηράκι.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων – Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής! Πώς;

Συμπληρώστε τώρα τη φόρμα!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ. 2103232755, 6976781782

Email επικοινωνίας: meetheproducers@altcine.com

Facebook page

Σχόλια