Σας είχαν λείψει οι Μάγισσες; Ναι, λοιπόν… η σειρά θα ξεκινήσει πάλι και ανακοίνωσε επίσημα το νέο της cast!

Μάλλον βρισκόμαστε σε μια περίοδο όπου η πιο σίγουρη λύση στο μυαλό των παραγωγών είναι το relaunch μιας παλιάς αγαπημένης και δοκιμασμένης τηλεοπτικής συνταγής.

Όλοι θυμόμαστε την εποχή εκείνη που γυρνούσαμε από το σχολείο και στην τηλεόραση έπαιζε “Charmed”, αλλιώς τις “Μάγισσες”, μια σειρά που έριξε τίτλους τέλους το 2006 ύστερα από 6 σεζόν.

Το 2018, λοιπόν, οι αγαπημένες Μάγισσες του Σαν Φρανσίσκο έρχονται να μας θυμίσουν τα παλιά και ελπίζουμε ότι θα καταφέρουν να το πετύχουν.

Δύσκολο βέβαια να υπάρξει η χημεία που βλέπαμε στις παλιές πρωταγωνίστριες, αλλά ας μην είμαστε προκατειλημμένοι.

Ιδου, λοιπόν, το νέο πρωταγωνιστικό τρίο:

Η Madeleine Mantock θα ενσαρκώσει την Macy Pruitt, με διδακτορικό στην κβαντική φυσική και μαγική δύναμη την τηλεμεταφορά.

Η Melonie Diaz θα παίξει την Mel, μια δυναμική ομοφυλόφιλη φεμινίστρια γύρω στα 25 που έχει ως μαγική δύναμη το πάγωμα του χρόνου.

Και τέλος, την πιο νέα από τις τρεις αδερφές θα παίξει η Sarah Jeffery, που φαίνεται να μην εστιάζει πολύ στις μαγικές της ικανότητες, αλλά στην προσαρμογή της στο πανεπιστήμιο.

Ο Rupert Evans θα είναι ο Harry, ένας χαρισματικός καθηγητής που του κέντρισαν το ενδιαφέρον οι δυνάμεις των 3 αδερφών και ο δεύτερος αντρικός χαρακτήρα της σειράς θα είναι ο σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ και σύντροφος της Macy, Gavin, τον οποίον θα υποδυθεί ο Ser Darius Blain.

To καστ μπορεί να έχει κλείσει αλλά τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει. Αναμένονται να αρχίσουν σε μερικές εβδομάδες και απ’ότι φαίνεται η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται το φθινόπωρο του 2018!

 

Σχόλια