Το Job Fair Athens 2018 διοργανώνει το πρώτο side-event του την Παρασκευή 23 Μαρτίου και αν σπουδάζεις οικονομικά ή σε σχολή διοίκησης πρέπει να είσαι εκεί!

Το Job Fair Athens 2018 επιστρέφει φέτος ανανεωμένο στις 26 & 27 Απριλίου, έτοιμο να σας μυήσει στον κόσμο των επιχειρήσεων και να προάγει την σωστή κατάρτιση και προετοιμασία των νέων αποφοίτων για την αγορά εργασίας!

Στα πλαίσια του Job Fair Athens 2018, λοιπόν, διοργανώνονται Side Events με θέμα “CV & Interview Preparation’’, το πρώτο εκ των οποίων θα διεξαχθεί την Παρασκευή 23 Μαρτίου στο EGG: Enter – Grow – Go, Λεωφ. Συγγρού 190,Καλλιθέα.

Τα Side Events θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την Career in Progress και συγκεκριμένα από τους Νίκο Πατσέλη και Βάσια Γιαννακοπούλου, οι οποίοι θα ενημερώσουν τους ακροατές για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κανείς να αναδείξει τις δεξιότητες και τα ταλέντα του αποτελεσματικά σε ένα βιογραφικό σημείωμα, καθώς και το πώς να προετοιμαστεί για μια συνέντευξη.

Οι ομιλητές!

Νικος Πατσελης

Ο Νίκος Πατσέλης ασχολείται ενεργά με την Επαγγελματική Συμβουλευτική από το 2006 σε διάφορους τομείς, ενώ από το 2012 είναι ιδρυτής της εταιρείας Career In Progress και Επιστημονικός Υπεύθυνος μιας Ομάδας Συμβούλων, που δραστηριοποιείται στους τομείς της Απασχόλησης, του Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.

Βασια Γιαννακοπουλου

Η Βάσια Γιαννακοπούλου είναι Career Management & Employability Consulting Lead της Career In Progress. Τα τελευταία χρόνια έχει εισηγηθεί σε δεκάδες σεμινάρια και ηγηθεί σε εκπαιδεύσεις, για διάφορους οργανισμούς, για να υποστηρίξει young professionals και executives να ανταποκριθούν στην πρόκληση της σημερινής αγοράς εργασίας.


Στο Job Fair Athens οι επισκέπτες μας προέρχονται κυρίως από τον τομέα της τεχνολογίας αλλά και από τον τομέα των οικονομικών και της διοίκησης. Καθότι οι δύο τομείς διαφέρουν μεταξύ τους, θα ακολουθήσει και δεύτερο αντίστοιχο side-event για τον τομέα της τεχνολογίας για το οποίο θα ενημερωθείτε σύντομα.

Συνοψίζοντας:

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018, 17:00 – 21:00 : CV & Interview Preparation Event για φοιτητές και απόφοιτους οικονομικών και διοικητικών σχολών @ ΕGG

Το συγκεκριμένο Side Event αποτελεί μέρος μιας σειράς από ομιλίες, workshops και σεμινάρια που έχουν ως στόχο την προετοιμασία των συμμετεχόντων για την κεντρική εκδήλωση του Job Fair Athens 2018 που θα γίνει στις 26 & 27 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Για συμμετοχή στο σεμινάριο δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας εδώ.

Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι διαθέσιμες θέσεις για το κάθε session είναι 50.

…Τι εννοείς δεν ξέρεις τι είναι το Job Fair Athens;

Το Job Fair Athens είναι μια φοιτητική πρωτοβουλία με εθελοντικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, που στόχο έχει τη σύνδεση του πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας και την καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας. Κορύφωσή της αποτελεί η διοργάνωση σε ετήσια βάση μιας διημερίδας καριέρας για φοιτητές και νέους αποφοίτους πολυτεχνικών, τεχνολογικών και οικονομικών σχολών.

Για περισσότερα νέα και πληροφορίες του Job Fair Athens 2018 μείνε συντονισμένος στο Facebook fanpage τους!

Σχόλια