Δημήτρης Βίλλιος
Αθήνα
Ηλικία: 27
Επάγγελμα: Μάγειρας. Εργάζεται στο ΧΗ.ΜΑ Αναβύσσου και Αλίμου
Προϋπηρεσία: Hotel Afroditi Venus Santorini, XH.MA Μπριζολάδικο Ανάβυσσος
Σπουδές: Σχολή Μαγειρικής ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Οικογενειακή Κατάσταση: Άγαμος
Προσωπικές Πληροφορίες: Οι φίλοι του τον φωνάζουν «Άγιο Παντελεήμονα» και όχι άδικα, αφού τρέχει πάντα όταν του το ζητήσουν. Αυτόν τον καιρό είναι μόνος καθώς έχει γίνει επιλεκτικός στις σχέσεις του.
Μαρία Παρπέρη
Κύπρος
Ηλικία: 21
Επάγγελμα: Μαγείρισσα. Υπεύθυνη κουζίνας σε ρεμπετάδικο της Κύπρου
Προϋπηρεσία: Έχει 6 χρόνια προϋπηρεσία σε Κύπρο και Εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με τον chef Νίκο Καραθάνο και τον Βασίλη Καλλίδη. Η μαγειρική είναι η ζωή της και της αρέσει η πίεση στη δουλειά
Σπουδές: Απόφοιτη Ξενοδοχειακής σχολής Λεμεσού και Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου. Σπουδάζει στο ΚΕΣ College Λευκωσίας
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη
Ιωάννα Βουτσά
Πύργος
Ηλικία: 47
Επάγγελμα: Μαγείρισσα. Εργάζεται σε μεζεδοπωλείο του Πύργου.
Προϋπηρεσία: Δέκα χρόνια στην εστίαση
Σπουδές: Σχολή Μηχανικών αεροσκαφών, Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων
Οικογενειακή κατάσταση: Παντρεμένη, μητέρα δυο παιδιών, ενός κοριτσιού 22 και ενός αγοριού 17 ετών
Προσωπικές πληροφορίες: Έχει εκδώσει δυο βιβλία. Έγραφε από μικρή και έχει ετοιμάσει ακόμη ένα μυθιστόρημα. Μεγάλωσε μέσα στις κουζίνες, αφού οι γονείς της είχαν εστιατόριο, στη Γερμανία.
Ελπίδα Μορφούλη
Λονδίνο
Ηλικία: 32
Επάγγελμα: Μαγείρισσα. Εργάζεται ως Υπεύθυνη οργάνωσης όλων των τμημάτων ποτού και φαγητού στο The Waldorf του Hilton Worldwide
Προϋπηρεσία: The Waldorf, υπεύθυνη οργάνωσης κουζίνας (Hilton Wordwide), Royal Park Hotel – Αρχιμάγειρας, Olive Land – Sous Chef
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη
Προσωπικές πληροφορίες: Κατάγεται από τη Χαλκιδική. Ζει μόνιμα στο Λονδίνο και εργάζεται σε μεγάλο εστιατόριο. Έφυγε από την Ελλάδα όταν ήταν 21 ετών. Στο Λονδίνο της αρέσει η αξιοκρατία αν και θεωρεί τις συνθήκες εργασίας μέσα στις κουζίνες πολύ σκληρές.
Μαρίνα Χρονά
Πειραιάς
Ηλικία: 27
Επάγγελμα: Manager σε επιχείρηση εστίασης
Προϋπηρεσία: Martin Berasatequi (προετοιμασία και σέρβις), Oaxen krog (cold section).
Σπουδές: Σχολή Μαγειρικής στο Παρίσι (Le Cordon Bleu)
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη
Προσωπικές πληροφορίες: Ξεκίνησε να δουλεύει στο σουβλατζίδικο του αδελφού της και μετά έφυγε στο Παρίσι για σπουδές στη μαγειρική, όπου εργάστηκε για περισσότερο από ένα χρόνο.
Παναγιώτα Ιωάννου
Κύπρος
Ηλικία: 18
Επάγγελμα: Μαγείρισσα
Προϋπηρεσία: Σε ξενοδοχεία και ζαχαροπλαστεία της Κύπρου. Δούλεψε δυο μήνες σε εστιατόριο και ξενοδοχείο στη Γερμανία.
Σπουδές: Απόφοιτος Ξενοδοχειακής Σχολής Λεμεσού. Σπουδάζει στο Kes College στη Λευκωσία στον κλάδο μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Υποτροφίες από το Intercollege. Παρακολούθηση σεμιναρίων.
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη
Προσωπικές πληροφορίες: Καμαρώνει για τα πτυχία, τα βραβεία από γαστρονομικές εκθέσεις και τις συμμετοχές της σε διάφορα σεμινάρια. Από 9 ετών, έδειξε το ενδιαφέρον της για τη μαγειρική.
Μανταλένα Γιόζια
Θεσσαλονίκη
Ηλικία: 22
Επάγγελμα: Βοηθός μάγειρα
Προϋπηρεσία: Σε οικογενειακό εστιατόριο, βοηθός σεφ στο εστιατόριο με θαλασσινά και σούσι «7 θάλασσες»
Σπουδές: Απόφοιτη Σπουδών μαγειρικής τέχνης
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη
Προσωπικές πληροφορίες: Eξπέρ στη μπουγάτσα Θεσσαλονίκης! Γράφει ποιήματα, παραμύθια και ιστορίες. Της αρέσει να μαγειρεύει στα σπίτια των φίλων της αφού δεν έχει ακόμα τη δική της κουζίνα.