Κωνσταντίνος Χαλουλάκος
Νίκαια
Ηλικία: 29
Επάγγελμα: Μάγειρας. Εργάζεταιστο Beauty Killed the Beast
Προϋπηρεσία: La pasteria, Astir Iberostar Odysseus, Κως ως B Μάγειρας, Il destino, Κεφαλονιά (Βοηθός Chef), Electra Palace, Saint George Lycabetus, Private VIP Cooking
Σπουδές: Απόφοιτος ΙΕΚ
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Προσωπικές πληροφορίες: Οι φίλοι του τον αποκαλούν «Χοντρίνι». Ασχολήθηκε με τη μαγειρική γιατί του αρέσουν οι γεύσεις. Εάν δε μαγειρεύει, τρώει. Παντρεύεται τον Απρίλιο. Η μέλλουσα σύζυγός του είναι 29 ετών και ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική. Γνωρίστηκαν μέσω facebook και διαπίστωσαν τα κοινά ενδιαφέροντά τους και τον κοινό τόπο καταγωγής, τον Πόρο. Ο Κωνσταντίνος από 17 χρονών έκανε διάφορες δουλειές για να καταφέρει να μαζέψει χρήματα και να σπουδάσει στη σχολή μαγειρικής. Μεγάλωσε με την μητέρα του, τη γιαγιά και τον παππού του, ο οποίος αποτέλεσε και το πρότυπό του. Ο παππούς του με ένα βιβλίο μαγειρικής του Τσελεμεντέ μπάρκαρε για το εξωτερικό κάνοντας τον μάγειρα. Η μητέρα του ήταν η δεύτερη γυναίκα ανθυποπλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού. Δηλώνει ευαίσθητος και υπομονετικός.

Γιώργος Σκοπελίτης
Πειραιάς
Ηλικία: 28
Επάγγελμα: Μάγειρας
Προϋπηρεσία: Σε γαστρονομικά restaurant (Chef de partie), Hytra, Canaves Oia Suites
Σπουδές: ΣΤΕ Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής.
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Προσωπικές πληροφορίες: Δηλώνει λάτρης του φαγητού, γι’ αυτό και το έκανε επάγγελμα. Από 15 χρονών κατάλαβε ότι του αρέσει η μαγειρική και απολάμβανε να πηγαίνει με την οικογένειά του σε εστιατόρια και ταβέρνες για φαγητό, καθώς του δινόταν η ευκαιρία να δοκιμάζει νέες γεύσεις και πολλά διαφορετικά πιάτα. Του αρέσει η δουλειά του και του απορροφά πολύ χρόνο. Ασχολήθηκε στα μαθητικά του χρόνια, με το μπάσκετ. Έχει σχέση με την κοπέλα του 6 χρόνια. Δηλώνει ευχάριστος και επικοινωνιακός.

Hell’s Kitchen Ant1 παίκτες:

Σταύρος Σκάρος
Ελευσίνα
Ηλικία: 34
Επάγγελμα: Μάγειρας. Εργαζόταν ως Head Chef στο Elatos Resort and Spa Health
Προϋπηρεσία: The Perch/Portobello, Oxford και Exandas, Σκιάθος, Mythos restaurant στη Ρόδο
Σπουδές: Απόφοιτος Σχολής Le Monde
Οικογενειακή κατάσταση: Χωρισμένος, έχει μια κόρη 7 ετών
Προσωπικές πληροφορίες: Η μητέρα του είναι από τη Σιγκαπούρη. Τόπος καταγωγής και της μητέρας του δικού του παιδιού. Έχει πάθος με την μαγειρική και συμμετέχει σε κάθε διαγωνισμό που γίνεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Με αυτόν τον τρόπο νιώθει ότι αποκτάει εμπειρίες, γνωρίζει κόσμο, ανταλλάσσει ιδέες. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό στα εφηβικά του χρόνια και υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις του στρατού ως αλεξιπτωτιστής. Η ζωή του όλη περιστρέφεται γύρω από την μαγειρική. Δηλώνει οργανωτικός, συνεργάσιμος και πολύ ομιλητικός.

Ραφαήλ Τσακίρης
Ρόδος
Ηλικία: 25
Επάγγελμα: Μάγειρας
Προϋπηρεσία: Ξενοδοχεία και εστιατόρια της Ρόδου. Ialyssos Bay, Platinum Hotel, Palladium (Α μάγειρας, Sous Chef)
Σπουδές: Σχολή Τουριστικών επαγγελμάτων Ρόδου
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Προσωπικές πληροφορίες: Μαγειρεύει από 13 χρόνων. Μετά το σχολείο πήγαινε στην επιχείρηση όπου δούλευε ο πατριός του ως barman για να βοηθήσει μέσα στην κουζίνα. Λατρεύει τις μηχανές μεγάλου κυβισμού, έχει πάρει μέρος σε αγώνες ταχύτητας. Του αρέσει πολύ ο χορός. Παρακολουθεί μαθήματα ζούμπας και λάτιν εδώ και ενάμιση χρόνο, μετά το χωρισμό του. Είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνει νέες γνωριμίες όπως λέει αφού είχε αποξενωθεί τα τελευταία δυόμιση χρόνια που είχε σχέση. Μεγάλη του αγάπη η θάλασσα και το κολύμπι. Είναι φιλόζωος και κάτοχος της Ζίρας, ενός ημίαιμου σκύλου που βρήκε στο δρόμο, και της Ζάρας, ενός Σαρπέϊ. Δηλώνει παθιασμένος με τη μαγειρική και είναι πάντα ευδιάθετος.

Σελίδες: 1 2 3 4 5

Σχόλια

1 2 3 4 5