Η παρουσίαση του “Beautiful Mess” βρήκε την Angelika Dusk πιo φορμαρισμένη από ποτέ!

Σε ένα κλειστό, αλλά όχι μικρό, κύκλο φίλων και εκλεκτών καλεσμένων, η Angelika Dusk παρουσίασε τη τελευταία της προσωπική δουλεία με τίτλο “Beautiful Mess” στην ζεστή σκηνή του Σταυρού του Νότου στις 21 Μαρτίου. Η επιστροφή της Angelika Dusk στη δισκογραφία μετά από τρία χρόνια ηχεί πιο δυναμική και ροκ, ενώ η εμπειρία της από τα opening act σε καλλιτέχνες όπως η Imany, οι Kovacs και οι Kaleo αναμένεται να λάμψει στο stage!

Η Angelika Dusk ήτανε πραγματικά επιβλητική επί σκηνής, γεμάτη όρεξη και κέφι, συναισθήματα τα οποία μετέδιδε αβίαστα στο κοινό. Η συνολική της εμφάνιση χαρακτηριζόταν από μία ασταμάτητη ροή ενέργειας προς τον κόσμο, άλλοτε με λιγότερη και άλλοτε με περισσότερη εκρηκτικότητα. Αυτό προσέδιδε μία εξτρά απόχρωση ζωντάνιας αποθεώνοντας παράλληλα το σύνολο της εμφάνισης!

Κυρίως πιάτο του μενού ήτανε ο προφανώς νέος της δίσκος “Beautiful Mess” ο οποίος βρίσκει τον βραβευμένο Rupert Christie στη παραγωγή. Πέρα από τα καινούρια της κομμάτια, η Dusk γέμισε τα αυτιά μας και με εξαιρετικές διασκευές, με κορυφαία ίσως αυτή του “Creep” των Radiohead. Από τη σκηνή δε λείψανε βέβαια και οι φίλοι όπως ο Αντώνης Βλάχος των 3FoldPain, αλλά και ο ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου με το οποίο η Angelika δε δίστασε να χορέψει ένα βαλς όσο εμείς ακούγαμε τη μουσική από “Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη” χαρίζοντας μας μία πολύ όμορφη εικόνα.

angelika dusk 1

Η βραδιά έληξε με μία πραγματικά ανατριχιαστική ερμηνεία του “Every Kiss” που πραγματικά έκανε τους πάντες να μείνουν με το στόμα ανοιχτό και να χειροκροτούν χωρίς σταματημό με την ίδια τη Dusk να κοκκινίζει ελαφρώς όπως ίσως πρόσεξαν οι πιο παρατηρητικοί.

Πάντως οι εκπλήξεις συνεχίζονταν και μετά το πέρας της συναυλίας καθώς τους παρευρισκόμενους περίμενε μία κατακόκκινη τσάντα με special δώρα και ο δίσκος “Beautiful Mess” σε εντυπωσιακό limited edition κόκκινο βινύλιο!

Συνολικά ήταν μία πανέμορφη συναυλία που κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια της αλλά κυρίως, έδειξε το πόσο καλοδουλεμένο και ολοκληρωμένο είναι το “Beautiful Mess”. Η προσοχή στην παραγωγή είναι πραγματικά αξιοσημείωτη ενώ το performance ανέβαζε τα ήδη καλά κομμάτια αρκετά επίπεδα παραπάνω. Η Angelika Dusk σίγουρα έχει ένα τεράστιο μέλλον μπροστά της και βρίσκεται σε εξαιρετικό δρόμο για να το κατακτήσει!

Σχόλια