Η Άννα Λορένη έχει ξεχωρίσει στο Power of love! Ας δούμε ποιο είναι το instagram της, η ηλικία και φυσικά το βιογραφικό της!

H Άννα Λορένη είναι 30 ετών και έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη.

Είναι στυλίστρια μόδας σε αντρικό ρούχο στο Ντουμπάι. Στην Ελλάδα ήρθε για το παιχνίδι. Στη γνωριμία της με τα αγόρια του παιχνιδιού όταν τους επισκέφθηκε τους είπες: από τα ρούχα μπορεί να καταλάβει το χαρακτήρα τους. «Σας βλέπω πάρα πολύ στυλάτους όλους, αντιπροσωπεύεται αυτά που φοράτε όλοι σας».

Δες εδώ: ΚΟΥΙΖ – Πόσο καμένος είσαι με το Power of love; 

Δες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για την Άννα Λορένη και τον Παναγιώτη Θεόφιλο!

⚪️Με έχετε κάνει τόσο χαρούμενη αυτές τις μέρες !!!!! Φτάσαμε τους 10 χιλιάδες και δε ξέρω πως να σας ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά !!!! Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να σας κανω ένα μικρό δωράκι !!! Μια τυχερή από εσας θα κερδίσει την μπλούζα που φοράω στο σημερινό επισόδειο !! Τα βήματα είναι τα εξής : 1️⃣ κάντε like στην φωτογραφία 2️⃣ Κάντε Follow το e-shop @taggoshop και το @lorenianna ❤️ 3️⃣ Καντε tag 3 φίλες σας σε ένα σχόλιο !!!! Σας αγαπώ και μου δίνετε τεράστια δύναμη !!!! Συντονιστείτε τώρα στον ΣΚΑΙ @skai_tv . #poweroflove @poweroflovegr #mypower #loveuall #GIVEAWAY #fashion #style #love Ο διαγωνισμός θα λήξει 5/3 !!!!!!

A post shared by Loreni_Anna (@lorenianna) on

Love #instanbul #turkey #greece #love #fashion #style #mydubai

A post shared by Loreni_Anna (@lorenianna) on

Σχόλια