7 λόγοι που ο Dwight Schrute απ’το The Office είναι ίσως ένα ανώτερο ον!

Τι εννοείς δεν ξέρεις ποιός είναι o υπέρτατος Dwight Schrute από το The Office;

Εγώ λοιπόν σαν καινούριο μελισσάκι στην κυψέλη αυτή που λέγεται Frapress *εισάγεται χειροκροτήματα* θα εγκαινιάσω την παρουσία μου με αναφορά στην τεράστια εμμονή μου: το The Office.

Εν έτει 2018, είναι ίσως η 5η φορά που ξαναβλέπω την σειρά αυτή, μέσα σε μια δεκαετία ίσως. Θυμάμαι χαρακτηριστικά κιόλας ότι προβαλλόταν στο STAR το 2009 (;) και ήμουν από τα παιδάκια που σηκωνόταν στις στις 6.30 το πρωί για να το δει. Δεν χρειάζεται να αναφέρω την χαρά μου όταν λίγα χρόνια αργότερα ανακάλυψα το ίντερνετ και μπόρεσα να ξαναδώ την σειρά.

Τι εστί Dwight;

Από πρώτη άποψη του μικρού μου εαυτού ο Dwight ήταν ο υπερβολικά σκυθρωπός, ρεαλιστής, μεγαλομανής υπάλληλος της Dander Mifflin, θύμα των practical jokes του Jim *εισάγεται καρδούλες*. Ο ενήλικας όμως εαυτός μου πλέον βρίσκεται στη θέση να αντιληφθεί την μεγαλειότητά του και το ότι είναι ίσως ο καλύτερος χαρακτήρας στα χρονικά της τηλεόρασης. Θα σας παραθέσω λοιπόν τους λόγους για τους οποίους ο Dwight Schrute κερδίζει στην ζωή.

 


1. Nerd Power

Lord of The Rings. Battlestar Galactica. Δε θα πω κάτι άλλο. Μιλάει στον νέρντουλα που έχουμε όλοι μέσα μας.


2. Michael Scott Appreciation

Ποιό αφεντικό δεν θα ήθελε έναν τόσο πίστο βοηθό, που να τον θεοποιεί και να τον αγαπάει σε αυτόν τον (απίστευτα υπερβολικό) βαθμό;


3. Rock ‘n’ Roll

Μουσική παιδεία: Άριστα!


4. Μείωση του Υπερπληθυσμού

Από τα πιο σοβαρά προβλήματα του πλανήτη μας είναι ο υπερπληθυσμός και η σταδιακή εξάλειψη των φυσικών μας εφοδίων. Ο Dwight το έχει σκεφτεί πριν από εμάς, για εμάς. Ξαναφέρτε την πανούκλα.


5. Volunteer Σερίφης

Ο άνθρωπος προστάτης. Καλύτερος κι από λαγωνικό. Η γειτονιά σου είναι ασφαλής με αυτόν εκεί.


6. Assistant (to the) Regional Manager -> Regional Manager

Βήμα Πρώτο: Δημιουργείς μία φανταστική θέση για τον εαυτό σου. Βήμα Δεύτερο: Παίρνεις προαγωγή σε αυτήν την φανταστική θέση σε μία άλλη φανταστική θέση. Βήμα Τρίτο: Προάγεσαι σύμφωνα με το σχέδιο σου στην θέση του Περιφεριακού Διευθυντή που πάντα ήθελες. Success.


7. He has his own Beet Farm

Ο άνθρωπος που δεν χρειάζεται τον υπόλοιπο κόσμο για να επιβειώσει γιατί έχει την δική του παραγωγή στην φάρμα του. Και είναι κυνηγός.

Κι έχει και τον ξάδερφό του τον Mose.

Θέλετε κι άλλους λόγους για να πειστείτε;

Σχόλια