Σειρές που μοιάζουν πολύ με το Narcos!

Το Narcos είναι μια από τις δημοφιλέστερες σειρές του Netflix σύμφωνα με αναλυτές για την περασμένη χρονιά. Είναι φυσικά δύσκολο να εντοπιστεί για ποιο λόγο η σειρά αυτή είναι τόσο επιτυχημένη και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι τα νούμερά της ανέβηκαν ακόμα περισσότερο, όταν ο σημαντικότερος χαρακτήρας έφυγε από τη σειρά (είδες; δεν σου έχουμε και σπόιλερ).

Σίγουρα, λοιπόν, μετά από αυτό είναι ακόμα δυσκολότερο να πούμε τι συνέβαλε στην επιτυχία της αν και εγώ νομίζω ότι σχετίζεται και ο υπέροχος Pedro Pascal σ’ αυτή. Δες, λοιπόν, 5 σειρές που θα λατρέψεις αν σου αρέσει το Narcos!

Δες τις αγαπημένες σειρές του ελληνικού κοινού που προβάλλονται από το Netflix!

1. Peaky Blinders

Υπόθεση: Στα 1919, η πολυπληθής οικογένεια Shelby, με αρχηγό των Thomas Shelby (Cillian Murphy), διαπράττει ληστειες, ελέγχει τον τζόγο, την πορνεία. Πράγμα που ανοίγει πόλεμο με τον νέο Αρχηγό της Αστυνομίας, C.I. Campbell (Sam Neill), που στοχεύει να αποκαταστήσει την τάξη.

Μοιάζει με το Narcos γιατί: Η υπόθεση σχετίζεται με συμμορία και έχει αρκετή βία.

Πόσα επεισόδια έχει; 24 επεισόδια, διάρκεια περίπου 60 λεπτών

Σημ: Αν και το Peaky Blinders δεν είναι original σειρά του Netflix, στην Αμερική διατίθεται αποκλειστικά από το συνδρομητικό κανάλι.

2. Drug Lords

Υπόθεση: Ένα ντοκιμαντέρ για διάσημους εμπόρους ναρκωτικών

Μοιάζει με το Narcos γιατί: Λοιπόν, το πρώτο επεισόδιο είναι όλο για τον Pablo Escobar. Αν έχεις δει το Narcos, αλλά θες περισσότερες ιστορικές πληροφορίες τότε αυτό το ντοκιμαντέρ είναι για εσένα!

Πόσα επεισόδια έχει; 4 επεισόδια, διάρκειας περίπου 45 λεπτών

3. Collateral

Υπόθεση: Μια έρευνα δολοφονίας λαμβάνει χώρα στο σύγχρονο Λονδίνο. Αρκετές στιγμές δράματος σκιαγραφούν μια ιστορία, που έχει πολλά να πει για θέματα, όπως η μετανάστευση και η φτώχεια.

Μοιάζει με το Narcos γιατί: Είναι μια διασκεδαστική δραματική σειρά, που εμπεριέχει αρκετή βία. Αν το Narcos σ’ αρέσει λόγω του σκοτεινού “μυστηρίου” που το περιβάλλει τότε το Collateral είναι για εσένα!

Πόσα επεισόδια έχει; 4 επεισόδια, διάρκειας περίπου 60 λεπτών

4. Surviving Escobar: Alias JJ

σειρές Netflix

Υπόθεση: Ένας δολοφόνος του Pablo Escobar καταλήγει στη φυλακή. Εκεί απολαμβάνει το σεβασμό των συγκρατούμενών του. Όταν ο Escobar πεθαίνει, ο δολοφόνος ελπίζει ότι έχει τη βοήθεια να ξαναχτίσει την καριέρα του στο εμπόριο ναρκωτικών.

Μοιάζει με το Narcos γιατί: Η ιστορία σχετίζεται με τον Pablo Escobar και εμπεριέχει τρομερές σκηνές βίας.

Πόσα επεισόδια έχει; 69 επεισόδια, διάρκειας περίπου 45 λεπτών

Σημ: Παρότι η σειρά έχει 69 επεισόδια στη πλατφόρμα του Netflix υπάρχουν μόνο 60.

Μάθε περισσότερα για τον Pablo Escobar εδώ!

5. Ozark

Υπόθεση: Ένα σχέδιο νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες αναγκάσε έναν οικονομικό φορέα να μεταφέρει την οικογένειά του στο Μισσούρι και να ζήσει εκεί μια ζωή μέσα στο έγκλημα.

Μοιάζει με το Narcos γιατί: Μιλάμε για μια σειρά με πολύ εντόνη πλοκή και το σενάριο θυμίζει αρκετά τους κινδύνους, στους οποίους ενεπλάκησαν οι χαρακτήρες του Narcos.

Πόσα επεισόδια έχει; 10 επεισόδια, διάρκειας περίπου 60 λεπτών

Σχόλια