Υποτροφίες 2018 για όλους τους κλάδους για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν μεταπτυχιακό ή διδακτορικό!

4 Mεταπτυχιακές ή Διδακτορικές Υποτροφίες εσωτερικού και εξωτερικού κληροδοτήματος Θεοδώρου Μανούση

Το ΕΚΠΑ θα χορηγήσει, κατά τα Πανεπιστημιακά έτη 2009-10, 2011-12 και 2012-13 από τα έσοδα της Κληρονομίας Θεοδώρου Μανούση.

Συγκεκριμένα:

α) δύο (2) υποτροφίες ανά Πανεπιστημιακό έτος σε πτυχιούχους των Ελληνικών Πανεπιστημίων όλων των Σχολών και Τμημάτων, για μεταπτυχιακές σπουδές (master, διδακτορικό) σε Πανεπιστήμια του Εσωτερικού 

β) δύο (2) υποτροφίες ανά Πανεπιστημιακό έτος σε πτυχιούχους Ελληνικών Πανεπιστημίων όλων των Σχολών και Τμημάτων για μεταπτυχιακές σπουδές (master, διδακτορικό) σε Πανεπιστήμια της Δυτικής Ευρώπης και των ΗΠΑ, με προτίμηση μεταξύ ίσων εκείνων που διετέλεσαν προπτυχιακοί υπότροφοι του Κληροδοτήματος.

Η κατάταξη των υποψηφίων θα γίνει με βάση τη βαθμολογία του πτυχίου.

Το μηνιαίο ποσό της υποτροφίας ανέρχεται για τους υποψήφιους:  α) εσωτερικού σε Ευρώ 400,00 και β) εξωτερικού σε Ευρώ 700 Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Πανεπιστημίου (Κεντρικό Κτήριο Πανεπιστημίου 30), μέχρι τις 2 Μαρτίου 2018, αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Έντυπα αιτήσεων ανακτώνται από την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου www.uoa.gr στον σύνδεσμο Υποτροφίες – Βραβεία – Έντυπα Αιτήσεων.

Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 210-3680132-34 από τη Διεύθυνση Κληροδοτημάτων, Τμήμα Υποτροφιών και Βραβείων (Χρ. Λαδά 6 Αθήνα τ.κ. 105 61) καθημερινά από τις 11:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ.

Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Υποτροφίες 2018 από το Ίδρυμα Ωνάση

Το Ίδρυμα Ωνάση προκηρύσσει τα ετήσια Προγράμματα Υποτροφιών προς Έλληνες για σπουδές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών προς Έλληνες αφορά στη χορήγηση υποτροφιών για σπουδές πλήρους παρακολούθησης στο εξωτερικό, με σκοπό την απόκτηση μεταπτυχιακού ή διδακτορικού διπλώματος σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών και καλλιτεχνικών κλάδων, καθώς και για διδακτορικές σπουδές στην Ελλάδα, σε επιλεγμένους κλάδους.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών: 28 Φεβρουαρίου 2018.

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες στην επίσημη ιστοσελίδα του ιδρύματος: http://www.onassis.org/scholarships-greeks.php

Δες εδώ περισσότερα εκπαιδευτικά νέα!

Πηγή: Foititikanea.gr

Σχόλια