Το Startup Europe Week Crete 2018 έρχεται τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακο και γεμίζει την Κρήτη επιχειρηματικές ιδέες!

Ο Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας) διοργανώνει εκ νέου  το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας – Startup Europe Week Crete για 3η συνεχόμενη χρονιά. Το Startup Europe Week Crete 2018  θα διεξαχθεί φέτος και στους 4 νομούς της Κρήτης με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης.

Το  Startup Europe Week Crete 2018, θα διεξαχθεί εκ νέου σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο ενώ θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Λασίθι,  με σκοπό τη “μεταφορά” του πάθους για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τα startups σε όλη την Κρήτη!

  • Χανιά: Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018 | Κλείσε εδώ θέση δωρεάν
  • Ρέθυμνο: Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018 | Κλείσε εδώ θέση δωρεάν
  • Λασίθι: Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 | Κλείσε εδώ θέση δωρεάν
  • Ηράκλειο: Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 | Κλείσε εδώ θέση δωρεάν

Φέτος, το συνέδριο έχει την θεματική “Αναπτύσσοντας το επιχειρηματικό οικοσύστημα στην Κρήτη”. Κοινό και ομιλητές θα εμπνευστούν, θα δικτυωθούν, θα μοιραστούν εμπειρίες και θα δημιουργήσουν προτάσεις για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού startup οικοσυστήματος στην Κρήτη! Πιο συγκεκριμένα, το Startup Europe Week Crete 2018, αποτελείται από ομιλίες, πάνελ στρογγυλής τραπέζης, workshops, διαγωνισμούς και κλειστές παρουσιάσεις σε angel investors.

Το Startup Europe Week διοργανώνεται στην Κρήτη εθελοντικά από τον Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας), και αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων του Startup Europe Initiative και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ενδεικτικά απευθύνεται σε: επιχειρηματίες, καθηγητές, ξενοδόχους, φοιτητές, νέους επιστήμονες, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, ανέργους, κοινωνικές επιχειρήσεις, παραγωγούς, πολιτιστικές επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, συμβούλους επιχειρήσεων, οικονομολόγους, startuppers κ.α

Το Startup Europe Week Crete είναι υπό την Αιγίδα των: 

Πρεσβεία της Γαλλίας, Πρεσβεία του Ισραήλ, Europe Direct Crete,  ΤΕΙ Κρήτης, Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, StartUpGreece, Exporters Association of Crete

Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι οι: 

Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Γραφείο Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα,Mazinnov, Enterprise Greece, Πανεπιστήμιο Κρήτης, ΙΤΕ, STEP-C, Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, Wines Of Crete

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να επικοινωνείτε στο sewcrete@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6906039126.

Θες να μάθεις τι έγινε στην περσινή διοργάνωση; Δες το After Movie του SEWCrete 2017

Σχόλια